Soru işini akşama mı bıraksak canım? Belki 3-4 kişi oluruz bitirenler daha verimli olur.. Ne dersin?
Testim gibi 70-80 falan çıkar herhalde.
canım benim bölüm kimyaformasyonum da var .. tezli tezsiz hepsini yaptım.. ama gire gire sıkıldım inan artık içimden bile gelmiyo ama tabi sizler motive ederseniz başlamak istiyorum .. şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum istesem boş vakitlerimde çalışırım önemli olan şuan içimden gelerek hevesle başlamak!!! üniversiteden 2004 te mezun oldum her sene gire gire bağımlılık yaptı
Sozcukte anlami bitirdim konu anlatimini vidyodan izledim soru cozdum biraz :)
merhaba canım hoşgeldin senide ekeyım tabloya data güzel yayın bugün tarihte ilk konu başladık dün de sözcükte anlam çözdük seni de bekliyoruz
merhaba canım hoşgeldin
tamam canım test ve konuyla birlikte tabloya eklerim akşam
Süpersin canım.
ayy kıyamam yaaa :))Hoş buldum canım, sözcükte anlamdan 72 soru çözdüm geldim şimdi ben, tarihe başlayacağım birazdan ara verdim şimdi. Daha çok çözmek isterdim ama kitapta 72 soru vardı
meraba canım..İslamiyet öncesi Türk Tarihi konuya çalıştım..40 soru çözdüm..Teste devam edicem birazdan ara verdim..
Türkçeden bugün 40 soru mu çözecektik onu daha yapmadım
Tarihten test çözmeye devammm ediyorum henüz bitmedi ama bitiricem inş
ayy kıyamam yaaa :))
süersin canım ama tarihi de halledersen iyi olur grup halinde çalıştığımız için.
Teşekkürler canım tarihi yarıladım sayılır konu olarak. :)
72 soru çözen benim canım tabloda benim adım yok soru çözenler arasında :/
kızlar aday öğretmenliği k hakkında ne düşünüyorsunuz ??bn endişeliyim siz ne düşünüyorsunuz
canım aday öğretmenliği derken ?ücretli vekil falan mı
cnm yeni meb tasarısını duymadınmı ??atanınca aday öğretmen oluyorsun ..1 yıl sonra yazılı ve sozlu yu geçersen atanıyorsun
canım kaç soru çözdün tabloya ekleyim
bu arada tarih çalıştın mı sen yeni gelmiştin ama
hepsi bitmeden uyumak yok canm :)
yok malesef tarih calismadim canim sozcukte anlamdan 50 tane falan cozdum
Tarih toplam 105 soru..Türkçeden sözcükte anlam testim vardı ondan da 40 soru daha çözdüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?