Krdi'nin parfüm dünyası

Öyle bir parfüm mü çıkarmış?
Ben chloe Intense kullanmıştım.Hala da yarısı duruyor.Bayılarak aldım ama pek kullanamıyorum.
Pembe kurdeleli olan değil dimi?Ondan gül kokusu çok yoğun.

Evet chole kokularını ben çok tutmadım. Ama bu uluslararası formlarda hep övgü ile sözedilmiş. Henüz Türkiye'de kullanan bir kullanıcı yorumuna rastlamadım. Çiçeksi vanilyalı musk kokusu soft ve karakteristik bir koku imiş...

Genel itibariyle Chloe'nin kokuları şampuan gibi geldi.Bana şampuanın biraz daha değişiği.Intense olan da baharatlısı:)Bu yenisi nasıl bilmiyorum.

Alien Sunessence bu da yeni çıkmış sanırsam.

Yok bu çok yeni değil. Klasik Allien'in daha fresh yazlık yorumu. Koku olarak Allien ama kalıcılığını ben çok başarılı bulmadım kendi tenimde. Gün içinde tazelerim diyen için bence harika bir yazlık koku

Heaaa bilmiyordum canımm.Denemek istediğim parfümler var ama pek vaktim olmuyor.

merhaba krdicim merhaba parfüm sevdalıları
o kadar yoğunum ki giremiyorum bile
burayı unuttuğumu sanmayın
benide unutmayın
öptümm sizi

merhaba krdicim merhaba parfüm sevdalıları
o kadar yoğunum ki giremiyorum bile
burayı unuttuğumu sanmayın
benide unutmayın
öptümm sizi

Olsun canım sen işine bak cidden yoğunsundur tatlı telaşlar bunlar

Ama sormak istediğin bişi olduğunda yardımcı olacağımız bişeyler varsa her zaman bekliyoruz

Calvin Klein konuştuuk konuştuk da 5 yıl aradan sonra çıkarttığı parfümünü hiç konuşmadık. Bu aralar herkes bana bunu soruyor CK beauty biliyor musun???
merak ettim ve nihayet aldım. Henüz elime ulaşmadı ama epey iddialı bir sloganı var: Her yönü ile kendine güvenen kadının kokusu....
ışık saçan ve ilham veren sofistike bir koku. Kadının ruhunu tende yakalayan koku lilyuma yeni bir yorum getiriyor. Zamandan bağımsız yasemin, çiçeksi notaları yükseltiyor. Salt ambrette tohumları baharatlı sıcaklığı genişletiyor ve sedir ağacı kokuyu enerjik ve çekici kılıyor. Koku tendeki sofistike bir çiçek haline geliyor. Böyle tanımları seviyorsanız benim gibi 'ışık saçan kokulara' baştan müptela iseniz Beauty'i deneyin gelip anlatın

bakalım hepimiz aynı mı düşüneceğiz

Her markanın kendine has bir üslubu vardır. Bazıları seksi parfüm üretir, bazıları feminen bazıları her daim meyveli bazıları keyifli...
Marc jacobs deyince benim aklıma zarif parfümler geliyor. Marc Jacobs'un tüm parfümlerinde kadın zerafeti vardır. Naif, kırılgan ve gerçekten feminen... Bunu parfümlerinin şişesine bile işlemiştir. Elinize aldığınızda kırılgan bir kadın var zannedersiniz öyle ince bir ustalıkla işlemiştir şişelerini. Lola da öyle. Seksi feminen deniyor ama ben oldukça zarif ve sonsuz çiçeksi buldum. Hele zarif çiçekler keyifli meyvelerle birleştirilip bir de miskle koku baştan çıkarıcı hale dönüştürüldü mü bu karışım alıır beni götürür. Marc Jacobs Lola'da da bunu yapmış pembe çiçekler, greyfurt, armut meyveleri miskle birleştirilmiş sonsuz bir eğlence, keyif, misk, mutluluk ve cazibeye dönüşmüş. Yazın lola'yı muuutlaka deneyin

Bir yerde okumuştum bu parfüm için mi bilmiyorum ama risksiz,erkeklerin alabileceği tarzda bir parfüm diye.Ben denedim bu kokuyu.Hoş ama öyle aman aman bir koku değill bence.

merhaba krd merhaba arkadaşlar bende bir parfüm delisiyim.bende parfüme çok pra vermekten yoruldum ama napam çok seviyorum almaktada hala ısrarcıyım orjinalden asla vazgeçmem en son geçen ay aldığım parfüm LOLİTA LEMPİCKA

Canım sana mesaj yolladım aradığın parfümle ilgili... Bu arada arkadaşlar ilk ay 75 tl alışverişe prokart hediye kampanyası bitti
120 tl ve üzeri alışverişlere prokart hediye ediyoruz bilginiz olsun...

Canım sana mesaj yolladım aradığın parfümle ilgili... Bu arada arkadaşlar ilk ay 75 tl alışverişe prokart hediye kampanyası bitti
120 tl ve üzeri alışverişlere prokart hediye ediyoruz bilginiz olsun...

SAOL CNM BEN ONU GEÇEN AY ALDIM ŞİMDİ BU AY LOLİTANIN YENİ ÇIKMIŞ Lolita Si BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TAM KARAR VEREMEDİM KIZKARDEŞİM ALMIŞ ÇOK ÇABUK UÇUYO KOKUSU SANKİ

SAOL CNM BEN ONU GEÇEN AY ALDIM ŞİMDİ BU AY LOLİTANIN YENİ ÇIKMIŞ Lolita Si BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TAM KARAR VEREMEDİM KIZKARDEŞİM ALMIŞ ÇOK ÇABUK UÇUYO KOKUSU SANKİ

Lolita'nın tüm kokuları kalıcılık konusunda oldukça başarılıdır bence. Benim parfüm listemde her daim bir lolita vradır. si de kullanıyorum ben çok beğeniyorum kalıcılığını ve kokusunu... Tüm Lolita parfümlerinin satış fiyatı aynıdır canım bilgin olsun

Armani parfümleri genelde bana ciddi gelir. Güzeldir ama ciddidir öyle yazın çok çok kullanılmaz sanki. Gio'sunu beğeniyordum ama ille kullanacağım parfüm grubu değildi 'güzel' di... Bugün yeni çıkanı Gioia ile tanıştım cidden bayıııldıım. Yaz parfümü kesinlikle direkt kokladığınızda havuza atlamak, denize girmek, dondurma yemek, sandalet giyinmek geliyor aklınıza. Ama öyle sadece fresh bir koku değil oldukça tatlı Yazın ne kullanayım diyenlere şiddetle, bayıla bayıla armani'nin yeni kokusunu öneriyorum

Bu yılın yükselen trendi chloe... Her üç kişiden biri chole parfümlerini soruyor. Genelde chole edp, intense... Ben chole'nin parfümlerini fena değil bulurum. Bugün yeni kokusu ile tanıştım Chole Lavande... Sanki içinde hemen 'lavanta kokusu' önyargısı ile kokladım hayır hiiiç lavanta ile alakası yok. Çiçeksi ve kendine ait tarif edilemez bir çekiciliği olan parfüm...

Capucine ve Neroli ile kadın kişiliğinin üçlemesini soluyor. Chloe Lavande çekiciliğini ön planda tutan ve ferahlığı arayan naturel kadınlar için... Latin çiçeğinin gizemini koruyan Chloe Capucine; merak uyandırıcı, cazibeli modern kadını simgeliyor. Yüksek dozda amberin Sedir ağacıyla buluştuğu Chloe Neroli ise sevimli fakat masum olmayan, kışkırtıcı kadınların bağımlılık yapan kokusu.

diye tarif edilmiş. Cidden hiçbir parfüme benzetemediğim notaları var. Yaz alternatiflerinize mutlaka ekleyin, deneyin deneyin deneyin....

canım mesajlarını sil sana ulaşamıyoruuuum

Guerlain'i oldum olası severim. Pudralarına da kremlerine de rujlarına da parfümlerine de bayılırım. Bugün duyduğum bir pudra ile gözlerim yuvalarından fırladı. Lüks mü lüks güzel mi güzel farklı mı farklı... Neler dememişler ki hakkında
Menekşe kokusu, altın tozu, muhteşem ışıltı pırıl pırıl görüntü sınırlı üretim... Platonik aşık oldum ben

ilk defa 1853 senesinde üretilen efsanevi Eau de Cologne Imperial şişesinden esinlenerek yeniden 2010 yılbaşı koleksiyonunda yaratıldı. Guerlain'in imzasını taşıyan pudra cildi okşar gibi sararken büyülü bir örtü gibi muhteşem menekşe kokusu ile cildi kaplar ve çekici bir bronzluk verir.
İnce ve ipeksi yapısı ile Poudre OrImpériale cildi zarif bir şekilde hafif menekşe kokusu ile iridesan ve ışıltılı bir örtü gibi sarar.
Bu muhteşem görüntü ucunda değerli koyu mor pompalı lüks ambalajın içersindeki sihirli altının ince yapısı ve ayrıcalıklı özelliği ile koleksiyona damgasını vurdu - İmparatorluk arısı - Muhteşem makyajı ve kutusu sınırlı sayıda üretildi.
Yüz, saç, omuzlar ve dekolte bölgesinde ışıltılı bronz bir renk ile haleli muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz. Pompasından sıkarak arzu edildiği miktarda uygulanır.

şeklinde tarif edilmiş... Ben yakında bunu edineceğim mutlaka yorumlarımı paylaşırım. Şimdilik şanı ile idare ediyorum:26:

merhaba krdiciğim yazdıklarınızı bir süredir takip ediyordum da yazmak şimdi kısmet oldu,tanıttığın parfümlerden elinde olanları da bu elimde var bu yok diye yazsan çok iyi olur bence.Mesela ben marc jacobs daisy var mı elinde merak ediyorum bir de varsa fiyatını,ya da marc jacobs lola var mı mesela?Kullandığımız parfümü söylesek getirebiliyor musun?Malum yurtdışı kozmetik alışverişi dönemi bitti artık senden temin ederiz.

Merhaba
tanıttığım tüm parfümler benim elimde ya da temin edeceğim parfümlerdir. Burada olmayan, hiç bahsi geçmeyen, aklınıza gelen, beğendiğiniz tüm parfümleri siz de paylaşın sorun lütfen. Marc jacobs daisy de lola da elimde mevcut. Ben yurtiçi ithalatçılardan ya da kozmetik sektöründe çalışan personelden temin ediyorum. Benden alınan herşey orijinaldir. Zaten öyle olmasa kulüp desteği almazdım
Her türlü krem, parfüm, makyaj kozmetik temin edebiliyorum. Her zaman beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…