Bende geldim :)) sozcukte anlamdan mi basladiniz . O ilk sayfadaki konulardan mu sorumluyuz matematik fan yok mu
canım benim geldim neler yaptın bakım halledebildin miHatun kısmısıları nasıl gidiyor?
Hazal neredeee?
Selam Kızlar..
Sabah tarihin ilk konusunu yarıya kadar çalışmıştım..Sonra işlerim çıktı..Şimdi kaldığım yerden devam edicem.Sonra da konu ile ilgili test çözerim..
bitanem hoşgeldin neler yaptın bakım
canım benim geldim neler yaptın bakım halledebildin mi
Selam Kızlar..
Sabah tarihin ilk konusunu yarıya kadar çalışmıştım..Sonra işlerim çıktı..Şimdi kaldığım yerden devam edicem.Sonra da konu ile ilgili test çözerim..
Ben de katılıyorum aranıza kızlar, yeni yeni başlıyorum çalışmaya sınava girme kararımı alalı da 1 ay oluyor neredeyse...
Neyse efendim, sözcükte anlam mı çalışacağım ben şimdi ne yapacağım?
Elimde Tasarı'nın soru bankası var yarın da DATA'nın GY-GK Konu anlatımını almaya gideceğim kitapçıya.
Hoşgeldin canım, hayırlısı olsun..
Evet dün sözcükte anlam çalıştık, en az 60 soru çözelim dedik üzerine..
Bugün de tarih...
Tamamdır öyleyse şimdi başlıyorum, inşallah yetişebilirim sizlere :)
Canımm hoşbuldumm. Sende hoşgeldiiin. Yarılayamadım bebeğimm. Sen ne yaptın??
Süpersin canım.
Ben de katılıyorum aranıza kızlar, yeni yeni başlıyorum çalışmaya sınava girme kararımı alalı da 1 ay oluyor neredeyse...
Neyse efendim, sözcükte anlam mı çalışacağım ben şimdi ne yapacağım?
Elimde Tasarı'nın soru bankası var yarın da DATA'nın GY-GK Konu anlatımını almaya gideceğim kitapçıya.
hoşbuldum canımm :)
ben bitirdim bebeğim hadi sende bititr o zman gel sorular sorucam
tam olarak nerdesin
kızlar bende geç kaldım diye başlamıyordum... baktım ki başlayanlar bende başlayım artık dimi!!! şunun şurası temmuz a ne kaldı((
Kültür uygarlıktayım canımm.. :2:
kızlar bende geç kaldım diye başlamıyordum... baktım ki başlayanlar bende başlayım artık dimi!!! şunun şurası temmuz a ne kaldı((
az kalmış bitanem çok güzel gidiyosun
Bitcek inşallah canım.
Gruba arkadaşlar geliyoor..
evet canım sayımız artıyo
sen bitir soru soralım sonra teste geçeriz bunla ilgili kaç soruluk testin var
canım senin bölüm ne
5 ay var temmuza sıkı tuttalım konular biter. şimdi ilk zmanlar yavaş olur ama alışınca hızlanırız güveniyorum ben kuzluarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?