Öyle bir parfüm mü çıkarmış?
Ben chloe Intense kullanmıştım.Hala da yarısı duruyor.Bayılarak aldım ama pek kullanamıyorum.
Pembe kurdeleli olan değil dimi?Ondan gül kokusu çok yoğun.
Evet chole kokularını ben çok tutmadım. Ama bu uluslararası formlarda hep övgü ile sözedilmiş. Henüz Türkiye'de kullanan bir kullanıcı yorumuna rastlamadım. Çiçeksi vanilyalı musk kokusu soft ve karakteristik bir koku imiş...
Alien Sunessence bu da yeni çıkmış sanırsam.
Yok bu çok yeni değil. Klasik Allien'in daha fresh yazlık yorumu. Koku olarak Allien ama kalıcılığını ben çok başarılı bulmadım kendi tenimde. Gün içinde tazelerim diyen için bence harika bir yazlık koku
merhaba krdicim merhaba parfüm sevdalıları
o kadar yoğunum ki giremiyorum bile
burayı unuttuğumu sanmayın
benide unutmayın
öptümm sizi
Calvin Klein konuştuuk konuştuk da 5 yıl aradan sonra çıkarttığı parfümünü hiç konuşmadık. Bu aralar herkes bana bunu soruyor CK beauty biliyor musun???
merak ettim ve nihayet aldım. Henüz elime ulaşmadı ama epey iddialı bir sloganı var: Her yönü ile kendine güvenen kadının kokusu....
ışık saçan ve ilham veren sofistike bir koku. Kadının ruhunu tende yakalayan koku lilyuma yeni bir yorum getiriyor. Zamandan bağımsız yasemin, çiçeksi notaları yükseltiyor. Salt ambrette tohumları baharatlı sıcaklığı genişletiyor ve sedir ağacı kokuyu enerjik ve çekici kılıyor. Koku tendeki sofistike bir çiçek haline geliyor. Böyle tanımları seviyorsanız benim gibi 'ışık saçan kokulara' baştan müptela iseniz Beauty'i deneyin gelip anlatın
bakalım hepimiz aynı mı düşüneceğiz
Eki Görüntüle 197345
merhaba krd merhaba arkadaşlar bende bir parfüm delisiyim.bende parfüme çok pra vermekten yoruldum ama napam çok seviyorum almaktada hala ısrarcıyım orjinalden asla vazgeçmem en son geçen ay aldığım parfüm LOLİTA LEMPİCKA
Canım sana mesaj yolladım aradığın parfümle ilgili... Bu arada arkadaşlar ilk ay 75 tl alışverişe prokart hediye kampanyası bitti
120 tl ve üzeri alışverişlere prokart hediye ediyoruz bilginiz olsun...
SAOL CNM BEN ONU GEÇEN AY ALDIM ŞİMDİ BU AY LOLİTANIN YENİ ÇIKMIŞ Lolita Si BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TAM KARAR VEREMEDİM KIZKARDEŞİM ALMIŞ ÇOK ÇABUK UÇUYO KOKUSU SANKİ
merhaba krdiciğim yazdıklarınızı bir süredir takip ediyordum da yazmak şimdi kısmet oldu,tanıttığın parfümlerden elinde olanları da bu elimde var bu yok diye yazsan çok iyi olur bence.Mesela ben marc jacobs daisy var mı elinde merak ediyorum bir de varsa fiyatını,ya da marc jacobs lola var mı mesela?Kullandığımız parfümü söylesek getirebiliyor musun?Malum yurtdışı kozmetik alışverişi dönemi bitti artık senden temin ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?