kredi çekmeli miyim fikir istiyorum kizlar

dilek7760

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
596
173
333
Uzun zamandır ay sonu bile gelmeden maaşımın bitmesinden biktim. Aylık gelirim 2600 lira. bir kredi ödemem var aylık 900 tl aylık giderler faturalar derken 200lira bile kalmıyor bazen cebimde:-( eşimin maaşı da ev kredisine gidiyor uzun bi sure bana katkıda bulunamaz yani
Kredi kartı borcum vardı onu yapılandırma amaçlı kredi çekmek istiyorum ve kapatacağım çünkü aylık ödemelerim hep üst üste geldi ödeyemedim iyice birikti
Simdi diyorum ki 12 ay vadeli kredi çeksem aylık ödeme 370 tl. İki kredimin toplamı 1270 lira olacak
Fatura ve gıda içinde 800 lira gidiyor ortalama biraz rahat ederim diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık biktim maddiyattan ya
kızlar bi el atın fikir verin bana

Borcla borc kapatmak zor oluyor
Sanirim banka kart borclarini yapilabdiriyor kredi cekmenize gerek yok

Borcla borc kapatmak zor oluyor
Sanirim banka kart borclarini yapilabdiriyor kredi cekmenize gerek yok

Bankayla görüştüm sadece icraya düşerse taksitlendiriliyor ve çok daha fazla bir faiZ ödersiniz dedi bende birkaç aydır düşün düşün içinden çıkamadım

Acaba iki krediyi toplam kapatıp tek ve daha uzun vadeye yayanızın misiniz

Belki aylık sıkıntınız da azalır yılbaşında zam vs de gelir bir ihtimal

Acaba iki krediyi toplam kapatıp tek ve daha uzun vadeye yayanızın misiniz

Belki aylık sıkıntınız da azalır yılbaşında zam vs de gelir bir ihtimal

Bunu da düşündüm ama öteki kredimi dahadüşük faizden çekmiştim zarar ederim gibi geliyor bu 4000 lirayı daha uzun vadede mi ödesem
Yılbaşında zam var evet onu hesaba katip kredi çekmeye yeltendim zaten

Finansçılar fikrimin doğru olup olmadığını söylesin ama ben şöyle düşünüyorum

Borcum 4000 ile kapanacaksa 5000 çekeyim 1000 tl yi kenara atayım sıkışırsak bir ay en azından geri ödemeler garanti olsun

Aaa bu hic aklıma gelmedi haklisiniz mantıklı

Kısa vadede rahat edersiniz ama borcunuz azalmaz süreklii artar canım ve sürekli borç ödemek için çalışıyor gibi her ay kira parası gibi para ödersiniz bence sıkın dişinizi kısabildiğiniz kadar kısın giderleri ve borç bitince sonsuz bir rahatlığa kavuşun bireysel emeklilik de yapabilirsiniz sanki bir harcamanız gibi otomatik kesilir ödemeleriniz arasında yada biriken altın hesabı açabiir aynı sistemle altına yatırım yapabilirsiniz zor zamanınızda bulunmuş gibi gelir o para

Kisa vadede cozummus gibi gorunse de aslinda bu bir kisir dongu
Kredi cekmeyin borc alabileceginiz bir yakininiz varmi yada satabilecegimiz altin vs
Sunu suraya bunu buraya odesek su kadar bize yeter diye hesap yapiyoruz ama genelde o hesap tutmuyor
Ekstra bir gider mutlaka cikar
Kart harcamalarini aydan aya azaltarak bitirmek faiz odemekten cok daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…