• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss'ye çalışamayanlar...

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
182
648
Diğer
var mı benim gibileri? öğretmenim, 11 derse çalışmam lâzım. bugün yarın diye diye yine bir yıl geçti. 5 ay kaldı. 5 ay bu konuları bitirmek için yeterli mi? ne yapmalı? benim durumumda olanlar ne yapmayı planlıyorsunuz? daha önceden çalışıp atananlar lütfen bize destek verin. 5 ay sizce yeterli mi bu kadar şey için?

temel yok mu hiç?

daha önce girdin mi sınava?

temelim yok evet. daha önce sınava girdim ama hiç çalışmamıştım. temel olmadığı için korkuyorum zaten. konular hakkında bir fikrim yok. özellikle eğitimdeki yeni kavramlar iyice sinirimi bozdu. yeterli değil sanırım 5 ay?

temelim yok evet. daha önce sınava girdim ama hiç çalışmamıştım. temel olmadığı için korkuyorum zaten. konular hakkında bir fikrim yok. özellikle eğitimdeki yeni kavramlar iyice sinirimi bozdu. yeterli değil sanırım 5 ay?

yeter 5 ay

11 ders diye gözünde büyütme. okulundaki eğitim hocaların iyi ise ordan belli bir temelin vardır zaten

yeni kavramların bir sonu yok zaten. bildiklerin yanına kar kalır.

branşın ne seninkaydirigubbakcemile2

bi çok arkadaşım son 2- 3 ay kendilerini vererek çalıştılar ve ilk yıllarında atandılar..
benim 4. girişim olacak:delphin:
ben de yeni yeni yoğunlaşıyorum ve temeli olmayan biri için de 5 ay yeterli bence..bölümden bölüme de fark var tabe...

branşım edebiyat arkadaşlar. şöyle bi yöntem uygulamaya karar verdim. sanki 1 ay sonra sınav varmış gibi çalışıyorum. o hızda. tam oturmuyor bilgiler ama soru çözdükçe oturuyor. benim arkadaşlarım taaa kasımda konu bitirmişti geçen yıl. kazanamadılar. çünkü unutuluyor. konuyu okuyup geçmek ve binlerce soru çözmek gerekli diye düşünüyorum.

yeni kavramların hakikaten sonu yok. hazır sizi bulmuşken bir sorumu da sorayım. soruda "hangisi bağıl değerlendirmeye örnek olmaz?" diyor. doğru cevap "programın hedefleriyle tutarlı öğrenmeler" tamam bunu yaptım zaten. ama d şıkkında "standartlaştırılmış bir testin normaları" diyor. bu ne demek ben anlamadım? anlayan varsa bana açıklayabilir mi? 2004 kpss sorusu bu.

branşım edebiyat arkadaşlar. şöyle bi yöntem uygulamaya karar verdim. sanki 1 ay sonra sınav varmış gibi çalışıyorum. o hızda. tam oturmuyor bilgiler ama soru çözdükçe oturuyor. benim arkadaşlarım taaa kasımda konu bitirmişti geçen yıl. kazanamadılar. çünkü unutuluyor. konuyu okuyup geçmek ve binlerce soru çözmek gerekli diye düşünüyorum.

yeni kavramların hakikaten sonu yok. hazır sizi bulmuşken bir sorumu da sorayım. soruda "hangisi bağıl değerlendirmeye örnek olmaz?" diyor. doğru cevap "programın hedefleriyle tutarlı öğrenmeler" tamam bunu yaptım zaten. ama d şıkkında "standartlaştırılmış bir testin normaları" diyor. bu ne demek ben anlamadım? anlayan varsa bana açıklayabilir mi? 2004 kpss sorusu bu.

bağıl değerlendirme yapılan değerlendirmenin gruptan etkilendiğini anlatır, mutlak değerlendirme sadece bir kişinin değerlendirilmesini ifade eder.
standartlaştırılmış testleri de ÖSS,KPSS gibi düşün. değerlendirmesi mutlak yapılır çünkü sadece kişinin puanı ölçülür ama o puanla yerleştirme yapılacaksa o zaman NORMa döner bağıl olur.

umarım anlatabilmişimdir.

başarılar.

bağıl değerlendirme yapılan değerlendirmenin gruptan etkilendiğini anlatır, mutlak değerlendirme sadece bir kişinin değerlendirilmesini ifade eder.
standartlaştırılmış testleri de ÖSS,KPSS gibi düşün. değerlendirmesi mutlak yapılır çünkü sadece kişinin puanı ölçülür ama o puanla yerleştirme yapılacaksa o zaman NORMa döner bağıl olur.

umarım anlatabilmişimdir.

başarılar.

çok teşekkür ederim. anladım canım. sağol.

ben de calısamayanlardanım bu yıl 6.kez gırcem

belkı bransm atanma sansı yuksek olsa benı daha gaza getır..

ve onca yıl hayal kırıklıkları yasayınca

kıtaplardan kacıyrsunuz

suan hamıleyım mıde bulantıları,kokular,mıde krampları,,,

aklımda kpss aama faalıyet yok..

cok calıstm sadece bır yıl ama bana yettı arttı (3yıl once) kazanamayınca tam bır hayal kırıklıgydı...

Allah herkesn yardımcısı olsn

bebegımle bu yıl da gırcem belkı onun kısmetı hayırlar getırır bana(amın)

ben de calısamayanlardanım bu yıl 6.kez gırcem

belkı bransm atanma sansı yuksek olsa benı daha gaza getır..

ve onca yıl hayal kırıklıkları yasayınca

kıtaplardan kacıyrsunuz

suan hamıleyım mıde bulantıları,kokular,mıde krampları,,,

aklımda kpss aama faalıyet yok..

cok calıstm sadece bır yıl ama bana yettı arttı (3yıl once) kazanamayınca tam bır hayal kırıklıgydı...

Allah herkesn yardımcısı olsn

bebegımle bu yıl da gırcem belkı onun kısmetı hayırlar getırır bana(amın)

branşın ne canım? benim edebiyat. ataması fena değil 80'le falan gidiyorsun bi yerlere. ama benim doğu yazma gibi bi ihtimalim yok. nişanlım kesinlikle izin vermiyor. yani bana da yüksek puan lazım. en az 85. fakat hiç çalışamadım. bizim gibiler var mı başka? umarım yoktur. bilmiyorumkismile

bu yıl son sınıfım sınava 4 ay kaldı ben hala çalışamıyorum kpss a ya girip girmeyeceğime bile karar veermedim çalışamıyorum

yöntem teknik, ölçme, rehberlik bunların ilk iki konuları bitti. tarihten irem yayınlarının soru bankasını aldım. konu çalışıp çözmeye başlayacağım. matematiğim hep orta düzeydeydi. 15 net yapsam yeter. deneme çözmek ve bazı formülleri tekrar etmekten başka mat çalışmaya vaktim yok. ama bi yandan da korkmuyor değilim. ya çok zor olursa veya çok kolay olursa herkes yapar da ben yapamazsam diye. ama zaman yok gerçekten.

kızlar her şey masaya oturana kadar. bahane üretmeden başlamak lâzım. umarım seneye atanmış bir şekilde yazışırız. yayıla yayıla böyle :dance:

eğitim bitti.. matematikte sorun yok.

sorular zor olursa daha güzelzemuszemus

son 121 günbilmiyorumkismile

zaman azalıyor. hâlâ çalışamayan var mı?

başladık bakalım. kör topal ilerliyoruz. kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. kpss şans işi biraz da. dilerim şans bu sene yanımızda olur.

arkadaşlar ben de sene başında büyük bir azimle başladım ama sonra eşimin tayini nedeniyle doğuya taşınmak durumunda kaldık tabii dersler yattı uzunca bir süre. ama toparlamamak iiçin bir neden yok.
birbirimize destek olabiliriz.
ben uzaktan eğitimin online dershanesine gidiyorum. bu arada uzaktan eğitim nisana kadar sadece siteye üyelikle ücretsiz derslere katılım imkanı sunmuş. zorlandığınız dersleri oradan takip edebilirsiniz. diğer kızlar dha sonra da faydalanmak için indiriyorlar da.

ben de hazırlanıyorum. B kadrodan. yani hazırlanmak istiyorum desek daha doğru olur çünkü çalışmıorum :kedi: gazetenin verdiği bir soru bankası var elimde. canım sıkıldıkça ondan test çözüyorum. ama türkçe hariç sözel derslerde konu anlatımına ihtiyacım var.

kızlar selam herkese.ben de çalışma ekon.mezunuyum.bundan 1,5 aya kadar delü gibi çalışıyordum ama şu an sadece dersaneye gidiyorum eve gelince o hırs o azim malesef ki yok..sözleşmeli olarak yerleştim bir ay önce.onu onayını bekliyorum sanırım bu yüzden kpss modundan çıktım..ama dersaneye gittiğimde sözleşmeli çalışıp kpss ye hazırlanan çook kişiyi görünce kızıyorum kendime..yanlış mı yapıyorum ders çalışmamakla :?

bende çalışamıyanladanım sanırım..yeterli çalışmaıgımı düşünüyorum;çünkü ücretli öğretmenlik yapıyorum ve çok yoruluyorum..maalesef özeel sebeplerden bırakımıyorum işimi..
inşallh hayırlı olur sonumuz..branşım sosyal bilgiler:((

Back