merhaba margherita
işimiz çok zor
ama azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz Allah'ın izniyle
benim hazırlanarak 2.girişim olacak bu yıl
bakalım nasıl olacak
selamlar..bende sansimi ikinci kez denicem.suan ucretli ogretmenlik yapiyorum ve bir yandanda bebegimi bekliyorum bakalim hayirlisi.
kpss biz dilcilere cok daha buyuk hksizlik ama bebegim icin daha iyi bi gelecek verebilmek icin inadina savasiyorum
hoşgeldin canım..biri benimi çağırdı mafoldumben
selamlar..bende sansimi ikinci kez denicem.suan ucretli ogretmenlik yapiyorum ve bir yandanda bebegimi bekliyorum bakalim hayirlisi.
kpss biz dilcilere cok daha buyuk hksizlik ama bebegim icin daha iyi bi gelecek verebilmek icin inadina savasiyorum
arkadaslar sizler deneyimlisiniz..
ben ihtiyaç yayıncılığı aldım geçen sene 2009 basımı ama sınavdan önce.. hiç çalısmadım. sınava da girmedim.
bu sene eğitim bilimlerini ondan basladım ama yüzeysel olduguna dair iddalar var internette.. bir de gecen sene damdan iner gibi yeni konular olmuş sınavda.. bir tane yeni baskı şart. hem yek kaynağa da bağlı kalmamış olurum diye düşünüyorum.
internette en çok pegem ve ya yargı üzerinde durulmuş.
ihtiyacın üstüne hangisi iyi olur?
yargı mı pegem mi?
bir de sizce hiç alt yapı olmadan,sıfırdan başlayarak 7-8 ayda bu sınav kazanılır mı?
yoksa boşa mı kürek çekiyorum
kuzum ihtiyaçla başlaman ii olmuş.. kendini biraz ilerletince yargıya devam et.. en sonda pegemin sorularını çöz.. önemli olan bol soru çözmek zaten, her kaynağın farklı tip soruları var hepsine aşina ol.. soru bankası ve yaprak test al bikaç yayının.. konular her kitapta aynı sonuçta..
cnm bn geçen sene sıfırdan başladım, tamamen tarih ve matematik özürlü bi vatandaşdım, matematikte baya ilerleme kaydettim ama tarih malesef pek parlak değildi.. bide geçen senenin soru tarzını biliosun dağıttılar resmen, ona rağmen 73 aldım..
çok yüksek bi puan değil, ancak düşükte değil sıfırdan başlayan biri için.. bide ben eğitime çok ağırlık vermiştim, gy gkde vatandaşlık hiç bakmadım bile, coğrafya yarım yamalaktı.. tarih ve mamtematik ağırlıklı baktım ama bi eğitime çalıştığım kadar değildi.. eksik olan bölümlere daha fazla çaba göstererek olacağını düşünüorum.
bence kendi kendini motive et, bak bizler atanınca öğrencilerimize ne diycez "hiçbişe için geç değil, 8 ay çok uzun bi zaman ve senin bunu başarabileceğini ben biliorum" yerimseniben
merhaba canım,
istanbuldasın sanırım ve istanbula mı atanmak istiyosun?
bende ist a atanmak istiyorum.
çok zor sanırım
neler bılıyosun bu konu hakkında
nasıl çalısıyosun? hangı kaynaklara?
dersaneye gdiyo musun?
ilk sene kac puan aldın..
cok soru sordum ama tanısalım..birbirimize destek olalım canım.
73 sıfırdan baslayan biri için gercekten iyi..
matematiğe baktım sadece 2008 ve 2009 mat. arasında dağlar kadar fark var.
netlerin nedir bu arada.. hangi netlerle aldın bu puanı..
seneye kaç alman lazım atanmak için..
öff ben kesinlikle istanbul istiyorum. nasıl olcak bilmiyorum çok zor gibi..
benim tarihim-coğrafyam iyidir,gayet iyidir hem de ama eğitim bilimleri sıfır. öğrenme psik. kitabını bitrdim anca.. program geliştrmeye geçtim. matematikten ise yarıladım gibi.. çok kötü sayılmam mat. de. ama 20-25 yapmak lazım. o kadar nasıl yapıcam bilmiyorum.
85-90 almam lazımki garanti atanayım.
bana imkansız gibi geliyor..
motivasyonum düşük..
yerlerdeyim..
canım matematik bizler için tam bir baş belası
senelerce görmedik etmedik
bir de benim gibi temeli olmayanlar için daha da bir felaket hale geliyor
geçen yıl denemelerde en az 10 net çıkarıyordum
ama sınavda sadece 3 tane yapabildim düşün artık
eğitim bilimlerinden zorlanacağını sanmıyorum
çalışılınca çok güzel netler çıkarılıyor
diğer derslerden de netlerimiz iyi olursa matematikten 15 yapsak bile yeter bize
bu kadar karamsar olma
olacak inşallah
canım bu arada kaç mezunusun sen?
ben 2008 mezunuyum. ama kpssye hiç girmedim. 1 senedir özel sektörde,dış ticarette şansımı aradım.krize denk geldik. torpilim de olmayınca önü açık iyi bir iş bulamadım. çevirmenlik yaptım falan ama cık.. o yüzden son çare hayatımı düzene koymak için öğretmenliğin peşindeyim. bu da olmazsa bunalımlardan bunalım beğenicem. hoş bi senedir yaşadıklarım yüzünden fenayım zaten. randevu aldım haftasonu için doktora gidicem.kafayı rahatlatmak lazım...
evliliğim,herşeyim buna bağlı..
çok geriliyorum ben
kpss mat düşündüğümden zormuş..
eğitim bilimlerinden daha bir kitap bitti..
sıfırım ben ama arnavutköye bile razıyım. 78le kapatmış geçen sene..
desteğe morale çok ihtiyacım var..
hayat hikayem böyle benm de..
cnm eğitim 90 net, gk gy 64 netle 73 puan aldım.. şunu sölimki gk gy 70 net olsaydı atanmıştım şuan, aslında çokda zor değil, gördüğün gibi netlerim çok yüksek değil..
evet 2008*2009 gy gk arasında dağlar kadar fark var.. abarttılar iyice bu sene..
bu sene Türkiye geneli eğitim ortalaması 75-85 arasıymış, dersane hocamız söledi, yani eğitimden 90 alan biri atandı açık farkla dedi.. bende dedimki hocam 90 net yaptım ama burdayım hala dedim :roflol: ozaman senin gk gy 70den aşağıdır dedi, aynen öle dedim...
matematikten 20 25 net yaparsan ingilizceden türkiye birincisi olursun sen ya kaydirigubbakcemile3
neden bukadar istanbulu istiosun?
benimde evliliğim 2şeye bağlı, bunlardan biri kpss..
ben de giricem ama ingilizce ögretmenlıgı ıcın degıl de ,kpss ingilizce sınavına ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?