Kpss

ya arkadaşlar hiç bu sene girecek yok mu,ya da girmiş de kazanmış ve de başarılarını paylaşmak isteyen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya arkadaşlar hiç bu sene girecek yok mu,ya da girmiş de kazanmış ve de başarılarını paylaşmak isteyen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben gircem canım bu yıl
genelde yargının kitaplarını tavsiye ediyorlar
Çalışcaz işte başka çaremiz yok ben 2. dönem dersaneye başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun şimdiden moralini bozma tamama.s.

Kızlar ben 2. dönem dersaneye gitmeyi düşünüyorum kpss için eğitim bilimleri çok önemli bana ankarada önerebileceğiniz bir dersane varmı

ya bana hep dersaneye falan gitme para tuzağı diyolar,git adam gibi kitaplarını al,düzenli olarak çalış halledersn diyolar.ben de kararsız kaldım gitmeli gitmemeli mi diye ama gitmicem sanırım,bir yandan da çalıştığım için vaktim yok çünkü...daha da kitaplarımı almadım acaba ne alsam.bu arada ankaradasın sanırım internetten bakmıştım,yaklaşım kariyer dersanesinin 14-15-16eylül tarihlerinde ücretsiz kpss deneme sınavı varmış.ben katılayım bi diyorum,konular hakkında sıfırım ama bi göreyim neymiş durumum.kızılay,izmir2 caddesindeymiş yeri.:1hug:

iki kez kursa gitmiş üç yılda kendi hazırlanmış biri olarak sana önerebileceğim hızlandırılmışda olsa bir kursu (arkadaşlarındanda bir fikir almışındır dersane ismi..)takip edebilmendir.deneme sınavlarla kendini ölçebilirsinde motivasyon şart:)çalıştığın için diyorum sen bilirsin..

matematik benim branşım.bu sene ilk defa giriyorum ve o yüzden bu kadar telaştayım zaten.kursu2.dönem düşünürüm zaten düşünürsem de.umarım yeterli olur,çünkü ortaöğretm matematik öğretmenliği içiin30civarında kişi alındı bu yıl.ve puanı da oldukça yüksek.:çok üzgünüm:

hayırlısı olsun ikinci dönem daha iyi haklısın.başarılar dilerim

aslında genel yetenek kısmında pek bi endişem yok ama genel kültür beni aşıyo.hayatım boyunca tarih derslerinde uyudum,hiç çalışmayı sevmedim ezberleye ezberleye geçtim zaten dersleri de,sonra unutuluyo tabi.tarih çalışmayı bi becerebilsem,hiç olmazsa içim rahat olur,en azından ufak ufak gelişmeye başlayabilirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun,hepimiz umarım ki istediğimiz gibi puanlar alıp güzelce atanırız.

ben kursa gitmeyi bi düzenim olsun diye istiyorum kendi kendime o düzeni sağlayamam çünkü geçen yıl benim erkek arkadaşım gitmişti biyere bende pek beğenmedim orayı açıkcası o atanamadı bu yıl tekrar gircek sınava beraber gideriz diyo ankarada atlas dersanesi çok küçük bi yer gerçi müdürleriyle de konuştuk erkek arkadaşım da hocalarıda iyi diyor ama bakalım büyük bi ihtimal oraya gideriz heralde

ben varım..hem yüksek bi puanda almadım..82 aldım..dsi ye atandım..ilk atamalarda atanamam diye düşünüyordum..ama oldu...çalışırsanız mutlaka olur..ayrıca ben gecemi gündüzüme katıp çalışmadım..gunde 1 ya da 2 saat çalıştım...ama düzenli çalıştım...darısı sizlerede olsun...

selam canım acaba dsi ye kpss b denmi girdin

selam kızlar.kamu yönetimi mezunuyum.kpss a grubu memurlukları istemiyorum.bu nedenle kpss b ye çalışıcam.bir dersaneye gideyim diyorum düzenim olsun diye.dersanede kpss b ye yazılıcam değilmi.?birde istanbulda önerebileceğiniz kpss dershanesi varmı.yardımcı olursanız sevinirim.internette küçük bi araştırma yaptım tasarı ve karacan dersaneleri güzel gibi.bilgisi olanlar lütfen yazsın.

slm bende bu yıl kpssye ilk defa girecem evlilik ve peşpeşe iki çocuk olunca ertelemiştim inşallah bu sene bende kazanırım yargının ve güvenderin kitaplarının iyi olduğunu dudum herkese başarılar

Merhaba bende kpss ye girecek öğretmenim. İki yıldır girdim.Olmadı. bu sene 82 aldım ama fenbilgisi öğretmenliği taban puan 88 de kaldı. bende ne yapacam bilmiyorum. 5 ay boyunca hergün ders çalışmıştım. yargıdan çalıştım. artık bu senede ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum. hem yargı hem de ihtiyaca çalışacam. arkadaşlar ihtiyacı tavsiye etti. birbirimize yardımcı olursak çok güzel olur. KPSSye girecek herkese kolay gelsin.

ya arkadaşlar ben motive olamıyorum,hiç çalışasım gelmiyo.çok canım sıkılıyo moralim bozuluyo,bi de en az 94 puan almam lazım.napayım bana akıl verin yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya arkadaşlar ben motive olamıyorum,hiç çalışasım gelmiyo.çok canım sıkılıyo moralim bozuluyo,bi de en az 94 puan almam lazım.napayım bana akıl verin yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bölümün ne miniminnak???? Bence alacağın puana takarsan bunu düşünmekten ders çalışamazsın ki!! sen sadece kazanacağını düşün!!. Bunu yapanlar nasıl yapıyor??? Bence seni motive edecek biri varsa o da sensin!!!

Kolay gelsin!!!!

Benim Kpss Ye Hiç Inancim Kalmadi En Güzel Zamanlarimi Dört Yil üst üste çalişarak Geçirdim Iki Yilida Dersane Takviyeli.sonuç Yiprandiğima, Herşeyden Kisitladiğim Zamanlarima Aciyorum Emeklerimin Uçmasina Tanik Olmam Içimi Acitiyor.ama şükür Diyorum Bunada Alişirim Belki Bigün

X