Kpss

slm kızlar.Ben de sınıf öğretmeniyim ama atanamadım.Bu sene mezun oldum.Dersaneye başlıycam hazırlanmak için.Çünkü kpss artık yoğun emek isteyen ve herkesin çok iyi yaptığı sınav haline geldi :KK43:(((

slm kızlar.Ben de sınıf öğretmeniyim ama atanamadım.Bu sene mezun oldum.Dersaneye başlıycam hazırlanmak için.Çünkü kpss artık yoğun emek isteyen ve herkesin çok iyi yaptığı sınav haline geldi :KK43:(((

slm bersu hemşehriyiz ve meslektaşız,hangi dersaneye gitmeyi düşünüyorsun belki bende giderim bildiğin iyi bir dersane varsa..

Selam canım memnun oldum tanıştığımıza.Allah bağışlasın çocuklarını.Ben iskenderundayım.Sen antakya mı iskenderun mu bilmiyorum canım.Bildirirsen fikir verebilirim.

Candycim ben de antakyadan mezunum.Ben geçen yıl dersaneye gitmedim ama giden arkadaşlarım vardı.İyi dersaneler var canım orda.Özellkile ilke dersanesinin kadrosunu biliyorum arkadaşlarımdan.Sanırım oranın adı tümay olmuş bu sene.Orası iyi güvenebilirsin.

slm arkadaşlar bende ingilizce öğretmen adayıyım.bende kpss ye evde hazırlanıyorum benimde sorunum matemtik.yargıdan çalışıyorum inş kazanırız ve atanırız.herkese ii çalışmalar.

lisans mezunları için temmuzda yapılıyo geçen sene girmiştim. başvurular sanırım nisan gibi daha var yani.

arkadaşlar nasıl calışıyorsunuz. ben işletme mezunuyum. matematik kötü. yargının kitabını aldım. türkçenin konularını okudum sorularını cevaplıyorum. o bitince genel kültüre geçmeyi düşünüyorum. matamatiğe zamanım kalmaz diye korkuyorum. ve ilk çalıştıklarımı unutmaktanda korkuyorum. hepsini aynı gün içindemi çalışsam acaba. yani bir saat türkce, bir saat matematik, bir saat tarih, bir saat coğrafya gibi. ben hiç dersaneye gitmedim. gidenlerin çalışma şeklini merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
:1hug::hooray:

merhaba arkadaşlar birkaç site buldum sizlerle paylaşmak istiyorum.
www. kimkimdir.gen.tr www. ihtiyacyayincilik.com.tr
ihtiyaç yayıncılıkta kitap tanıtımlarının içinde konu anlatımları ve testler var. kimkimdirde ise önemli kişilerin biografileri var. sizde böyle siteleri bizimle paylaşırsanız sevinirim

ben de turkçe ogretmenliği 4 teyim sene sonunda kpssye gircem sizce nasıl çalışayım dersaneye gitmek şart mı?

merhaba arkadaşlar birkaç site buldum sizlerle paylaşmak istiyorum.
www. kimkimdir.gen.tr www. ihtiyacyayincilik.com.tr
ihtiyaç yayıncılıkta kitap tanıtımlarının içinde konu anlatımları ve testler var. kimkimdirde ise önemli kişilerin biografileri var. sizde böyle siteleri bizimle paylaşırsanız sevinirim

canım o dedıgın sıtede bı test falan bulamadım:uhm:

X