Kpss2021 gelin çocuklu veya çocuksuz kadınlar birlikte basaralim

Merhaba. Bugünden iki video bitmişti. Tam kız uyuyor diğerini de izleyeyim dedim youtube çöktü. Bugün için bir tane kaldı duzelirse akşam izlerim artık

Vatandaşlıga yüklendim 1 haftada bitirmeyi planlıyorum ... Hiç temelim yok .. vatandaşlık aradan çıksın diyorum . Vizeye finallere çalışırkene sayfalar dolusu bilgiyi bir anda yukleniyordum çabalarsam olur Allah'ın izniyle

Elimdeki kaynak 52 sayfa şu an 9. Sayfadayim

Vatandaşlık çok çabuk unutulur o yüzden sona sakliyorum

Vandaslik için de video izleyeceğim. Biri anlatınca daha iyi anlıyorum. Bitirsin ama tekrar lazım. Sözel dersler tekrar olmayınca unutuluyor

Bugün bebeğim beni zorladı hala da onbeş dakikaya uyanıyor. Üç video gerideyim. Pes etmeye çok yakınım. Ama bırakmayacağım. Buraya da yazmamın sebebi sorumluluk almak.

merhaba halacocuksun nasıl gidiyor çalışmalar.
Az az devam ediyorum temizlik le felan uğraştım sekteye uğradı ama hala uğraşmam gereken şeyler var ama yarın kafama takmayip ders çalışmak istiyorum inşallah senin nasıl gidiyor bugün 1 saat ancak çalıştım

Benimde misafirim vardı geri kaldım ama toparlarım. Bu ay sonuna kadar tarihi bitirsem süper olacak. Sende bırakma günde bir iki saat çalış. Bırakınca çok konu birikiyor.

Merhaba arkadaşlar grup aktif midir?
Bende aranıza katılmak istiyorum bebeğimle birlikte.

2021 ve 2022 KPSS de inşallah emek veren tüm arkadaşlarımız atanır.

Merhaba arkadaşlar grup aktif midir?
Bende aranıza katılmak istiyorum bebeğimle birlikte.

2021 ve 2022 KPSS de inşallah emek veren tüm arkadaşlarımız atanır.
Ben yeniden aktif hale getirdim 3. Ay programimi hazirladim calismaya başlıyorum ara ara azda olsa çalışmaya devam etmiştim zaten buda yeni programım

Sen yenimi başladın çalışmaya nerelerdesin nasıl ilerleyeceksin

Eklentiler

• 2021-03-03-01-16-49-729.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 20
Aslında 2020 eylülde sınavdan sonra başlamıştım eğitimi bitirmiştim ancak ekimde doğum yaptım böylece ara vermek zorunda kaldım taa ki bugünlere kadar çünkü bebeğim mız mız mız.
Şimdi gene bebeğimden dolayı sadece ders videoları izleyebilir durumda olduğumdan Aydın Yüce nin tarih videolarını izlemeye başladım memnun kaldım. İlk 6 videosunu izledim ve devam ediyorum.

Programınız güzel ve yavaş seyirli ancak bu yıl değil diğer yıla hazırlanıyorum dediğiniz için böyle olmasını normal buldum

Bu yılda gireceğim yinede ama öğretmenlik alımı olmuyor benim alanımda artık..bugün gece 4 den 5:30 kadar çalıştım matematik yaş problemleri not alma kısmı kaldı sadece ...tarihi ben Ramazan yetginden dinliyorum ama aydın yuceyide baya bir ovuyorlar

Evet ramazan yetgin i bitirdim zaten ama benim büyük bir sözel sıkıntım var çabuk unutuyorum ve sözel netim çok az bu yüzden gene ramazan yetgin i dinlemektense fark olsun Aydın yüce ye bakayım dedim.
Doğru haklısınız ya alımlar az. Ne yapalım yılmak yok kazanacağız inşallah hayırlısıyla.
Matematikde hangi yayın çözüyorsunuz bilmiyorum da ben yargı yı sevmiştim.Birde bebeğim doğunca bakamadım ales in sorularına bakacaktım. Bence etrafta Türkçe ve matematik adına ciddi yayın sıkıntısı var. Bakıyorsunuz çözüyorsunuz sınavda bambaşka soru tipleri...
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimize kolaylık versin inşallah

Gülmez çok sinir oldum, zaten çalışmak için zorluyorum kendimi resmen bırakın diyorlar
Yok yok sakın asla bırakmak yok.
Şöyle düşünelim sonuçta sınava ekstra 100 soru eklenmedi. Sadece var olan soru sayısı sabit kalıp vatandaşlık dersinin kapsamı arttı bu kadar. Yoksa öyle düşünürsek motivasyonumuz düşer. Motivasyonumuzu hep yüksek tutmalıyız.
Elbette bu sınavı kazanmak yada kazanamamak hayatın sonu değildir. Ancak biz elimizden geleni yapalım ama mükemmel ama değil. Gerisi olacağına varacak.
Bizi yoldan döndürecek sebepler hep var ama onları görmeyelim görmemeye çalışalım. Gerçekten bu yeni eklenen kısım öyle gözümüzde büyütülecek bir şey değil. Asıl önemli olan bu yolda verdiğimiz mücadele, azim, istek. Neden bu yola çıktık? Neden kazanmalıyız? Bunlara odaklanalım. Olmazsa ihtimalini olmayınca düşünelim.
Herşeyin hayırlısı inşallah herkesin gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…