- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
-
- Konu Sahibi halacocuksun
Sayisalim iyi evet çözemediğiniz sorular konusunda seve seve yardimci olurum video çeker anlatırım dahiAnladığım kadarıyla sayısalınız çok iyi
Sayisalim iyi evet çözemediğiniz sorular konusunda seve seve yardimci olurum video çeker anlatırım dahi
B 9 olursa 239 oluyor. Sayı toplamı 3 ün katı olmuyor. Sağ taraf 15 in katı olduğu için mi sol tarafta en büyük sayıyı 9 aldık üç ün katı olmasına gerek yokMerhaba lotusa sormuşsun ama,soruda muhtemelen A+B bin alabilecegi en büyük değeri soruyor iki sayi çarpım durumunda olduğu için 46A~A=5oldugunda 15 ile tam bölünüyor bu sayıyı kac ile çarparsan çarp 15 ile tam bölünecek bu sebeple B sayısına alabileceği en büyük değeri (9) vermiş
Evet canım mesela 2B.15 olsaydı B=2 bile olsa sayi 15 ile bölünür çarpım olduğu için.yani böyle biliyorum benB 9 olursa 239 oluyor. Sayı toplamı 3 ün katı olmuyor. Sağ taraf 15 in katı olduğu için mi sol tarafta en büyük sayıyı 9 aldık üç ün katı olmasına gerek yok
Tamamdır düştü jetonEvet canım mesela 2B.15 olsaydı B=2 bile olsa sayi 15 ile bölünür çarpım olduğu için.yani böyle biliyorum ben
Rica ederim canım, kolay gelsinTamamdır düştü jetonteşekkür ederim. Üstte verdiği değerle altta daire içine aldığım yerde ki verdiği değerler birbirini tutmayınca anlamamıştım
Şimdiden başlaman çok güzel olmuş. Hoş geldin . Çalışmalar nasıl gidiyor?Merhaba ben de 2021 ALES’e gireceğim çalışmanıza ortak olmak isterim
Ben alan ve eğitim çalışıyorum gk gy başlamadım henüzÇalışmaları bıraktınız mıı
Merhaba öylesine mi girdin çalıştın mı?Merhaba Ekim den sonra bende geleceğim buraya. Bu sene girdim sınava pek umudum yok da ne olur ne olmaz .