- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
-
- Konu Sahibi halacocuksun
Deneyelim benim tam bir hedefim yok iş konusunda şartlar neye elverirse diyelim ama ders olarak hedefim kpss yi yalayıp yutmak istiyorum ...her gün az az da olsa çalışıyorum yaklaşık 1 haftadır..bu süreçte çalışmak isteyenlere motive etmek birlikte çalışmakta bir isteğim doğrusu kendime uğraş bulmak istiyorda olabilirim ..ders çalışmak hobi olmuş artık bende zevk veriyor birazda :)Merhabalar, kpss a grubuna hazırlanacaksınız değil mi?
Bölümünüz nedir? Bende endüstri mühendisiyim bu yılda niyetlenmiştim ama olmadı, ama kpss a 'yı denesem mi diyorum?
Ben sozelciyim ama bende calsiyrm tabi olurmuym calisma arkadasiiÇalışma arkadaşı bulsam ne guzel olurdu
Süper tabiki oluruz çalışma arkadaşı gün içinde yazicam tekrar lütfen ugrayinBen sozelciyim ama bende calsiyrm tabi olurmuym calisma arkadasii
Lütfen yazın bende gün içinde gelip yazicam2 ay sonra benim sınavım :) her gün uğrayıp yaptıklarımı yazabilirim ancak önlisansım kabul müyüm?
Anladığım kadarıyla sayısalınız çok iyiNameles S Slnnnmm Noona_noona
bugün yaptiklarim kurultay kpss matematik kitabına başlamıştım 6 gün önce bir kaç sayfa daha ilerledim 82. Sayfadayim ..bir sayfa tarih calisicam inşallah gecede uykum gelmezse bebekler uyuyunca biraz çalışmayı planlıyorum
İnternetten pdf mi buldun? Kitap veya fotokopi şeklinde mi almıştın?Son 5yilin tarih sorularını cozdm beynim yanık çok fena
YouTube den video izledimİnternetten pdf mi buldun? Kitap veya fotokopi şeklinde mi almıştın?