Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilan güncelmi? fiyat biraz fazla gibi...
merhaba 300 tl ye düşünürsen ben ilgileniyorum...[/QUOTE
mümkün değil
araba halen satılıkk
Ürünün sıfırı cogu yerde 650-700 arasiyken ve üstelik ben ebebegin ikinci el bolumunden chicco trio setimizi göstermişler: sizin arabanızın nerdeyse 2 katı fiyatta bir set olmasına rağmen ebebek bile 300 liralık hediye ceki teklif etti ikinci ellere bakıp fiyatınızı belirlemenizi tavsiye ederim:))
Ya ama bencede cok 500Tl, sıfırı 700Tl imiş.
Arabaya bile plakasını takıyorsun on gun sonra satmaya kalkıyorsun 5 milyar zarar ediyorsun bence de sizin fiyat cok olmus.
Kraft Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası Siyah | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
temiz kullanılmış bebek arabamızı satıyoruz oto koltuğuyla birlikte 500 tl, yanında emzirme minderi ve biberon ısıtıcısı veriyorum
temiz kullanılmış bebek arabamızı satıyoruz oto koltuğuyla birlikte 500 tl, yanında emzirme minderi ve biberon ısıtıcısı veriyorum
Bebek arabaları sanırım bu sitede satılmıyor sanki bedavaya versen okadar iyi fiyatı çok düşürdüm yinede alan yok ne tuhaf dimi? ne siz satabildiniz ne de ben değiş tokuş ta olmuyor yoksa ben sizin arabanızı alırdım ama satamadım gitti...
ilan günceldir.