- 27 Kasım 2017
- 701
- 2.379
- 33
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Dershanelerin birinci seviyeden başlayan sözelcilerin aldığı matematik grupları oluyor keşke o şekilde kursa gitseydiniz .Video izlemekle olacak iş değil. O sıra yapamadın hocaya soruyorsun video da kime sorucanAynen oyle en son matematigi lise 1 de gordum aradan yillar gecti
Evet haziran başında 18 bin sağlıkçı alınıyorDiğerlerini fullersen alırsın CNm ben onlisanstan aldmki ortaogretmde daha fazla eder .). Geçen kpss den kaç aldn bu yıl atanman lazımdı aslında ben takip ediyorum yine en son alım iyiydi yinede.başka adam akıllı olrmu atama acaba
Matematikte şenol hocayı izlesin matematiği kötü olanlar. Adamın çözdükleri genelde sınavda çıkan soruntarzları olduğu için 10 üzeri net garanti yapar izleyenler. Tarih içinde ramazan yetgin izleyin çok aşırı keyifli hiç sıkmıyor. Onun dışında ben coğrafya vatandaşlık birer kez okumuştum güncel soruları boş bırakmıştım. Türkçe zaten bilmeyende dikkatle çözer. Önlisansın 80 puanı lisenin 90 puanına denk geliyor. Heyecan panik yapma ve abinle çalışma. Gerisi gelir. Haziran başında alım var yine 18bin sağlıkçı alınacak. Sanırım yine 5 6 bini hemşire ebe olur. Ortaöğretimlerde bence yine 900 ü görür. Hayırlısı olsun hakkınızda sağlık bakanlığı bunsefer verem etti beklemekten ama haziranda alacak yine.
Arkadaşım sağlık bakanlığıyla ilgili haberleri takip etmeye çalışıyorum. Çalışıyorum derken kendi bölümümle alakalı herşeyi biliyorum diğer bölümlerle alakalı az şeyParamelek yaziyo sanirim paramediksin ama sektore bu kadar uzak olman tuhafima gitti artik atamalar cok yuksek ve ben 2015 mezunuyum hemsire olarak mezun oldum
Arkadaş 2015 mezunu ise neden meslek liselerinin avantajından yararlanıp lisansa tamamlamamış ? Daha yeni onlara ayrılan öncelik kalktıyığınla hemşire alıyolar ama lisans onlar arkadaş ortaöğretimmiş. Eskisi kadar alım yok ortaöğretimlerden
Evet yığınla hemşire alınıyor. Bu doğru sadece lisansta fazla alıyorlarmış. Neden lisans okumadınız o vakit? Adalet bakanlığı konusunuu açmıyım. O konuda farklı mevzular var. Tartışmasına girmek istememYiginla hemşire aliyorlarmis yok kardeşim yok ortaöğretim de almiyorlar 86 puanla adalet bak. atandmm şükür ki .(ort. ogr. Hemsireym)
Sn neden lisans okumadiysan bnde o yüzden okumadım . Evt ortaogretmn 17 katı lisans hemşire alıyor az bildiğin doğru.ayrica Adalet Bakanlığı'nın ne mevzusu varmış söylese öğrenelim.Evet yığınla hemşire alınıyor. Bu doğru sadece lisansta fazla alıyorlarmış. Neden lisans okumadınız o vakit? Adalet bakanlığı konusunuu açmıyım. O konuda farklı mevzular var. Tartışmasına girmek istemem
2016 puanıyla alıyor CNm ya ondan dedm.2018 lede olur ins .Evet haziran başında 18 bin sağlıkçı alınıyor
Evet gelelim benim mevzuya :) seninde bilmediğin şeyler var aydınlatayım memnuniyetle. Birinci olay bölümümün 4 yıllığı yok ne yazık ki. Başka bi bölümle tamamlama şansım var. Ancak kendi bölümümü seviyorum. Tamamlarsam paramedik olarak atanma şansım yok. Dgs ile Hangi bölüme tamamlarsam o bölüm mezunu olacağım. İşin özeti kendi bölümümle hayırlısıyla atanıp o şekilde lisansa tamamlayacağım. Yani benzer durumumuz yokSn neden lisans okumadiysan bnde o yüzden okumadım . Evt ortaogretmn 17 katı lisans hemşire alıyor az bildiğin doğru.ayrica Adalet Bakanlığı'nın ne mevzusu varmış söylese öğrenelim.
Biliyorum lisansı olmadığıni başka lisans okusaydin ozaman.Lisans lisans diye akıl veriyorsun evt lisans olunmalı ama hesap sorar gibi üslubun. Peki gelelim bnm mevzuma bnde adalet okudum bölümümden atandmm evet benzer durumumuz hiç yok ben artk atandm.)).Evet gelelim benim mevzuya :) seninde bilmediğin şeyler var aydınlatayım memnuniyetle. Birinci olay bölümümün 4 yıllığı yok ne yazık ki. Başka bi bölümle tamamlama şansım var. Ancak kendi bölümümü seviyorum. Tamamlarsam paramedik olarak atanma şansım yok. Dgs ile Hangi bölüme tamamlarsam o bölüm mezunu olacağım. İşin özeti kendi bölümümle hayırlısıyla atanıp o şekilde lisansa tamamlayacağım. Yani benzer durumumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?