- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Evet valla heyecan yaptım birazAylar belki yıl oldu full demeyeli :)))
Araca ilk kez akaryakit alacaksanız heyecan yaparsınız. Muhakkak motoru durdugunuzdan emin olun. Benzin deposunu açmayı unutmayın.
Sonra pompacıya full veya 100 TL diyorsunuz.
Aracınızdan çantanızı, anahtarınızı alıyorsunuz ben kilitlemiyorum çünkü kapıyı.
İçeriye geçiyorsunuz kartınızı uzatıp full dediyseniz plakanizi söylüyorsunuz eğer dolum işlemi bittiyse. Miktarlı aldıysanız zaten direkt 100 TL yakıt diyorsunuz.
2 nüsha veriliyor biri pompacının biri sizin bunu kasadaki kişi söyler bu sizin bu görevli arkadaşın diye ona dikkat edin sizinkini ona onunkini size karışmasın.
Dolum işlemi bittiyse yola devam :)
siz park edin o kendi acar.Evet valla heyecan yaptım birazbenzin deposunu pompacı acmaz mı acaba ben hic acmadm bilmiyorum. Tesekkur ederim cevabınız için
Evet valla heyecan yaptım birazbenzin deposunu pompacı acmaz mı acaba ben hic acmadm bilmiyorum. Tesekkur ederim cevabınız için
Benimki de anahtarlı. Pompacıya vereyim acsn o zamanNasıl ya
Arabada bi kol oluyo onu çekince açılabilir
Eski arabamın ise depo kapağı anahtarlıydı anahtarı veriyodum pompacı açıyordu
Bi de yanaşırken depo kapağın hangi taraftaysa o taraftaki pompaya yanaş :)
Daha yakıt deposunun nasıl açıldığını bilmediğin bir arabayı kullanıp nasıl güvenip de yola cıkıyorsun ?Benimki de anahtarlı. Pompacıya vereyim acsn o zaman
Daha yakıt deposunun nasıl açıldığını bilmediğin bir arabayı kullanıp nasıl güvenip de yola cıkıyorsun ?
alakası var benceEki Görüntüle 2175465
Anahtarla açıldığını biliyorum ama hic acmadım ne alakası var yakıt deposunun acılmasını bilmekle araba kullanmanın simdiye kadar hic kendim doldurmamıstım depoyu. Merak etmeyin cok guzel araba kullanırım
Eki Görüntüle 2175465
Anahtarla açıldığını biliyorum ama hic acmadım ne alakası var yakıt deposunun acılmasını bilmekle araba kullanmanın simdiye kadar hic kendim doldurmamıstım depoyu. Merak etmeyin cok guzel araba kullanırım
Benzin deposu koltuğun altından kolla vs açılıyorsa park edince siz açarsınız, ama kapıya endeksliyse zaten görevli açar.Evet valla heyecan yaptım birazbenzin deposunu pompacı acmaz mı acaba ben hic acmadm bilmiyorum. Tesekkur ederim cevabınız için
Ahahah iste bende böyle seyler olmasın diye bir danısayım dedim zaten tesekkur ederimArabayi ilk aldigimizda park edip havali havali fulleyin deyip odemeye yonelmistimki pompaci arkamdan hanimefendi depoyu acmadan dolum yapamiyoruz deyip gulmustu tabii ben magmaya dogru inis yaparken nasil aciliyo kardes demistim sessizcearac kullanacak cesaret varmis sizde gerisini halledersiniz .depoyu acmayi unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?