KPSS'ye hazırlanan İngilizce Öğretmenleri

nere olsa giderim hocam.. işsizlik çok kötü.. Bi sene anam ağladı resmen.. özel sektör sömürüyor insanı.. dershaneler 300 liradan fazla vermiyor, özel ders vermeye kalksan BinBin türlü insanla karşilaşiyosun.. allah inşallah kurtarır hepimizi..

cevapların için çok teşekkür ederim :) baktım benim çalışacağım yok dedim ki 2010 Ortaöğretim kpss ye başvuru yapayım. ona çalışırım en azından yazın matematiği hallederim.. Konuları aynı değildir belki ama en azından bi giriş yapayım dedim. Sözelim Allaha şükür kuvvetlidir (kuvvetliydi en son 2007 de :icecream:) ama baktım da tarih falan hep ezberrrr..... Korkuyorumm. ilk sene atanmam lazım yoksa ailemin yanına dönmek zorunda kalırım. küçük ilçede de iş bulamam. ankarada ne bi akraba var ne kalacak bir ev. ne de ev tutacak maddiyat, o yüzden okulu bitirdiğim gibi atandım atandım. dersaneye de gitmiycem.. babamlar kendin çalışıp yaparsın diyorlar. eyvahedigeldismile

İnşallah sizlerin sınavları iyi geçmiştir... yerimseniben

evet ingilizceciler puanlar nasıldı.. Benim atanmam hayal oldu.. puanım 73.417 Bittim Ben.. şoklardayım dünden Beri..

evet ingilizceciler puanlar nasıldı.. Benim atanmam hayal oldu.. puanım 73.417 Bittim Ben.. şoklardayım dünden Beri..

hayal değil ama kesin değil sadece...
anadolu liseleri muhabbetine dedikleri gibi azıcık fazla kişi alırlarsa, çok da yer seçmezsen bence kadro gelir. en kötü ihtimal sen sözleşmeli olarak gidersin bence canım.
bu sene ne oldugu belirsiz zaten ya...hakkımızda hayırlısı..

katıldım Ben canım. 4 gündür mail atmadiğim Bakan milletvekili gazeteci kalmadı.. keşke imkanım olsaydı da yarın Ankaradaki ayopun eylemine katılaBilseydim..

hocam eğitim 95 nete nasıl böyle bi puan geldi aklıma almadı :S ama sizin puanınız geçen senenin 78-79 una geliyor ona göre düşünün, ne çok iyimser ne çok karamsar olun, hayırlısı.

hocam eğitim 95 nete nasıl böyle bi puan geldi aklıma almadı :S ama sizin puanınız geçen senenin 78-79 una geliyor ona göre düşünün, ne çok iyimser ne çok karamsar olun, hayırlısı.

haklısın canım Bu netlere Bu puan çok az.. pek umutlu değilim.. ilk girişimdi, seneye tekrar hazırlanacam.. tercih yapacam da ama umutlu değilim dediğin giBi.. hayırlısı olsun.. sen girdin mi sınava,kaç geldi puanın ?

kızlar puanı 80 üstü olup , istanbul tercih edenler nereelri yazdı?

ölü tercihlerim nerelerolmuş merak ettim ondan soruyorum.

bu arada ben hep istanbul tercih ettim. 26yı actım. belki ordan da istanbul gelir diye .. minicik bir ihtimallle..

eğer doğu gelirse gitmicem. ne gibi bir zararı olur bunun bana fikri olan???

Catharsis kılavuzda yazıyor.

gidip görmeden gitmemezlik yapma derim. ingilizcecisin ne kadar kötü bir yer gelebilir

9.2. Göreve Başlamayanlar Hakkında Yapılacak İşlemler
Öğretmen olarak ataması yapılanlardan başvurusunda belirtilen adrese 7201 sayılı Tebligat Kanunu uyarınca
tebligat yapıldığı hâlde yasal süre içinde göreve başlamayanların atama işlemi, 657 sayılı Kanunun 62 ve 63’üncü
maddeleri gereğince iptal edilecektir. Bu durumda olanların, atandıkları tarihten itibaren 1 yıl dolmadan yeniden
öğretmenlik başvuruları kabul edilmeyecektir
.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. haklısın aslında, gidip görmek öyle karar vermek en sağlıklısı ama istanbuldan çıkasım yok. istanbul etrafı olsa gene dert etmem, gider tutarım bir ev 1-2 sene idare ederim. (bu sene evlilik var kısmetse, eş durumundan gelirim ist. e diyorum)
çok uzak olursa, bilemiyorum ne yaparım.
26yı açtım diye herkesten deli misin tepkisi gördüm zaten.

bu arada ben zaten bir daha girmem kpssye 7 ay çalıştım. seneye daha fazla verebileceğim bişi yok. düzenli çalıştım.elimden geleni yaptım. bi daha girip 90 mı alacam.alamam ki..
en kötü ihtimal 1 sene öğretmen olamıyormuşum, olsun ne yapalım.

evet atamalar durduruldu.. ne olacak Belli değil.. sanırım puanlar yeniden hesaplanacak kopya çekenler ayıklanaBilirse.. ayıklanamazsa sınav iptal edilecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…