- Konu Sahibi deu_lolita
-
arkadaşlar,ellerinize sağlık ,bilgilendiriyorsunuz bilmeyenleri!!!teşekkürler!!!bide özel yetenek sınavıyla üni ye girecek olanlar var,mesela biz!eylül ortalarında bitecek sınavlar!!!yurtiburs olayları nasıl olacak ki?ne zaman nasıl başvuracağız,merkezi yerleştirme o zamana tamamlanmış olacak?nerelere başvuracağız,yoksa başvuramycakmıyız?canım eger basvurular basladıgında baban işe girmiş olursa,o zaman bunu söylemek zorundasın.ama cok ihtiyacın varsa şöyle bişey yapabilirsin;babanın girecegi işte sigorta baglanmıyorsa ya da devlete baglı bi iş degilse,bunu göstermeyebilirsin.DEVLETE BAGLI BıR ıŞTE ıSE,ıŞSıZ DERSEN VE FARKEDıLıRSE,YALAN BEYAN OLDUGUNDAN,NE BURS NE DE KREDı ALABıLıRSıN,DıKKATT!baban ne işe giricek onu söylersen daha cok yardımcı olabilirima.s
canım eger basvurular basladıgında baban işe girmiş olursa,o zaman bunu söylemek zorundasın.ama cok ihtiyacın varsa şöyle bişey yapabilirsin;babanın girecegi işte sigorta baglanmıyorsa ya da devlete baglı bi iş degilse,bunu göstermeyebilirsin.DEVLETE BAGLI BİR İŞTE İSE,İŞSİZ DERSEN VE FARKEDİLİRSE,YALAN BEYAN OLDUGUNDAN,NE BURS NE DE KREDİ ALABİLİRSİN,DİKKATT!baban ne işe giricek onu söylersen daha cok yardımcı olabilirima.s
okul bitince iş bulabilirmisin bilemiyorum ki ablacım..maasın yetersizse ve okul bitince iş bulabilceksen tabii ki al.ama sana cok büyük ihtimalle burs cıkıcaktır sanmıyorum ki cıkmasın.eger bana söledigin herseyi belgelendirebiliceksen,kesin cıkar abla..maasın da 500-600 civarıysa garantidir..sen hem bursa hem krediye basvur derim.cünkü burs cıksa bile ocaga kadar alamıcaksınız,harclar agır gelicek..son karar sizin tabiia.s.deu_lolita. arkadaşım çooook teşekkür ederim.içim rahatladı.ya benim üzerime ev,araba,maaş gibi hiç bişey yok.eşim ilköğretimde müdür yardımcısı.2 çocuk var nasıl okuyacağım diye düşünüyorum.kafam karışık aslında. ben şimdi burs başvurusu yapsam daha iyi mi olur.a.s.
arkadaşlar,ellerinize sağlık ,bilgilendiriyorsunuz bilmeyenleri!!!teşekkürler!!!bide özel yetenek sınavıyla üni ye girecek olanlar var,mesela biz!eylül ortalarında bitecek sınavlar!!!yurtiburs olayları nasıl olacak ki?ne zaman nasıl başvuracağız,merkezi yerleştirme o zamana tamamlanmış olacak?nerelere başvuracağız,yoksa başvuramycakmıyız?
ya kızlar kyk nın siteyi bi türlü acamadım ben hep sayfa yükleme hatası fln dedi ben tc numaramı fln yazdıgım sayfaya kdr acabldim en fazla gerisi acılmadı :S
bide benm babam emekli annem sigortalı işte calışıyo ablam ünv. okuyo 2 kardesimde ilkögretim ögrencisi
burs cıkarmı yaa..cidden cok ihtiyacım var bi de diyelim burs cıktı ilk sene aldım ama 2. sene alttan ders kaldı diyelim burs kesildi o zaman geri ödemeli olan krediyi yine alabilcekmiyim yoksa tkerar arasınflar için basvurmam mı gerekir
bi de burhaniye de devlet yurdu yok ama edremitle arası 10 dk
edremitteki yurdun cıkma ihtimali yok deil mi burhniyede okuyacak olan biri için ??
Canım ilk olarak çookk teşekkür ederim bizi bilgilendirdiğin içina.s.opuyorumnanaktan
Benim babam vinç operatörü ,ve büyük ihtimalle önümzüdeki hafta işe başlayacak erzurumda ama işinin ne kadar süreceği belli değil belki de kışın geri gelecek ve tüm kış evde kalabilir:çok üzgünüm:
Ama ben konuştum işe başlasa bile sigortası bir ay sonra yatacakmış.
Sence olur mu?CADIARZU
:Saruboceq:
Bir de şey sorabilirmiyim maaş bordosu mu ne istiyorlar mı yurt için felan benim için yurt da çok önemli.
kızlar başbakanlık bursu ne?ayrı biyerdenmi başvuruluyo onada biri beni şu burslar konusunda iyice bilglendirirmi çok cahilimde:)
bır tek basbakanlık danmı alıyorus arkadslar daha baska yerlerdne alan yok mu bıraz acıklayın şutfenn
lolita sağol canım ya.söylediğim gibi benim maaşım ve üzerime kayıtlı hiç bi şeyim yok.eşiminde yok. ama onun maaşı bin liradan fazla bu durumda bana burs mu çıkar yoksa öğrenim kredisi mi alabilirim acaba. kafanı şişirdim kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?