• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft Diadem Anakucağı-Otokoltuğu Kargo Dahil 100tl

dryp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
842
65
73
34
Erzincan
Bütün ürünler satıldı sadece Kraft Diadem Anakucağı-Otokoltuğu kaldı
8. sayfada fotoğraflar mevcut. Kargo bana ait 100tl...
Ürünlerim iade garantili hiçbir sıkıntıları arızaları yoktür ürünlerimin arkasındayım.... :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
DSC_1250-1.webp

Lansinoh elektrikli 2'li göğüs pompasi 110TL
Avent Göğüs Kalkanı 20tl
Baba Sling 75tl
Ptt Kargo ile gönderim yapılır.

Bu göğüs pompasını burda çoğu kişi 60-70 liraya indirdi ve sattı.Yalnız ben bu fırsatları kaçırdım o an nakitim olmadığından.
Eğer sizde indirim yaparsanız talip olurum

Bu göğüs pompasını burda çoğu kişi 60-70 liraya indirdi ve sattı.Yalnız ben bu fırsatları kaçırdım o an nakitim olmadığından.
Eğer sizde indirim yaparsanız talip olurum
manuel olanları 60-70 tlden satılıyor benim ürünüm hem çift sağımlı ve elektrikli dediğiniz rakam çok düşük.
bebeğim emmediği için sütümde az olduğu için en fazla bi kaç defa kullanıldı sıfırdan farksız bi ürün ve piyasa fiyatı 200 den aşağı değil sizi kırmamak adına en fazla 100 tl ye inebilirim...

hayır elektrikli ve sizin ürününüzün birebir aynısı uzun zamandır takibimde olan bir ürün olduğundan dolayı biliyorum
manueli zaten bende de var sıfırı 42 ken nasıl 2.el 60-70e satılsın ki

İyi satışlar

hayır elektrikli ve sizin ürününüzün birebir aynısı uzun zamandır takibimde olan bir ürün olduğundan dolayı biliyorum
manueli zaten bende de var sıfırı 42 ken nasıl 2.el 60-70e satılsın ki

İyi satışlar
Yardımcı olmak isterdim fakat o fiyata vermeyi düşünmüyorum teşekkürler....

Back