Bebek İkinci El kraft twist bebek arabası satılık

eleaaf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
122
2
118
İstanbul
temiz kullanılmış bebek arabamızı satıyoruz oto koltuğuyla birlikte 500 tl, yanında emzirme minderi ve biberon ısıtıcısı veriyorum

Ürünün sıfırı cogu yerde 650-700 arasiyken ve üstelik ben ebebegin ikinci el bolumunden chicco trio setimizi göstermişler: sizin arabanızın nerdeyse 2 katı fiyatta bir set olmasına rağmen ebebek bile 300 liralık hediye ceki teklif etti ikinci ellere bakıp fiyatınızı belirlemenizi tavsiye ederim:))

tavsiyeniz için tşkler fakat ikinci ürünlerin fiyatına bakıpta belirledim zaten,bu ürünün sıfırının fiyatı 750tl e bebek 500 tl verdi fakat e bebek hediye çeki verdiği için vermek istemiyorum,

vermiş olduğunuz örnek beni çok güldürdü, ayrıca göndermiş olduğunuz linkteki kraft ile benim arabamın farklılıkları var, parası olan bi ürün alırken özelliklerini iyi araştırmanızı tavsiye ederim size

evet ebebeğin o tarafı iyi değil hediye çeki mantıklı gelmiyor insana.inşallah burdan yada gg dan falan satabilirsiniz bakın isterseniz sahibinden yada gg a.iyiakşamlar.

Bebek arabaları sanırım bu sitede satılmıyor sanki bedavaya versen okadar iyi fiyatı çok düşürdüm yinede alan yok ne tuhaf dimi? ne siz satabildiniz ne de ben değiş tokuş ta olmuyor yoksa ben sizin arabanızı alırdım ama satamadım gitti...

Mutlaka ihtiyaci olan biri cikar diye umut edip bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…