KPSS'ye hazırlanan İngilizce Öğretmenleri

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
selam arkadaslar,
ben de bu sene kpssye hazırlanmaya karar verdım. dersaneye gitmiyorum. kendim deneyeceğim. bakalım kısmet..
benim durumumda olan ingilizce öğretmeni adayları, her türlü sorunumuzun,sıkıntımızın üstesinden beraber gelelim. burada birbirimize yardımcı olalım..
herkese başarılar...

merhaba margherita
işimiz çok zor
ama azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz Allah'ın izniyle
benim hazırlanarak 2.girişim olacak bu yıl
bakalım nasıl olacak

merhaba margherita
işimiz çok zor
ama azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz Allah'ın izniyle
benim hazırlanarak 2.girişim olacak bu yıl
bakalım nasıl olacak

merhaba canım,
istanbuldasın sanırım ve istanbula mı atanmak istiyosun?
bende ist a atanmak istiyorum.
çok zor sanırım
neler bılıyosun bu konu hakkında
nasıl çalısıyosun? hangı kaynaklara?
dersaneye gdiyo musun?
ilk sene kac puan aldın..

cok soru sordum ama tanısalım..birbirimize destek olalım canım.

selamlar..bende sansimi ikinci kez denicem.suan ucretli ogretmenlik yapiyorum ve bir yandanda bebegimi bekliyorum bakalim hayirlisi.
kpss biz dilcilere cok daha buyuk hksizlik ama bebegim icin daha iyi bi gelecek verebilmek icin inadina savasiyorum

selamlar..bende sansimi ikinci kez denicem.suan ucretli ogretmenlik yapiyorum ve bir yandanda bebegimi bekliyorum bakalim hayirlisi.
kpss biz dilcilere cok daha buyuk hksizlik ama bebegim icin daha iyi bi gelecek verebilmek icin inadina savasiyorum

slm cnm a.s.

sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini.. kpss içinde gerçekten emek veren herkes atansın diorum, aslında öğretmenlik belgesine sahip olupta birde bu sınavla uğraşmak gerçekten çok saçma.. üstelik bölümümüzle ilgili tek bi soru yok:umursamaz: yaklaşık 10 yıldır muhattab olmadığım matematik tarih coğrafya ile uğraşmak zorundayım...:1ninca:

biri benimi çağırdı mafoldumben
hoşgeldin canım..
senle daha önce sohbet etmiştik..
artık daha sık görüşelim.

sen de hoşgeldin canım
hem hamilelik ve iş hem de kpss..
Allah sabır versin..
ama takdir ettim seni. hayatını ertelememişsin. evlenmiş , düzenini kurmuşsun.
ben herşeyimi işe bağladım. evlenmeyi,yaşamayı bile erteledim. çevirmenlik yaptım bir süre ama geleceği yok..
istanbula atanamazsam bittim ben..
geçen yıl kaç puan aldın?

arkadaslar sizler deneyimlisiniz..

ben ihtiyaç yayıncılığı aldım geçen sene 2009 basımı ama sınavdan önce.. hiç çalısmadım. sınava da girmedim.
bu sene eğitim bilimlerini ondan basladım ama yüzeysel olduguna dair iddalar var internette.. bir de gecen sene damdan iner gibi yeni konular olmuş sınavda.. bir tane yeni baskı şart. hem yek kaynağa da bağlı kalmamış olurum diye düşünüyorum.
internette en çok pegem ve ya yargı üzerinde durulmuş.
ihtiyacın üstüne hangisi iyi olur?
yargı mı pegem mi?

bir de sizce hiç alt yapı olmadan,sıfırdan başlayarak 7-8 ayda bu sınav kazanılır mı?
yoksa boşa mı kürek çekiyorum

kızlar geçen sene baraj 65ten 74e yükseldi ve agustosta 1000 alım yapıldı.
kasımda kaç alım yapılacagı belli mi?
bir de gecen agustos okul öncesine cok alım yapmak ıcın mı bu kadar az alım yapıldı?
siz 2010 için ne umuyorsunuz?
baraj ne olur?
kaç alım olur?
tahminler...

kuzum ihtiyaçla başlaman ii olmuş.. kendini biraz ilerletince yargıya devam et.. en sonda pegemin sorularını çöz.. önemli olan bol soru çözmek zaten, her kaynağın farklı tip soruları var hepsine aşina ol.. soru bankası ve yaprak test al bikaç yayının.. konular her kitapta aynı sonuçta..

bir de sizce hiç alt yapı olmadan,sıfırdan başlayarak 7-8 ayda bu sınav kazanılır mı?
yoksa boşa mı kürek çekiyorum

cnm bn geçen sene sıfırdan başladım, tamamen tarih ve matematik özürlü bi vatandaşdım, matematikte baya ilerleme kaydettim ama tarih malesef pek parlak değildi.. bide geçen senenin soru tarzını biliosun dağıttılar resmen, ona rağmen 73 aldım..

çok yüksek bi puan değil, ancak düşükte değil sıfırdan başlayan biri için.. bide ben eğitime çok ağırlık vermiştim, gy gkde vatandaşlık hiç bakmadım bile, coğrafya yarım yamalaktı.. tarih ve mamtematik ağırlıklı baktım ama bi eğitime çalıştığım kadar değildi.. eksik olan bölümlere daha fazla çaba göstererek olacağını düşünüorum.

bence kendi kendini motive et, bak bizler atanınca öğrencilerimize ne diycez "hiçbişe için geç değil, 8 ay çok uzun bi zaman ve senin bunu başarabileceğini ben biliorum" yerimseniben

73 sıfırdan baslayan biri için gercekten iyi..
matematiğe baktım sadece 2008 ve 2009 mat. arasında dağlar kadar fark var.
netlerin nedir bu arada.. hangi netlerle aldın bu puanı..
seneye kaç alman lazım atanmak için..
öff ben kesinlikle istanbul istiyorum. nasıl olcak bilmiyorum çok zor gibi..
benim tarihim-coğrafyam iyidir,gayet iyidir hem de ama eğitim bilimleri sıfır. öğrenme psik. kitabını bitrdim anca.. program geliştrmeye geçtim. matematikten ise yarıladım gibi.. çok kötü sayılmam mat. de. ama 20-25 yapmak lazım. o kadar nasıl yapıcam bilmiyorum.
85-90 almam lazımki garanti atanayım.
bana imkansız gibi geliyor..
motivasyonum düşük..
yerlerdeyim..

evet cnm istanbuldayım ve buraya atanmak istiyorum
evliyim, bütün düzenim burada
şehir dışı benim için hem maddi hem manevi çok zor olur
hoş zaten istanbulun puanı bir çok yerden daha düşük
geçen yıl 4 aylık bir hızlandırmaya gittim ama hiç gitmeseymişim de aynı puanı alırmışım
bu yıl gitmek istemedim
evde düzenimi oturtup yapabileceğimi düşünüyorum
geçen yıl sadece ihtiyaçtan çalışmıştım
bu yıl data, yediiklimi yargı ve ihtiyaç çalışmayı planlıyorum
geçen seneye bakıyorum da çok çabalamamışım
ama bu yıl kararlıyım çok çalışacağım gerisi Rabbimin takdiri...

canım matematik bizler için tam bir baş belası
senelerce görmedik etmedik
bir de benim gibi temeli olmayanlar için daha da bir felaket hale geliyor
geçen yıl denemelerde en az 10 net çıkarıyordum
ama sınavda sadece 3 tane yapabildim düşün artık
eğitim bilimlerinden zorlanacağını sanmıyorum
çalışılınca çok güzel netler çıkarılıyor
diğer derslerden de netlerimiz iyi olursa matematikten 15 yapsak bile yeter bize
bu kadar karamsar olma
olacak inşallah
canım bu arada kaç mezunusun sen?

ben 2008 mezunuyum. ama kpssye hiç girmedim. 1 senedir özel sektörde,dış ticarette şansımı aradım.krize denk geldik. torpilim de olmayınca önü açık iyi bir iş bulamadım. çevirmenlik yaptım falan ama cık.. o yüzden son çare hayatımı düzene koymak için öğretmenliğin peşindeyim. bu da olmazsa bunalımlardan bunalım beğenicem. hoş bi senedir yaşadıklarım yüzünden fenayım zaten. randevu aldım haftasonu için doktora gidicem.kafayı rahatlatmak lazım...
evliliğim,herşeyim buna bağlı..
çok geriliyorum ben
kpss mat düşündüğümden zormuş..
eğitim bilimlerinden daha bir kitap bitti..
sıfırım ben ama arnavutköye bile razıyım. 78le kapatmış geçen sene..
desteğe morale çok ihtiyacım var..
hayat hikayem böyle benm de..

cnm eğitim 90 net, gk gy 64 netle 73 puan aldım.. şunu sölimki gk gy 70 net olsaydı atanmıştım şuan, aslında çokda zor değil, gördüğün gibi netlerim çok yüksek değil..

evet 2008*2009 gy gk arasında dağlar kadar fark var.. abarttılar iyice bu sene..

bu sene Türkiye geneli eğitim ortalaması 75-85 arasıymış, dersane hocamız söledi, yani eğitimden 90 alan biri atandı açık farkla dedi.. bende dedimki hocam 90 net yaptım ama burdayım hala dedim :roflol: ozaman senin gk gy 70den aşağıdır dedi, aynen öle dedim...

matematikten 20 25 net yaparsan ingilizceden türkiye birincisi olursun sen ya kaydirigubbakcemile3

neden bukadar istanbulu istiosun?

benimde evliliğim 2şeye bağlı, bunlardan biri kpss..

ben de 2008 mezunuyum cnm
özel sektöre hiç bulaşmadım
dersanelerden, kolejlerden sürekli arıyorlar ama istemiyorum
bekar olsam çalışırım ancak evli olduğum için dersaneyi tercih etmiyorum
eşim de istemiyor zaten
evliliğim buna bağlı demişsin
inan bazı şeyler planlandığı gibi olmuyor
ben mezun olur olmaz evlendim
o zaman kpss ye girip atanmak gibi bir düşüncem yoktu
ama bir zaman sonra gördüm ki hem maddi hem manevi açıdan evli bir kadına en uygun meslek öğretmenlik
şimdi çalışıyoruz bakalım
canını çok sıkma
herşey olacağına varır
senin en büyük stresin evliliği bu olaya bağlaman
Allah korusun atanamasan evlenmeyecek misin tabi ki evleneceksin
belki zorlanacaksınız ama herşey bir tek bu sınava bağlı değil canım
erkek arkadaşın öğretmen mi?

cnm merhaba
sen kaç mezunusun?
her işte bir hayır vardır derler ya inşallah senin için de böyle olmuştur

ben de giricem ama ingilizce ögretmenlıgı ıcın degıl de ,kpss ingilizce sınavına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…