Kızlaarr dün annem geldi sehırdısından bende kaldı bıraz tembellık yaptım galiba .
Bugun telafı yapıcam
merhaba canım öyleyse bugün sıkı bir çalışma yapmalısın seni de zaten tabloya ekledim ama soru ve konularını da yazmak istiyorum :)
Türkceden baslıyosunuz galıba benı de bu aksam sozcukte anlam ile yazabılırsın :)
bende geri kalan şukonuyu bitireyim
Ben bugün namaza başladım, 6da ayaktayım..
Bana baak, 12 demişsin, öğlen 12 değil dimi?
Kızlaarr dün annem geldi sehırdısından bende kaldı bıraz tembellık yaptım galiba .
Bugun telafı yapıcam
Türkceden baslıyosunuz galıba benı de bu aksam sozcukte anlam ile yazabılırsın :)
bende geri kalan şukonuyu bitireyim
Allah kabul etsin fıstığım bende çok istiyorum tam bilmediğim için yapamıyorum birşeyler eksik oluncaonada başlamam gerek gerçekten huzur veriyor insana. Bu arada mesaj alıntılarını bir yerde toplamayı öğrenemedim henüz o yüzden yazdıklarına buradan toplu cevap verim :) :) kuzum uyku düzenimi bozdum ve çok pişmanım onuda düzenlemeye çalışıyorum biryandan. inş sizlerle beraber her şey yoluna girecek
Canımm.. Sözcükte anlamla başladık, yetiş sende bize, bugün tarih zamanı. :))
Bitir yavru kuşum bitir..
İrmammm amiin.. Uyku düzenini bende toplamaya çalışıyorum anca..(
İnşallah nasip olur da başlarsın kuzum, benimde başiamam zor oldu ama oldu en sonunda..
Alıntıları nasıl topluyorsun biliyor musun? Alıntı yapmak için tıkladığın yerde, küçük artı (+) var ya kuzum, kaç tane mesaj alıntılamak istersen o + ya basıyorsun, yani + ya basa basa okuyabilirsin yani en son alıntıyı da normal alıntı tuşuna basıyorsun.. Tak hepsi alıntılanmış oluyor. Anlatamadım dimi.
Eeee napıyorsunuz canlar?
ben erken başlayamadım canım çalışmaya tarih çalışıyorum yetiştirmek için :18: sen naptın bkim yarıladın mı konuları :)
bu arada anladım çok iyi oldu en kısa zamanda deniyorum
Yarılamadım ama baya bi çalıştım..
Anladın dimi bak doğru söylee.. :26::26:
anladım anladımdeneyince görecez nasıl alacağımı öğrendim biryerde toparlayıp paylaştım mı sorun kalmaz
Bende geldim :)) sozcukte anlamdan mi basladiniz . O ilk sayfadaki konulardan mu sorumluyuz matematik fan yok mu
Hosbuldumm
tamam bende hemen sozcukte anlama calisip tarihede baslayip size yetismeye calisicam . İnternetten ihtiyac yayinlarinin kitabini siparis ediyorim o gelsin dahada iyi calisirim suan ewde olan kitaplardan calisicam
bende sipariş verdiim cuma günü gelecek inşallah
Sen hangi kitabi aliyosun set seklinde olani mi ihtiyac yayinlarindan mi aliyorsun sende
hazalım selamgeç geldim ve henüz hiç çalışma yapamadım banka işleri falan çıktı sabah çıkış o çıkış daha yeni geldim eve hemen başlıyorum tarihe biraz geriden geliyorum ama yetişirim size iyi çalışmalar
Canımm.. Sözcükte anlamla başladık, yetiş sende bize, bugün tarih zamanı. :))
Bitir yavru kuşum bitir..
İrmammm amiin.. Uyku düzenini bende toplamaya çalışıyorum anca..(
İnşallah nasip olur da başlarsın kuzum, benimde başiamam zor oldu ama oldu en sonunda..
Alıntıları nasıl topluyorsun biliyor musun? Alıntı yapmak için tıkladığın yerde, küçük artı (+) var ya kuzum, kaç tane mesaj alıntılamak istersen o + ya basıyorsun, yani + ya basa basa okuyabilirsin yani en son alıntıyı da normal alıntı tuşuna basıyorsun.. Tak hepsi alıntılanmış oluyor. Anlatamadım dimi.
Eeee napıyorsunuz canlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?