merhaba canımmm hoşgeldin aramızaaaa
uhuuuuuuu sana hemen kocaman bir maşallah çekeyim zaten herzamna özenmişimdir evli bir bayan olup helede çocuk sahibi olup sınav çalışanlara
bende bu aralar çok yavaşım yavrummm birden yavaşladım ama hızlanmamaız lazım biran önce kendimize gelip.
canım sen en zorları bititrmişsin yaa kutluyorum seniiii
bunları bititrdiysen türkçe vız gelir
millet konularda aldı başını gidiyor biran önce hızlanmamaız lazım ilk önce plan yap cnaım istersen
hoşbuldukhoşgeldin canım aramıza
evet canım benimde coğrafya bitti bende denemede zorlandım 2012 kpss sınavının denemesini çözmüştüm çok kötü gelince morelim bozuldu yaa inşallah kolay olur yada bizim çok iyi yapabileceğimiz düzeyde olur
canım ben konu ders denemesi çözüyorum hepsi tam bitmedi
ben sana ihtiyaç yediiklim yargı da öneririm canım
pegem hakkında bi bilgim yok tatlım
Merhaba arkadaslar.acaba matematik cozmeyi nasil basariyorsunuz :) onlisans kpss ye girmistim bu senede girsemmi diyorum matematik aklima gelince direk vazgeciyorumama bir yandanda ozelde calismaktan biktim.gecen girdigimdr yani 2 sene once zar zor 7-8 mat.yapabildim onunda yarisi yanlis cikti zaten.neredeyse sirf sozel yaparak 78 puan aldim ama yetmedi tabi.birde benim bolumumden fazla alim olmuyor.turizm ve otel isletmeciligi.ancak herhangibir yuksek ogrenim sarti arananlardan tercih yapabiliyorum.onum icinde en az 85 almak gerekiyor sanirim.sirf bir matematik yuzunden ozel sektore mahkum kaldim ne yapsam bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuxum ben temmuz da gircem kpss ye lisan olrkcanım ben yanlışmı anladım acaba gelinlik falan da sınavdan sonra düğün eylülde değil mi e sınavda eylülde benim bildiğim:44:
eşim hep matematiği yapamayan geometriyi hiç yapamaz der. bende onun aklına uyup hiç geometri çalışmadım. hiç bilmiyorum çünkü.Bende onlisans mezunuyum gerci orta ogretim kpss sinavi olsa olur ben onu matematigini bile yapamam :) gercekten vahim durumdayim 10 tane yapsam 80 kusur puan alicam ama onu bile yapamiyorum.beynimin sayisal kismi calismiyor sanirim.sirf matematik yuzunden calisma sevkim yok.resmen korkulu ruyam.cok tesekkurederim sozelim cok iyidir ama sayisalcilara cok ozenirim.diyorumki matematiki birakip geometrimi yapmaya calissam sizce sayisali kotu biri icin mat.yapmakmi geometri yapmakmi daha kolay.kendime cozum yolu bulmaya calisiyorum belki mantiksiz gelebilir size ama sizce ne yapmayalim :)
teşekkür ederim caniko :)
yaş 23 :))
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan nerdesin seeeeeeeeeeeeennnnnnnn kaç gündür yoksun zaten diyorum bu kız daha foruma uğramaz kesin eve giderken elinde kitapla yolda not okuyodur ahahha
yavrum bende tarihi bitirdim ihtiyaç bitirdim yedi iklim bititrdim şimdide yargıya geçtim ama aynı zmanada da dataya başladım ama benimkisi 2013
ahhahahahha gülmekten yazamıyorum60 60
yerim ben seni yaaaaa
Allah iyiliğini verisn kız.ayıpsın söylemem mi emir büyük yerden ahahhaa
iyi gidiyor kuzum şükürler olsun ama benimki uzaklarda balım yaaaonun okulu hala bitmedi napalım işte idare ediyoz
ayrıca avatarıma yaptığın sevgi dolu yorumlar çok hoşuma gidiyor beğenmene çok sevinidm yavrum çok teşekkür ederim
kuxum ben temmuz da gircem kpss ye lisan olrk
bir haftadır koptum çalışamıyorum ne yapayım
Bende onlisans mezunuyum gerci orta ogretim kpss sinavi olsa olur ben onu matematigini bile yapamam :) gercekten vahim durumdayim 10 tane yapsam 80 kusur puan alicam ama onu bile yapamiyorum.beynimin sayisal kismi calismiyor sanirim.sirf matematik yuzunden calisma sevkim yok.resmen korkulu ruyam.cok tesekkurederim sozelim cok iyidir ama sayisalcilara cok ozenirim.diyorumki matematiki birakip geometrimi yapmaya calissam sizce sayisali kotu biri icin mat.yapmakmi geometri yapmakmi daha kolay.kendime cozum yolu bulmaya calisiyorum belki mantiksiz gelebilir size ama sizce ne yapmayalim :)
yavrum benim günaydın 05:49 da napıodun sen çok merak ettim
daha fazla arayı açmadan nap et başla canım ara uzadıkça inan daha çok soğuyosun
hepimiz inişler çıkışlar yaşıyoruz emin ol tam istikrarlı çalışan görmedim ben illaki biyerde duruyoruz ama
lütfen uzatmaa arayı sakın bugün hatta şuan imkanın varsa başla yani
bebetocummm :)) namazaaa kalktım :)) ve de sonra biraz ders
doğru söylüyosun canım şu an elimde imkandan çok bişey yok. evde tek başımayım boş boş takılıyorum valla
eşim hep matematiği yapamayan geometriyi hiç yapamaz der. bende onun aklına uyup hiç geometri çalışmadım. hiç bilmiyorum çünkü.
matematik çalışıyorum ben onun yerine. benim de sayısalım çok kötüydü. şimdi biraz düzeldi ama hala yeterli değil
geometri biraz daha karışık matematiğe göre bana göre formül ezberlemek yerine matematik de problemler var mesela onları daha mantıklı düşünerek yapabilirsiniz..
bende keşke sözel yapabilsem işte herkesin kafası ayrı calışıyorezberim hiç yok malesef sürekli unutuyorumm hepsi birbirne giriyor tarih cografya ve vatandaslık da
aynen kiminin sayısala kiminn sözele çalışyor kafası ikisin bir arada bulmak zor :) vatandaşlık bana da karışık geliyor unutuyorum hep ama tarihe coğrafyaya bayılırım :) ozaman ben geometri olayına hiç girmiyorum matematiği anlamaya çalışmaya devam ediyorum.madem geometri daha zor vakit kaybetmeye gerek yok.teşekkürler
ahh canım öncelikle hoşgeldinArkadaslar Allah nasip ederse bende bu sene kpss ye girmek istiyorum 5 yasinda ve 20 aylik iki oglum var nasil caliscam bilmiyorum tam hareketli zamanlari Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Merhaba arkadaslar.acaba matematik cozmeyi nasil basariyorsunuz :) onlisans kpss ye girmistim bu senede girsemmi diyorum matematik aklima gelince direk vazgeciyorumama bir yandanda ozelde calismaktan biktim.gecen girdigimdr yani 2 sene once zar zor 7-8 mat.yapabildim onunda yarisi yanlis cikti zaten.neredeyse sirf sozel yaparak 78 puan aldim ama yetmedi tabi.birde benim bolumumden fazla alim olmuyor.turizm ve otel isletmeciligi.ancak herhangibir yuksek ogrenim sarti arananlardan tercih yapabiliyorum.onum icinde en az 85 almak gerekiyor sanirim.sirf bir matematik yuzunden ozel sektore mahkum kaldim ne yapsam bilmiyorum
canım özel ders alacak durumun varsa öyle yapsan olmaz mı benimde mat berbat ama Allahtan mat hocası gibi bi ablişim var ahh keşke elimden gelse burda hepinize hepiniz için bişey yapsam
ama mat.ın peşini bırakma sözelden o kadar yaptıysan bi 10 mat yapsan yetmez mi acaba rasyoneldi üslü köklü bunlar dipğerlerine göre daha kolay demyimde anladıkça rahat yapılabilenlerden
canım seni çok iyi anlıyorum....planımı yapalı çok oldu ama uyamıyorum ki. is gç temizlik bide çocuk fazla çalısamıyorum ama hızlanmam lazım bahanesiz artık. bie benim esas tarih coğrafya mat falan calısmam lazım. esas eksiğim onlardan. mat falan iyiydi zaten. gerçi çocuktan sonra herseyi unutmusum. kafam bi leyle geziniyorum ortalıklarda
canım benim yanlışlarımız elbet olacak sakın morelini bozma yanlış yapa yapa doğru yapıcazhoşbuldukkonuları ihtiyac yayından çalıstım pegem zor gelince bugün de yedi ilklimin denemesinden yaptım o biraz daha iyi yanlış yapmasam daha da iyi olacak ama bakalım az bi zamanımız kaldı inşallah o eksiklerimizi de tamamlarız
ben lisans kitaplarında çalışıyorummerhaba korkutmak ve hevesinizi kırmak istemem ama bi sayılsacı olarak bu sene matematik bile zor geldi bana ama denemeler de tabi.. birde lisans soruları daha mı zor oluyor bilmiyorum ben daha önce önlisans girmiştim bu kadar zor olmuyordu.. zorlandıgnız sorular olursa yardımcı olabilirim elimden geldiğince
canım valla bana geometri daha zor geliyo sanki biraz daha mantık işiBende onlisans mezunuyum gerci orta ogretim kpss sinavi olsa olur ben onu matematigini bile yapamam :) gercekten vahim durumdayim 10 tane yapsam 80 kusur puan alicam ama onu bile yapamiyorum.beynimin sayisal kismi calismiyor sanirim.sirf matematik yuzunden calisma sevkim yok.resmen korkulu ruyam.cok tesekkurederim sozelim cok iyidir ama sayisalcilara cok ozenirim.diyorumki matematiki birakip geometrimi yapmaya calissam sizce sayisali kotu biri icin mat.yapmakmi geometri yapmakmi daha kolay.kendime cozum yolu bulmaya calisiyorum belki mantiksiz gelebilir size ama sizce ne yapmayalim :)
kuxum ben temmuz da gircem kpss ye lisan olrk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?