Kpss yoldaşları <3

Kızlaarr dün annem geldi sehırdısından bende kaldı bıraz tembellık yaptım galiba .
Bugun telafı yapıcam

merhaba canım öyleyse bugün sıkı bir çalışma yapmalısın seni de zaten tabloya ekledim ama soru ve konularını da yazmak istiyorum :)

Türkceden baslıyosunuz galıba benı de bu aksam sozcukte anlam ile yazabılırsın :)

evet canım tabi ki de yazarım bugün için tarih diye anlaştık konu çalışmak için ilk konu uzun olduğundan öğlene kadar en az yarı edecektik bir kontrol edeyim kızlarımı dedim ama maşallah çalışmalar devam ediyor sanırım seni de akşam eklerim kolay gelsin :)

Ben bugün namaza başladım, 6da ayaktayım..
Bana baak, 12 demişsin, öğlen 12 değil dimi?

Allah kabul etsin fıstığım bende çok istiyorum tam bilmediğim için yapamıyorum birşeyler eksik olunca onada başlamam gerek gerçekten huzur veriyor insana. Bu arada mesaj alıntılarını bir yerde toplamayı öğrenemedim henüz o yüzden yazdıklarına buradan toplu cevap verim :) :) kuzum uyku düzenimi bozdum ve çok pişmanım onuda düzenlemeye çalışıyorum biryandan. inş sizlerle beraber her şey yoluna girecek

Kızlaarr dün annem geldi sehırdısından bende kaldı bıraz tembellık yaptım galiba .
Bugun telafı yapıcam

Türkceden baslıyosunuz galıba benı de bu aksam sozcukte anlam ile yazabılırsın :)

Canımm.. Sözcükte anlamla başladık, yetiş sende bize, bugün tarih zamanı. :))

bende geri kalan şu konuyu bitireyim

Bitir yavru kuşum bitir..

İrmammm amiin.. Uyku düzenini bende toplamaya çalışıyorum anca.. (
İnşallah nasip olur da başlarsın kuzum, benimde başiamam zor oldu ama oldu en sonunda..

Alıntıları nasıl topluyorsun biliyor musun? Alıntı yapmak için tıkladığın yerde, küçük artı (+) var ya kuzum, kaç tane mesaj alıntılamak istersen o + ya basıyorsun, yani + ya basa basa okuyabilirsin yani en son alıntıyı da normal alıntı tuşuna basıyorsun.. Tak hepsi alıntılanmış oluyor. Anlatamadım dimi.

Eeee napıyorsunuz canlar?

ben erken başlayamadım canım çalışmaya tarih çalışıyorum yetiştirmek için :18: sen naptın bkim yarıladın mı konuları :)
bu arada anladım çok iyi oldu en kısa zamanda deniyorum

Son düzenleme:
ben erken başlayamadım canım çalışmaya tarih çalışıyorum yetiştirmek için :18: sen naptın bkim yarıladın mı konuları :)
bu arada anladım çok iyi oldu en kısa zamanda deniyorum

Yarılamadım ama baya bi çalıştım..

Anladın dimi bak doğru söylee.. :26::26:

Bende geldim :)) sozcukte anlamdan mi basladiniz . O ilk sayfadaki konulardan mu sorumluyuz matematik fan yok mu

Hosbuldumm
tamam bende hemen sozcukte anlama calisip tarihede baslayip size yetismeye calisicam . İnternetten ihtiyac yayinlarinin kitabini siparis ediyorim o gelsin dahada iyi calisirim suan ewde olan kitaplardan calisicam

merhabalar canım tabi her günmüz verimli geçemeyebilri ama sıkı tutmamız lazım
sen yine de sıkıca tutun artık nereye gelirsen

bitanem hoşgeldin neler yaptın bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…