• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS!!!

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama üniversite öğrencileri 20-30 liraya özel ders veriyorlar.
Bence düşünebilirsiniz.
Hem ev ortamından uzaklaşırsınız ,
Hem de öğretmen desteğiyle ilerlersiniz.

Aynen oyle en son matematigi lise 1 de gordum aradan yillar gecti
Dershanelerin birinci seviyeden başlayan sözelcilerin aldığı matematik grupları oluyor keşke o şekilde kursa gitseydiniz .Video izlemekle olacak iş değil. O sıra yapamadın hocaya soruyorsun video da kime sorucan

Matematik temellendirme kitaplarından çalış
Benim favorim matematik sıfır isimli karekök yayınlarının kitabı

İlk girdiğim yıl bende 71 almıştım.. 2 yıl sonraki sınavda 84 alarak atanmıştım 2015 te:) sadece 3 ay tek başıma kalıp deli gibi çalışmıştım
Antrenman larla matematik çözümlü kitabı düşünür müsün?? Hem basit anlatımı var hemde her soru nun çözümü ve cevabı var :) kpss ve üniversite sınavında çok faydasını gördüm bu kitabın :)
Birde olabildiğince youtubeden çözümlü soru videoları izlemeni tavsiye ederim. Soru çıkınca durdur önce kendin çözmeye başla kalem kagıtla, sonra devam et izlemeye :) tekrar tekrar izle brlirli bir yerde yapmaya başladıgınj göreceksin :) başarılar

Matematikte şenol hocayı izlesin matematiği kötü olanlar. Adamın çözdükleri genelde sınavda çıkan soruntarzları olduğu için 10 üzeri net garanti yapar izleyenler. Tarih içinde ramazan yetgin izleyin çok aşırı keyifli hiç sıkmıyor. Onun dışında ben coğrafya vatandaşlık birer kez okumuştum güncel soruları boş bırakmıştım. Türkçe zaten bilmeyende dikkatle çözer. Önlisansın 80 puanı lisenin 90 puanına denk geliyor. Heyecan panik yapma ve abinle çalışma. Gerisi gelir. Haziran başında alım var yine 18bin sağlıkçı alınacak. Sanırım yine 5 6 bini hemşire ebe olur. Ortaöğretimlerde bence yine 900 ü görür. Hayırlısı olsun hakkınızda sağlık bakanlığı bunsefer verem etti beklemekten ama haziranda alacak yine.

Diğerlerini fullersen alırsın CNm ben onlisanstan aldmki ortaogretmde daha fazla eder .). Geçen kpss den kaç aldn bu yıl atanman lazımdı aslında ben takip ediyorum yine en son alım iyiydi yinede.başka adam akıllı olrmu atama acaba
Evet haziran başında 18 bin sağlıkçı alınıyor

Evet ramazan yetgin cok iyi gercekten tavsiye ediyorum bende herkese . Matematikte benim hocamdan dinliyodum senol hocayi hic duymadim onu da bi arastiriyim cok tesekkur ederim :)
Matematikte şenol hocayı izlesin matematiği kötü olanlar. Adamın çözdükleri genelde sınavda çıkan soruntarzları olduğu için 10 üzeri net garanti yapar izleyenler. Tarih içinde ramazan yetgin izleyin çok aşırı keyifli hiç sıkmıyor. Onun dışında ben coğrafya vatandaşlık birer kez okumuştum güncel soruları boş bırakmıştım. Türkçe zaten bilmeyende dikkatle çözer. Önlisansın 80 puanı lisenin 90 puanına denk geliyor. Heyecan panik yapma ve abinle çalışma. Gerisi gelir. Haziran başında alım var yine 18bin sağlıkçı alınacak. Sanırım yine 5 6 bini hemşire ebe olur. Ortaöğretimlerde bence yine 900 ü görür. Hayırlısı olsun hakkınızda sağlık bakanlığı bunsefer verem etti beklemekten ama haziranda alacak yine.

Paramelek yaziyo sanirim paramediksin ama sektore bu kadar uzak olman tuhafima gitti artik atamalar cok yuksek ve ben 2015 mezunuyum hemsire olarak mezun oldum
Arkadaşım sağlık bakanlığıyla ilgili haberleri takip etmeye çalışıyorum. Çalışıyorum derken kendi bölümümle alakalı herşeyi biliyorum diğer bölümlerle alakalı az şey

1 ay önce ki atamada 77 paramedik, att nin kini hatırlamıyorum ama kendi bölümümden fazlaydı. Ebe ve hemşiriye abanmışlar 6 bin küsür devlet söşleşmeli aldı. Bunun yanında her üniversite hastanesi kendi bünyesinde de yüklü hemşire alımı yapıyor. Hadi belki lisans mezunlarının önü açıktır ortaöğretime az veriyorlardır. Ammavelakin artık hemşire yardımcılığı var. Devlet onları hemşire kadrosuyla almayacak. E önceden ortaöğretimden mezun olanlar şanslı hala. Son atamada kaç kadro açıldı?

yığınla hemşire alıyolar ama lisans onlar arkadaş ortaöğretimmiş. Eskisi kadar alım yok ortaöğretimlerden
Arkadaş 2015 mezunu ise neden meslek liselerinin avantajından yararlanıp lisansa tamamlamamış ? Daha yeni onlara ayrılan öncelik kalktı

Yiginla hemşire aliyorlarmis yok kardeşim yok ortaöğretim de almiyorlar 86 puanla adalet bak. atandmm şükür ki .(ort. ogr. Hemsireym)
Evet yığınla hemşire alınıyor. Bu doğru sadece lisansta fazla alıyorlarmış. Neden lisans okumadınız o vakit? Adalet bakanlığı konusunuu açmıyım. O konuda farklı mevzular var. Tartışmasına girmek istemem

Evet yığınla hemşire alınıyor. Bu doğru sadece lisansta fazla alıyorlarmış. Neden lisans okumadınız o vakit? Adalet bakanlığı konusunuu açmıyım. O konuda farklı mevzular var. Tartışmasına girmek istemem
Sn neden lisans okumadiysan bnde o yüzden okumadım . Evt ortaogretmn 17 katı lisans hemşire alıyor az bildiğin doğru.ayrica Adalet Bakanlığı'nın ne mevzusu varmış söylese öğrenelim.

Sn neden lisans okumadiysan bnde o yüzden okumadım . Evt ortaogretmn 17 katı lisans hemşire alıyor az bildiğin doğru.ayrica Adalet Bakanlığı'nın ne mevzusu varmış söylese öğrenelim.
Evet gelelim benim mevzuya :) seninde bilmediğin şeyler var aydınlatayım memnuniyetle. Birinci olay bölümümün 4 yıllığı yok ne yazık ki. Başka bi bölümle tamamlama şansım var. Ancak kendi bölümümü seviyorum. Tamamlarsam paramedik olarak atanma şansım yok. Dgs ile Hangi bölüme tamamlarsam o bölüm mezunu olacağım. İşin özeti kendi bölümümle hayırlısıyla atanıp o şekilde lisansa tamamlayacağım. Yani benzer durumumuz yok :KK66::ıslık:

Lisansini tamamlama şansın yok mu canım? Tek ihtimal kpss değil ki üniversite de okursun belki formasyon alır sağlık meslek öğretmeni olursun. Önün açık yeter kisen pes etme :)

B
Evet gelelim benim mevzuya :) seninde bilmediğin şeyler var aydınlatayım memnuniyetle. Birinci olay bölümümün 4 yıllığı yok ne yazık ki. Başka bi bölümle tamamlama şansım var. Ancak kendi bölümümü seviyorum. Tamamlarsam paramedik olarak atanma şansım yok. Dgs ile Hangi bölüme tamamlarsam o bölüm mezunu olacağım. İşin özeti kendi bölümümle hayırlısıyla atanıp o şekilde lisansa tamamlayacağım. Yani benzer durumumuz yok :KK66::ıslık:
Biliyorum lisansı olmadığıni başka lisans okusaydin ozaman.Lisans lisans diye akıl veriyorsun evt lisans olunmalı ama hesap sorar gibi üslubun. Peki gelelim bnm mevzuma bnde adalet okudum bölümümden atandmm evet benzer durumumuz hiç yok ben artk atandm.)).

Öncelikle sınavınızda başarılar ben de lisans hemşirelik 2.sınıfım öncelikle bakanlığın bu işe bir açıklık getirmesi gerekiyor hemşire yardımcılığı bu sene mezun verecek bildiğim kadarıyla kadro şu an için gözükmüyor bu okuyanlar ne olacak hemşire yardımcısı şahsi fikrim gereksiz ,biz zaten bir meslek grubuyuz .

Bende çalışmaya başladım ekimde giricem düz memurluk istiyorum ama bende matematikten hiç anlamıyorum temelim yok matematik yapmadanda olmuyor diyorlar ya :KK43:

Back
X