Arkadaşlar atanmaya çalışan bir öğretmenim,ama ders çalışma isteğimi yitirdim. Geçen sene 2011 sınavı için Şubat sonu-Mart başı gibi ilk kez KPSS'ye hazırlandım ve 77 puan aldım.Atanabileceğime emin gibiydim sınavdan önce,"aman ben yaparım bu sınavı" diyordum ama sınav sonrası tam bir hüsrandı. Çünkü bölümüm biyoloji öğretmenliği ve 77 puan bana yetmiyor ne yazık ki
Bu sene tekrar hazırlanayım dedim,dershaneye de yazıldım ama bir türlü ders çalışmaya başlayamadım,motivasyonum sıfır. Puanlar çok yüksek,alımlar az diye diye kendimi soğuttum çalışmaktan... Tekrar çalışmaya başlamak istiyorum,ama nasıl yapacağımı bilemiyorum
Dershanede konu anlatımı yaptıkları için,eve gelince konu çalışmak istemiyor canım,ama bir süre sonra da konuları tekrarlamadığım için unuttuğumu düşünüyorum. Feci derecede de internet bağımlılığım olduğunu düşünüyorum bu aralar. Herşeyi sıfırlamam ve derslere motive olmam lazım
Motivasyon ve çalışma stratejisi açısından fikirlerinize ihtiyacım var kızlar... Şimdiden sizlere çok teşekkür ederiiim