KPSS!!!

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Iyi geceler ekimde kpss sinavim var ortaögretim mezunu hemsireyim 90 puan almam gerekiyo iş bulamadim bulamiyorum evde bosum suan . Ders calismam lazim tarihi bitirdim matematik calisiyorum ama yok ya anlamiyorum beynim almiyo youtubeden video izleyerek calisiyorum ayni dershane gibi hoca anlatiyo anliyorum ama tek basima soru cozemiyorum abim gosteriyo yapamayinca azarliyo butun şevkim istegim gitti benim bu sinavi kazanmam lazim hevesim kalmadi . Carsamba gununden beri disarida cikmadim sıkılıyorum icim sıkılıyo bide Elimde telefon bos bos dolaniyorum gun boyu ders calismak icimden gelmiyo varmi bi tavsiyeniz yada benim gibi olanlar

Anacım yığınla hemşire alıyorlar. Nasıl 90 lazım sana? Kaldı ki ortaöğretimde artık hemşirelik yok hemşire yardımcılığı diye bişi çıkardılar. Aynı kodla da tercih yapamıyorsunuz. İlginç geldi bana 90 almak zorunda olman

Eleştirdiğim bir sistemde bu. Hemşirelik meslek lisesinden mezunsunuz sanırım değil mi? Hemşire ne yapar? İğne vurur, serum takar. Kan alır. Aklıma gelenler bunlar. Hani bunda matematik? Hani bunda genel kültür tarih coğrafya? Yahu sonava sokacaksan madem mesleğiyle ilgili sok. Ya da uygulamalı sınav yap. Öyle atansınlar. Yok hiç anlamayacağım.

Paramelek yaziyo sanirim paramediksin ama sektore bu kadar uzak olman tuhafima gitti artik atamalar cok yuksek ve ben 2015 mezunuyum hemsire olarak mezun oldum

Aynen oyle en son matematigi lise 1 de gordum aradan yillar gecti

yığınla hemşire alıyolar ama lisans onlar arkadaş ortaöğretimmiş. Eskisi kadar alım yok ortaöğretimlerden

Abinle çalışmak zorunda mısın? Bütün şevkini abin kırıyor gibi gözüküyor buradan.

Tek basima soru cozemiyorum onun biraz faydasi oluyo gosteriyo ama ayni sorudan ikinciyi benim cozmemi bekliyo ve ben cozemeyince nasil yapamazsin simdi gosterdim gibisin den olay oluyo
Abinle çalışmak zorunda mısın? Bütün şevkini abin kırıyor gibi gözüküyor buradan.

Tek basima soru cozemiyorum onun biraz faydasi oluyo gosteriyo ama ayni sorudan ikinciyi benim cozmemi bekliyo ve ben cozemeyince nasil yapamazsin simdi gosterdim gibisin den olay oluyo

Abi anlamıyorum ben birkaç örnek daha çözebilir misin benim matematiğim biliyorsun iyi değil, daha basit anlatabilir misin de mesela. Belki karışık anlatıyordur, biraz daha tek tek üzerinden giderek anlatsın. Bazen karşı taraf "Bunu nasılsa biliyordur" diye bazı basamakları atlıyor, ama oysa sen o basamağı bilmediğin için komple soruyu anlamıyorsun mesela.

Matematik sabır işi biraz.Yapamadığında pes edip bırakma, sürekli tekrar et ve soru çözüm videoları izle halledersin

Yiginla hemşire aliyorlarmis yok kardeşim yok ortaöğretim de almiyorlar 86 puanla adalet bak. atandmm şükür ki .(ort. ogr. Hemsireym)

Ay cok sevindim adina gercekten alım yok ya önümüz cok kapandi . Peki nasil aldin o puani :)
Yiginla hemşire aliyorlarmis yok kardeşim yok ortaöğretim de almiyorlar 86 puanla adalet bak. atandmm şükür ki .(ort. ogr. Hemsireym)

Ay cok sevindim adina gercekten alım yok ya önümüz cok kapandi . Peki nasil aldin o puani :)
Ben açıköğretim okudum son çare canım yoksaa ortaöğretim hemşire çok zor ya artk.onlisans tan aldm evde calstm kursa vs.gtmedm benim hocam dan dinledim mat bende yapamıyorum 8 net anca ama genel kültür hemen hemen fullicsksin mecbur Türkçeyi de yaparsın tamamdır bu iş .

Turkce full oluyo tarih flnda calisiyorum benim hocamdan Allah onlardan razi olsun 8 net ile 86 aliniyosa cok bunalmama gerek yok ozaman :)

Aynen oyle en son matematigi lise 1 de gordum aradan yillar gecti
Dogan ulu var netten arat simdi cdleri satiyor heralde ama sitesinde olan anlatımlarına bak hosuna giderde alırsın. Genelde yorumlarda hic matematik yapamayanlarin yaptığı yaziyor.

Turkce full oluyo tarih flnda calisiyorum benim hocamdan Allah onlardan razi olsun 8 net ile 86 aliniyosa cok bunalmama gerek yok ozaman :)
Diğerlerini fullersen alırsın CNm ben onlisanstan aldmki ortaogretmde daha fazla eder .). Geçen kpss den kaç aldn bu yıl atanman lazımdı aslında ben takip ediyorum yine en son alım iyiydi yinede.başka adam akıllı olrmu atama acaba

72 aldim ya dusük aldim baya yeni dank etti k
fama

Kızlar benim hoca tarih ve Coğrafya ve datanin soru kitapçıklar i var bende onerebileceginiz başka yayınlar varmidir

Lisansa tamamla hiç acele etme çalışmak için, bende sağlık meslek mezunuyum laborantım, şuan katiplik sınavıyla memurum ne kadar acele etmişim, hazır memurken istifada edemiyorum neyi zorluyorum diyorum kendime acele etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…