• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi karti kopyalanmasi hakkinda bilgisi olan YARDIM

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
27
Arkadaslar esimin kredi kartı kopyalandi 4 milyarlik alisveris yapilmis. Esime mesaj gelir gelmez musteri hizmetlerini aradi kartlari hemen kapatildi yarin sabahta bankaya gidilecek. alisveris yapilan site daha islemi onaylamamis. Siteyi aradigimiz da mesai disi oldugu icin bakmiyolar.Bilgisi olanlar yazabilir mi para iadesi yaparlar mi,yapmazlar mi veya alisveris yaptiklari siteyi sabah arasak islemi iptal ederlermi ?

Arkadaslar esimin kredi kartı kopyalandi 4 milyarlik alisveris yapilmis. Esime mesaj gelir gelmez musteri hizmetlerini aradi kartlari hemen kapatildi yarin sabahta bankaya gidilecek. alisveris yapilan site daha islemi onaylamamis. Siteyi aradigimiz da mesai disi oldugu icin bakmiyolar.Bilgisi olanlar yazabilir mi para iadesi yaparlar mi,yapmazlar mi veya alisveris yaptiklari siteyi sabah arasak islemi iptal ederlermi ?
Ürün henüz hazırlanma aşamasındayken iptal edilebilir hangi site? Siteye giriş yapıp iade işlemini gerçekleştirin para iadesi yapılıyor

Hangi site acaba ? Saat kaçta oldu olay ? Ürün hazırlanma aşamasında olduğu için iptal edilir korkmayın ama müşteri hizmetleri açılır açılmaz arayın mutlaka
sitenjn ismi suanda aklimda yok esimin telefonuna kayitli ama sitedenin numarasini aradigimizda bizi karacanin musteri hizmetlerine bagliyo. zaten sitede ceyiz urunleri var hep. Olay bu aksam saat 9.45 civari oldu. Telefona pes pese 900 tlik 5 tane alisveri yapildigina dair mesaj gelince esim hemen bankayi aradi kartlarini iptal ettirdi, bayan sabah ilk is bankaya gidin dedi. Cep subeden baktigimiz zaman islemin daha onaylanmadigini goruyoruz bu iyi bisey dimi

bildiğim kadarıyla bankadaki işleme itiraz edince bu tarz durumlarda banka iade yapıyor ama hemen değil.

sitenjn ismi suanda aklimda yok esimin telefonuna kayitli ama sitedenin numarasini aradigimizda bizi karacanin musteri hizmetlerine bagliyo. zaten sitede ceyiz urunleri var hep. Olay bu aksam saat 9.45 civari oldu. Telefona pes pese 900 tlik 5 tane alisveri yapildigina dair mesaj gelince esim hemen bankayi aradi kartlarini iptal ettirdi, bayan sabah ilk is bankaya gidin dedi. Cep subeden baktigimiz zaman islemin daha onaylanmadigini goruyoruz bu iyi bisey dimi
Evet evet şu an provizyon aşamasında olması lazım. Merak etmeyin iptal edilir çözülür

bildiğim kadarıyla bankadaki işleme itiraz edince bu tarz durumlarda banka iade yapıyor ama hemen değil.
evet telefondaki bayanda oyle dedi ama soyle bisey var yapilan alisveris site tarafindan daha onaylanmamis onu iptal etme gibi bi imkanimiz var mi

Geçen sene benim de kartım kopyalandı, saçma sapan sitelerden bir sürü alışveriş yapılmıştı üstelik. Bankayı arayıp durumu anlattığımda önce kartı iptal ettiler, sonra da durumu ve bana ait olmayan alışverişleri gün ve meblağ olarak ayrıntılayacağım bir dilekçe yazıp verecekleri numaraya fakslamamı söylediler. Faksı gönderdikten 10 gün sonra harcanan tutar hesabıma iade edilmişti. Yani sizin adınıza alışveriş yapılan site değil, banka muhattabınız sizin de. Gerekli incelemeyi yapıp mağdur etmeden çözüyorlar meseleyi içiniz rahat olsun.

Siz hemen bankanin cagri merkezini tekrar arayin , hem kredi kartinizi kapattirin hem para iadesi isteyin , hem de o siteyle irtibata gecmelerini isteyin
Sabah siteyi de arayin mutlaka ama ilk is hangi banka ise cagri merkezini arayip 0 i tuslayin , o zaman zaten hemen baglanirsiniz temsilciye ve mutlaka bu soyledigim uc seyi soyleyin

Adliyeye gidip dilekçeyle şikayetçi ol bence.
Benim iş arkadasimin da başına gelmişti, 3 ay içinde geri yüklendi. Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama adliyeye gittiğine eminim

Siz hemen bankanin cagri merkezini tekrar arayin , hem kredi kartinizi kapattirin hem para iadesi isteyin , hem de o siteyle irtibata gecmelerini isteyin
Sabah siteyi de arayin mutlaka ama ilk is hangi banka ise cagri merkezini arayip 0 i tuslayin , o zaman zaten hemen baglanirsiniz temsilciye ve mutlaka bu soyledigim uc seyi soyleyin
temsilciyle konusuldu butun kartlar iptal edildi form dolduruldu benim adima islem yapildi diye ve sabah bankaya gidin denildi.Erken davrandigimiz icin sanirim bu is hallolue diye dusunuyorum

Adliyeye gidip dilekçeyle şikayetçi ol bence.
Benim iş arkadasimin da başına gelmişti, 3 ay içinde geri yüklendi. Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama adliyeye gittiğine eminim
tesekkur ederim sabah banka acilmadan kapida beklicez sanirim😊 ilk is bankayla goruselmde insallah gerek kalmaz baska seylere. Aksi gibi bide sabah sehir disina gidecektik yola cikacaktik cok kotu oldu bu. Karttaki butun parayi cekmis ona guveniyoduk

temsilciyle konusuldu butun kartlar iptal edildi form dolduruldu benim adima islem yapildi diye ve sabah bankaya gidin denildi.Erken davrandigimiz icin sanirim bu is hallolue diye dusunuyorum
İyi o zaman sabah da subeye gider islak imzali dilekce verirsiniz , endiselenmeyin alirsiniz paranizi geri

İyi o zaman sabah da subeye gider islak imzali dilekce verirsiniz , endiselenmeyin alirsiniz paranizi geri
normal bi zamanda olsak neysede sabah sehir disina gitmek icin yola cikacaktik son saatler kala boyle bisey cikmasi insani cok fazla geriyo

tesekkur ederim sabah banka acilmadan kapida beklicez sanirim😊 ilk is bankayla goruselmde insallah gerek kalmaz baska seylere. Aksi gibi bide sabah sehir disina gidecektik yola cikacaktik cok kotu oldu bu. Karttaki butun parayi cekmis ona guveniyoduk
Benim arkadaşımın parasını çeken üçüncü dünya ülkesinden bir yerdi. Onun tahmini paralı oyun yüklediği için internetten kartının kopyalandiğiydi. Ama geri almıştı parasını. Allah'tan ümit kesilmez, siz elinizden geleni yapın da.
Hem belki de gitmemek daha hayırlıdır. Yillar önce bizim ufak tefek aksiliklerle kaçırdığımiz ve bir sonrakine bindiğimiz trende ölümlü kaza meydana gelmişti . Her şey nasip

ben kasada calisirken yemege cikinca baska bir personel musterinin kartindan 85 yerine 885 cekiyor.
musteri daha biz aksam gun sonu almadan farkedip bankayi ariyor.
banka slipteki is yeri kodundan bize ulasti
yanlis cekim oldugunu teyit etti islemi iptal ettik.
sabah bayan gelip normal meblayi cektirdi bize
yani banka sizin beyaninizi esas alip muhtemelen yapilmasi gereken diger detayli arastirmayi yapip parayi size tekrar aktartir diye düsünuyorum.

Back