kpss'ye çalışamayanlar...

65.000 mi? ya ben şunu merak ediyorum. ağustosta kaç kişi alcaklar? biliyo musun? sıfırdan yani. ve ondan sonra başka alım olcak mı? yoksa bi kerecik mi olcak sadece?

edebiyattan 100 kişi falan alırlar şansıma kaydirigubbakcemile3

kimse yok sanırım.

yalnızım mafoldumben

umarım ders çalıyorsunuzdur. :lepi:

off tekrar tekrar aynı şeylerin üzerinden geçmek öyle sıkıcı ki..dershaneye gidiyorum ben ama zaman kaybı olduğunu düşünüyorum şubatta başladım bir adım ilerleyemedim :sinifsinif:

biliyorum ben bunları ya geçen seneden psikolojisiyle vicdan azabı bi taraftan çalışmak istiyorsun çalışıyorsun falan filan..unutmuşsun da..sıfırdan alıyosun tarihi,matematiği..

son birkaç senede ingilizcenin bu fırlayan puanları karşısında ağzın açık kalıyor afallıyorsun bu sene kaçı bulur acaba hesaplamaları içinde kitabın başında kendini farklı alemlere dalmış buluyorsun birden..

türkçe yanlışların içini acıtıyor..

ve o konu,komşu,köşe bucak kaçtığın kaçmaya çabaladığın ama ummadığın her an karşında bulduğun akrabalardan bende de var ne yazıkki,ve hiçbirşey yapamıyorum,artk onlar yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum,ama çok da özele girmiş olucam,3 sene önce ilk sene atanmış abimin nişanlısı bile bu sınavı gözümde fazla büyütüyorum çok gereksiz strese giriyorum gibi bir yaklaşım içinde oluyorsa varın gerisini siz düşünün yani.:sinifsinif:

ağustosta...
belli bir sayı yok malesef. 2010 yılında 40 bin yapacaklardı. 10 binin şu haziran ayında yapacaklar. sözlerine bakılırsa 30 bin kalıyor geriye. hangi branştan ne kadar aldıkları önemli. okul öncesine yine ağırlık verirlerse bu yılda kendi adıma yüzüm gülmeyecek.
sıfırdan alım dediğimiz olay sözleşmeli alımı ise eylülde alacaklarmış tekrar.

tabii bunların hiç bir geçerliliği yok. bir gece aniden değişebilir kararlar, malum seçim arefesi oluyorÇok üzgünüm çoook

65 000 sayısını da Sayın Çubukçu telffuz etmişlerdi 2-3 hafta evvel...fisfisfis

Oho"çalışamayanlar" kısmındakiler bile harıl harıl çalışıyorlar , ne güzel. Ben de gaza geleyim , azıcık şu lanet olasıca, alıpta götürülüp bir daha getirilmeyesice matematiğe bakayım bari, pff...

delikafadulden

bu duygularla bakma bence ona:roflol:

bir de çalışmıyorsun..çalışsan sanırım birinci olacaksın :))) ben 80 ni göremedim hala..

canım sorular kolay geldi bana. nedense hep aklımda kalan yerlerdi. ama tarihim rezillikti mesela. 10 yanlış. matematik 19 doğru falan. bunlar kötü. aylardır eğitim bilimlerine çalışıyorum. o kısım iyi. ama tarih-coğ-anayasa- mat bunlar duruyo dağ gibi. offf

hadi bakalım..ya bu arada hangi yayından sınavlara denemelere giriyorsun..ben yargının sınavlarına ve dersanesine gidiyorum.70 i göremedim :// o derece yani

ben 7 iklimin denemelerine girmedim ama o meşhur yeşil renkli setlerini çözüyorum sorular gayet kolay..gerçi yargı da kolay gibi ama denemeleri çok zor..hele türkçeee (

ben de çalışamıyorum yrın başlyvcağımı umut ediyorum umarım vakit yeterli olur

arkadaşlar merhaba
ben çok madurum yeni aklım başıma geldi kpss lisans olarak sınava gireceğim bana tarih ve coğrafya özeti gönderebilirmisiniz çok minnettar kalırım çok dua ederim ne olur,,,,

kızlar başkasının özetiyle olmaz bence.. herkes bildiğini es geçer özette..
bence cep kitabı alın.. data serisini tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…