kimse var mı?
ben yine aynı tas aynı hamam. sanırım be sene de olmayacak mafoldumben
bugün dersanemde denemem vardı..onun dışında hasta oldum bugün birazcık , yattım vala..ama tarihi tekrar ediyorum unutmamak için..yaparsın canım sen de yaa..moralini yüksek tut...vala kpss sıralama ve şans sınavı bana göre..stresi az olanlar ve gerçekten de çalışanlar kazanıyor..başarılar...
sağol canım. bizde eğitim falan da var ya. o çok zorluyor. tabi sizde de hukuk, iktisat falan var sanırım. kafam çalışmıyor ya. lisede zehir gibiydim. geçen gün ortaokuldan arkadaşımla buluştuk "ya sen nası insandın. tarihten bi konuyu okurdun 2 dakikada anlatırdın hemen" dedi. bi fena oldum ben.
yaş büyüdükçe zeka geriliyo sanırım. delikafadulden
inşallah kazanırız...
a kadro hep torpil zaten ya sinir bozmaktan başka bi işe yaramıyor. senin işin biraz daha kolay o zaman kaydirigubbakcemile5
matematiğe ağırlık ver. türkçede birçok sözcüğün yazımı değişti. ordan da vurabilirler.
kimse var mı?
ben yine aynı tas aynı hamam. sanırım bu sene de olmayacak mafoldumben
zaman azalıyor. hâlâ çalışamayan var mı?
başladık bakalım. kör topal ilerliyoruz. kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. kpss şans işi biraz da. dilerim şans bu sene yanımızda olur.
naber umutsuz arkadaşlarım?
biten dersim var mı? çok güzel bi soru. yok canım ne yazık ki. hiçbi dersim bitmedi. ama yaklaşık 5 gün sonra bütün eğitim derslerim aynı anda bitecek. dergiden çalışıyorum da. ondan sonra 2 haftada genel yetenek kısmını bitircem. sonra da sürekli tekrar tekrar çalışıp bu arada günde 300 soru falan çözcem. son aya kadar da haftada 2 deneme. şimdilik planım bu.
bu sabah 2007 kpss çözdüm. 113 netim çıktı eğitimden. ama o sene kolaymış. ama yine de bi sevinç kapladı içimi. siz ne yaptınız?
bu arada o program geliştirme yerin dibine batsın....klava:
naber kızlar?
herkes beni çalışıyorum sanıyor. rezil olacağım atanamayınca mafoldumben
o kadar çalıştı olmadı, bak bak 40.000 öğretmen aldılar sen gidemedin.
komşulardan, akrabadan tiksindim bu yüzden ya. insanlar ne kadar meraklı birilerinin başarısız olmasına. sizin de çevrenizde bu tarz psikopat insanlar var mı? yoksa çevremi mi değiştireyim?
yaşım gittikçe gidiyor, odaklanıp çalışamıyorum, çalışsam 2 gün sonra unutuyorum. sınav geldi çattı nerdeyse. sanki her sene aynı film tekrar çekiliyor.
Ben de aynı durumdayım,
Kadınlar kulübüyle tanışalı ders çalışamıyorum,
İngilizceciyim,
Matematiği zaten es geçtim,
Türkçe zaten süper,
Anayasa-güncel bilgiler bitti,ama hep unuttumsempatiksalakcinni
Tarih bitti,onu da baya unuttum,
Coğrafyadayım,çok çok ağır gidiyorum malesef burayı okumaktan,
Eğitim bilimlerine geçen sene çalışmıştım,
Daha ona da başlayamadım,
Biri beni burdan kurtarsın.........klava: klava::enbuyukkk::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?