Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesikraft hero mama koltuğu kullanan var mı? ya da kraft idol?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhabalar
bebeğim artık 6 aylık, mama sandalyesi almamız gerek. kraft ın hero modeli var, 2011 modeli galiba. kullanan var mı? bir de idol var. aralarında yaklaşık 100 lira fark var. değer mi bilmiyorum ki.
AKRFT2362/G Kraft Carters Mama Sandalyesi Kraft eniyibebek.com ben bunu kullanıyorum çok memnunum hoş benim kızım damla mama yemiyor ama en azından bunu sayesinde biz yiyoruz bence güvenilir olduktan sonra çok fazlasına gerek yok fazla oturmak istemiyorlar
canım insan çok kararsız kalıyor bu tip şeler alacağı zaman ama aslında mama sandalyesinde çokda zaman geçirmiyorlar büyüdüklerinde ben ilk 1 yaşından önceki zamanlarda ilaç içirirken mama sandalyesinde çok rahat içiriyordum eğer aldığın modelin sırtı yatıyorsa bu işe yarıyor yatırıp ilaç içirebiliyorsun kolay oluyor yatar pozisyonda birde tablası çıksın yani iki tablalı olsun güvenilir olsun çokda bir özellik aramaya gerek yok bunlarda sanırım bütün markalarda ve modellerde var
Merhaba,
bende aylardır araştırdım mama sandalyesini.hepsi güzel fonksiyonlu.ama çok pahalı. Kısa süreli kullanılacağı için o kadar para vermeye gerek yok. Ben ikea nın mama sandalyesini aldım. Hem ucuz hem de çok hafif.portatif sökülüp yanınızda bile götürebilirsiniz :79yazlığınız falan varsa).
merhabalar
bebeğim artık 6 aylık, mama sandalyesi almamız gerek. kraft ın hero modeli var, 2011 modeli galiba. kullanan var mı? bir de idol var. aralarında yaklaşık 100 lira fark var. değer mi bilmiyorum ki.