• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss'ye çalışamayanlar...

kimse var mı?

ben yine aynı tas aynı hamam. sanırım bu sene de olmayacak mafoldumben

kimse var mı?

ben yine aynı tas aynı hamam. sanırım be sene de olmayacak mafoldumben

bugün dersanemde denemem vardı..onun dışında hasta oldum bugün birazcık , yattım vala..ama tarihi tekrar ediyorum unutmamak için..yaparsın canım sen de yaa..moralini yüksek tut...vala kpss sıralama ve şans sınavı bana göre..stresi az olanlar ve gerçekten de çalışanlar kazanıyor..başarılar...

bugün dersanemde denemem vardı..onun dışında hasta oldum bugün birazcık , yattım vala..ama tarihi tekrar ediyorum unutmamak için..yaparsın canım sen de yaa..moralini yüksek tut...vala kpss sıralama ve şans sınavı bana göre..stresi az olanlar ve gerçekten de çalışanlar kazanıyor..başarılar...

sağol canım. bizde eğitim falan da var ya. o çok zorluyor. tabi sizde de hukuk, iktisat falan var sanırım. kafam çalışmıyor ya. lisede zehir gibiydim. geçen gün ortaokuldan arkadaşımla buluştuk "ya sen nası insandın. tarihten bi konuyu okurdun 2 dakikada anlatırdın hemen" dedi. bi fena oldum ben.

yaş büyüdükçe zeka geriliyo sanırım. delikafadulden

sağol canım. bizde eğitim falan da var ya. o çok zorluyor. tabi sizde de hukuk, iktisat falan var sanırım. kafam çalışmıyor ya. lisede zehir gibiydim. geçen gün ortaokuldan arkadaşımla buluştuk "ya sen nası insandın. tarihten bi konuyu okurdun 2 dakikada anlatırdın hemen" dedi. bi fena oldum ben.

yaş büyüdükçe zeka geriliyo sanırım. delikafadulden

ay ilahi hehhehhe :)) artık dersten bıktık da ondan canım..bazen çıldırıyorum yeter yahu :enbuyukkk:diyorum.çocuğumla okuyacak duruma geleceğim diyorum.vala hala okul hala ders ..bir çalışamadık gitti :))))) evde otur otur nereye kadar ! beni görenler de aaa ev hanımı oldun diyor :)))))))))) vurasım geliyor onları :) bir de akıl veriyorlar yaa :D biraz sosyallikten uzak durup derse yönelirsen ve yönelirsek bunları aşacağız Allahın izniyle..olacak olacak olmalı!!!!!!!
ben b den gireceğim aman onları yaptım da a kadro eksik kalsın..zaten bir tek hukukta iyiyim ..

inşallah kazanırız...

a kadro hep torpil zaten ya sinir bozmaktan başka bi işe yaramıyor. senin işin biraz daha kolay o zaman kaydirigubbakcemile5

matematiğe ağırlık ver. türkçede birçok sözcüğün yazımı değişti. ordan da vurabilirler.

inşallah kazanırız...

a kadro hep torpil zaten ya sinir bozmaktan başka bi işe yaramıyor. senin işin biraz daha kolay o zaman kaydirigubbakcemile5

matematiğe ağırlık ver. türkçede birçok sözcüğün yazımı değişti. ordan da vurabilirler.

aynen ölee :( a kadro zaten zor ve mülakatlı .bu kadar olamaz yaaa.o yüzden b yi tercih ediyorum...inşallahhh

kimse var mı?

ben yine aynı tas aynı hamam. sanırım bu sene de olmayacak mafoldumben

zaman azalıyor. hâlâ çalışamayan var mı?

başladık bakalım. kör topal ilerliyoruz. kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. kpss şans işi biraz da. dilerim şans bu sene yanımızda olur.

biten dersler var mı?

daha 2 ay gibi bir süre var sırnaşık şey

Bende gittikçe zekamın gerilediğini düşünüyorum artık tarihi bir türlü almıyor kafam.:sinifsinif:Eğitim iyi gidiyor bir program geliştirme kaldı ama tarih beni çıldırtıyor yaaaa:gitme:

naber umutsuz arkadaşlarım?

biten dersim var mı? çok güzel bi soru. yok canım ne yazık ki. hiçbi dersim bitmedi. ama yaklaşık 5 gün sonra bütün eğitim derslerim aynı anda bitecek. dergiden çalışıyorum da. ondan sonra 2 haftada genel yetenek kısmını bitircem. sonra da sürekli tekrar tekrar çalışıp bu arada günde 300 soru falan çözcem. son aya kadar da haftada 2 deneme. şimdilik planım bu.

bu sabah 2007 kpss çözdüm. 113 netim çıktı eğitimden. ama o sene kolaymış. ama yine de bi sevinç kapladı içimi. siz ne yaptınız?

bu arada o program geliştirme yerin dibine batsın.... :oklava:

naber umutsuz arkadaşlarım?

biten dersim var mı? çok güzel bi soru. yok canım ne yazık ki. hiçbi dersim bitmedi. ama yaklaşık 5 gün sonra bütün eğitim derslerim aynı anda bitecek. dergiden çalışıyorum da. ondan sonra 2 haftada genel yetenek kısmını bitircem. sonra da sürekli tekrar tekrar çalışıp bu arada günde 300 soru falan çözcem. son aya kadar da haftada 2 deneme. şimdilik planım bu.

bu sabah 2007 kpss çözdüm. 113 netim çıktı eğitimden. ama o sene kolaymış. ama yine de bi sevinç kapladı içimi. siz ne yaptınız?

bu arada o program geliştirme yerin dibine batsın.... :oklava:

ahh ahh

onunla beraber tarih ve vatandaşlık da batsa keşkekötükedihüso

2007 kolaydı ve 2008 den itibaren formatta değişiklikler oldu. o yüzden 2008 sonrası daha önemli. delikafadulden

moral bulmak için 2007 yılını çözeyim yarınkaydirigubbakcemile3

çöz çöz. yine de moral olur.

anayasa, tarih...

adını duyar duymaz midem bulandı. ya şaka maka bu durumu öğrenme psikolojisinde hangi kavramla açıklarız? bulamadım yahu. kaydirigubbakcemile3

Tarih benimde belalı dersim :sinifsinif:yok anlamıyorum kızlar siz nasıl çalışıyorsunuz tarihe yaa bende mi sorun anlamadım ki:bbo:

tarihe yazarak çalışmak faydalı oluyo.kızlar benim de 3. girişim bazen çok stres yapıyorum,mat sorusu görünce heyecanlanıyorum o derece,sonunda panik atak olucam,bu dertten kurtulmak istiyorum artk ama konsantre olup verimli ders çalışamıyorum bir türlü.konuların hiçbirisi bitmedi şubatta başladım hızlandırılmış kursa ve geçen seneki bilgilerimi zaten unutmuşum hemen hemen,bu ne kadar normal bilmiyorum:D

naber kızlar?

herkes beni çalışıyorum sanıyor. rezil olacağım atanamayınca mafoldumben

o kadar çalıştı olmadı, bak bak 40.000 öğretmen aldılar sen gidemedin.

komşulardan, akrabadan tiksindim bu yüzden ya. insanlar ne kadar meraklı birilerinin başarısız olmasına. sizin de çevrenizde bu tarz psikopat insanlar var mı? yoksa çevremi mi değiştireyim?

yaşım gittikçe gidiyor, odaklanıp çalışamıyorum, çalışsam 2 gün sonra unutuyorum. sınav geldi çattı nerdeyse. sanki her sene aynı film tekrar çekiliyor. :delphin:

naber kızlar?

herkes beni çalışıyorum sanıyor. rezil olacağım atanamayınca mafoldumben

o kadar çalıştı olmadı, bak bak 40.000 öğretmen aldılar sen gidemedin.

komşulardan, akrabadan tiksindim bu yüzden ya. insanlar ne kadar meraklı birilerinin başarısız olmasına. sizin de çevrenizde bu tarz psikopat insanlar var mı? yoksa çevremi mi değiştireyim?

yaşım gittikçe gidiyor, odaklanıp çalışamıyorum, çalışsam 2 gün sonra unutuyorum. sınav geldi çattı nerdeyse. sanki her sene aynı film tekrar çekiliyor. :delphin:

40 000 değil 65 000sempatiksalakcinni

her yerde var o meraklılardan kurtuluşun yok yani

tek çözüm biraz ters cevap vermek

kulağını kapatacaksın başka çaresi yok. insanlara gerçekleri bir gün anlatsan ikinci gün aynı şeyi sorarlaralsanaalsanasmile

Ben de aynı durumdayım,

Kadınlar kulübüyle tanışalı ders çalışamıyorum,

İngilizceciyim,

Matematiği zaten es geçtim,

Türkçe zaten süper,

Anayasa-güncel bilgiler bitti,ama hep unuttumsempatiksalakcinni

Tarih bitti,onu da baya unuttum,

Coğrafyadayım,çok çok ağır gidiyorum malesef burayı okumaktan,

Eğitim bilimlerine geçen sene çalışmıştım,

Daha ona da başlayamadım,

Biri beni burdan kurtarsın.........
:oklava::oklava::enbuyukkk::a015:

Ben de aynı durumdayım,

Kadınlar kulübüyle tanışalı ders çalışamıyorum,

İngilizceciyim,

Matematiği zaten es geçtim,

Türkçe zaten süper,

Anayasa-güncel bilgiler bitti,ama hep unuttumsempatiksalakcinni

Tarih bitti,onu da baya unuttum,

Coğrafyadayım,çok çok ağır gidiyorum malesef burayı okumaktan,

Eğitim bilimlerine geçen sene çalışmıştım,

Daha ona da başlayamadım,

Biri beni burdan kurtarsın.........
:oklava::oklava::enbuyukkk::a015:

beni de kurtarsın. aslında bi meşe odunu olacak böyle kafama kafama vuracam. anca akıllanırım.

durumumuz benziyor. eğitim bi haftaya biter. ama geçen gagne'nin şey muhabbetleri var ya "işaret öğrenme, ayırt etmeyi öğrenme" falan onları bile unutmuşum. kafayı üşüttüm ya. dedim "ben deliriyorum herhalde." bu kadar şey aklımda kalmıyor.

matematiği yok sayıyorum. sadece son ay bi çözümlü soru bankası alıp çözcem o kadar. normalde iyidir mat. edebiyatçı olduğum hâlde. herhalde diyorum olsa olsa geçen yılki kadar zor olur. onda da hiç çalışmadan 16 tane yapmıştım. bu sene 15 yapsam öpcem başıma koycam.

tarih: severim, sayarım ama çalışamadım. hiç bakamadım doğru dürüst. 15-20 arası yapıyorum bu aralar.

coğrafya: yine hiç bakmadığım bi ders. ama netler 14-15 falan.

anayasa: bakmadım hiç yine. netler 6-7

sizin ne durumda?

ahhh canım türkçemi unuttum. ondan bile 1 yanlışım çıkıyo.

Back