Kpss2021 gelin çocuklu veya çocuksuz kadınlar birlikte basaralim

Bugün misafirlik ev işi vs derken mat kitabından 97 kadar ilerledim tarihten 1 sayfa tam bitmedi ona bakicam şimdi biraz kitap okurum birde günde 20 dk okumaya çalışıyorum az ama hiç yoktan iyidir napalim evde dandini yapacak bir şey yok hepsini hallederiz inşallah :)

B 9 olursa 239 oluyor. Sayı toplamı 3 ün katı olmuyor. Sağ taraf 15 in katı olduğu için mi sol tarafta en büyük sayıyı 9 aldık üç ün katı olmasına gerek yok

B 9 olursa 239 oluyor. Sayı toplamı 3 ün katı olmuyor. Sağ taraf 15 in katı olduğu için mi sol tarafta en büyük sayıyı 9 aldık üç ün katı olmasına gerek yok
Evet canım mesela 2B.15 olsaydı B=2 bile olsa sayi 15 ile bölünür çarpım olduğu için.yani böyle biliyorum ben

Burada annelerin azimle ders çalıştığını görmek çok iyi geldi bana. Bende diğer hafta gireceğim ama son 3 ayım hamilelikten dolayı boş gecti çalışmadım hiç. Hep bi daha yapabilir miyim diye endişe ediyordum. Hepinize kolay gelsin ❤ Bu arada Mehmet eğit hafıza tekniklerine bakın mutlaka derim

Bugün 30 paragraf
27 tarih(branş deneme)
18 coğrafya (branş deneme)
15 vatandaşlık (branş deneme)
139 yazım bilgisi/ses bilgisi/noktalama işaretleri

İnstagramdan güncellere baktım son olarak matematik faktöriyellerdeyim kaplumbağa hızında olduğum için detaylı bilgisini yazmayım

Bugün bende basit eşitsizlikler çalıştım bir soru çözdüm ..tarih çalışmadım eşim gece gelecek evde yığınla iş birikti kalkıp 2 saat ev işi yapicam artik

Konu anlatımlı güncel bilgiler kitabı var. Okudum okudum girmiyor beynime. Anca sorulardan akılda kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…