Kpss yoldaşları <3

Merhaba arkadaslar.acaba matematik cozmeyi nasil basariyorsunuz :) onlisans kpss ye girmistim bu senede girsemmi diyorum matematik aklima gelince direk vazgeciyorum ama bir yandanda ozelde calismaktan biktim.gecen girdigimdr yani 2 sene once zar zor 7-8 mat.yapabildim onunda yarisi yanlis cikti zaten.neredeyse sirf sozel yaparak 78 puan aldim ama yetmedi tabi.birde benim bolumumden fazla alim olmuyor.turizm ve otel isletmeciligi.ancak herhangibir yuksek ogrenim sarti arananlardan tercih yapabiliyorum.onum icinde en az 85 almak gerekiyor sanirim.sirf bir matematik yuzunden ozel sektore mahkum kaldim ne yapsam bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

planımı yapalı çok oldu ama uyamıyorum ki. is gç temizlik bide çocuk fazla çalısamıyorum ama hızlanmam lazım bahanesiz artık. bie benim esas tarih coğrafya mat falan calısmam lazım. esas eksiğim onlardan. mat falan iyiydi zaten. gerçi çocuktan sonra herseyi unutmusum. kafam bi leyle geziniyorum ortalıklarda

hoşbulduk konuları ihtiyac yayından çalıstım pegem zor gelince bugün de yedi ilklimin denemesinden yaptım o biraz daha iyi yanlış yapmasam daha da iyi olacak ama bakalım az bi zamanımız kaldı inşallah o eksiklerimizi de tamamlarız

merhaba korkutmak ve hevesinizi kırmak istemem ama bi sayılsacı olarak bu sene matematik bile zor geldi bana ama denemeler de tabi.. birde lisans soruları daha mı zor oluyor bilmiyorum ben daha önce önlisans girmiştim bu kadar zor olmuyordu.. zorlandıgnız sorular olursa yardımcı olabilirim elimden geldiğince

Bende onlisans mezunuyum gerci orta ogretim kpss sinavi olsa olur ben onu matematigini bile yapamam :) gercekten vahim durumdayim 10 tane yapsam 80 kusur puan alicam ama onu bile yapamiyorum.beynimin sayisal kismi calismiyor sanirim.sirf matematik yuzunden calisma sevkim yok.resmen korkulu ruyam.cok tesekkurederim sozelim cok iyidir ama sayisalcilara cok ozenirim.diyorumki matematiki birakip geometrimi yapmaya calissam sizce sayisali kotu biri icin mat.yapmakmi geometri yapmakmi daha kolay.kendime cozum yolu bulmaya calisiyorum belki mantiksiz gelebilir size ama sizce ne yapmayalim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim hep matematiği yapamayan geometriyi hiç yapamaz der. bende onun aklına uyup hiç geometri çalışmadım. hiç bilmiyorum çünkü.
matematik çalışıyorum ben onun yerine. benim de sayısalım çok kötüydü. şimdi biraz düzeldi ama hala yeterli değil

teşekkür ederim caniko :)
yaş 23 :))

anaammmm ben niyee seni byük evli biri olarak düşündüm 90 lımısın şuan bende 23 üm temmuzda 24 olcamm ayy evde kalmadım dimii hayır hayır kalmış olamamammm

işlerimm yoğundu napimm okadar inek diiilimm beee keşkeeemm ölee olsammm varyaaa kaç gündür sallantıdayım ben yinee havalar güneşli cıvıl cıvıl falan hiç gram cnm istemiyooo ders çalışmak ama vicdanımı rahatlatmak için önceki gün 20 soru çözdüm sadece sonra uyudum helee dün 8 buçuktu az uzanımm instgramda falan takılım başlarım dedimm uyuu kal sen annem gelio kaldırıo git uyucamm diorumm üzerimi bile değiştirmemiştimm sabah okadr uyumama rağmen geç kaldımm hopp kalkıp aynı kıyafetlerle geldim işee (çok pisim biliorum ) dün hiç çalışamadım yani :18: sağlık olsun ya bugün inş telafi edicem
**
uzaktamısınızzz kıyamamm yaa olsun geçer gider bu günlerdee kavuşursunuz kiii aşk olsun yeterkii
bizde oda yok napaaakkk

Son düzenleme:
bir haftadır koptum çalışamıyorum ne yapayım

daha fazla arayı açmadan nap et başla canım ara uzadıkça inan daha çok soğuyosun
hepimiz inişler çıkışlar yaşıyoruz emin ol tam istikrarlı çalışan görmedim ben illaki biyerde duruyoruz ama
lütfen uzatmaa arayı sakın bugün hatta şuan imkanın varsa başla yani

geometri biraz daha karışık matematiğe göre bana göre formül ezberlemek yerine matematik de problemler var mesela onları daha mantıklı düşünerek yapabilirsiniz..

bende keşke sözel yapabilsem işte herkesin kafası ayrı calışıyor ezberim hiç yok malesef sürekli unutuyorumm hepsi birbirne giriyor tarih cografya ve vatandaslık da

doğru söylüyosun canım şu an elimde imkandan çok bişey yok. evde tek başımayım boş boş takılıyorum valla

bebetocummm :)) namazaaa kalktım :)) ve de sonra biraz ders

Allah kabul etsin canım benim maşallah ya

doğru söylüyosun canım şu an elimde imkandan çok bişey yok. evde tek başımayım boş boş takılıyorum valla

evdesin bide canım vallaa değerlendir derim ben sana zaman çok çabuk geçiyo çünkü
ben çalışıyorum mesela işim bitsede 5-10 soru bari çözsem diyorum hep birazdan türkçe çözücem mesela zamanla yarışıyoruz malum

hımm ozaman bende hiç geometriye bakıp vakit kaybetmiyim dimi.matematik anlamak yeterince vakit alıyor zaten.gerçi anladığım pek söylenemz ama olsun :) sizin ne kadar kötü kaç tane yapabiliyorsunuz.ben bir 10 tane yapsam yeterli sanırım çünkü sırf sözelle 78 aldım 80 üstüne çıkmam için 10 mat.yapabilsem keşke.oldum olası sevemedim şu dersi çok gereksiz geliyor :)

aynen kiminin sayısala kiminn sözele çalışyor kafası ikisin bir arada bulmak zor :) vatandaşlık bana da karışık geliyor unutuyorum hep ama tarihe coğrafyaya bayılırım :) ozaman ben geometri olayına hiç girmiyorum matematiği anlamaya çalışmaya devam ediyorum.madem geometri daha zor vakit kaybetmeye gerek yok.teşekkürler

rica ederim kolay gelsinn :13:

son yazılanları okudumda başka topikte bende aynı derdimi yazmıştım tek değilim benim gibi çok arkadaş var galiba matematikten muzdarip bende geometriyi çalışmamaya karar verdim matı halledeyimde o kalsın eğer geometriyide çalışırsam diğerleri batıcak

Arkadaslar Allah nasip ederse bende bu sene kpss ye girmek istiyorum 5 yasinda ve 20 aylik iki oglum var nasil caliscam bilmiyorum tam hareketli zamanlari Allah hepimizin yardimcisi olsun.
ahh canım öncelikle hoşgeldin
valla bitanem ne desem bilemedim Allah kolaylık versin valla benim işim gücüm olmamasına ragmen adam akıllı çalışmayorum helal olsun size ve sizin azminize

canım seni çok iyi anlıyorum....
çocuğun çok mu küçük çevrende bu konuda az da olsa yardım edebilecek kimse yok mu :26:
benimde plan var ama ben bile uyamıyorsam size ne diyebilirm ki
Allah yardım etsin hepimize balım

canım benim yanlışlarımız elbet olacak sakın morelini bozma yanlış yapa yapa doğru yapıcaz

ben lisans kitaplarında çalışıyorum
valla canım heves kırmakla ilgisi yok bunlar gerçek sınavda bu gerçekle karşılaşcağımıza şimdi bilmek daha iyi
rabbim yardımcımız olsun

canım valla bana geometri daha zor geliyo sanki biraz daha mantık işi
bence biraz önyargılısın tamam elbet zor ama kendimize bazı yapabileceiğimiz türden konular seçip onlara yüklenirsek en azından bişeyler yapmış oluruz

kuxum ben temmuz da gircem kpss ye lisan olrk

ahahah ay ben dyorum bu kız ne diyo böyle kafa karıştı
Allah mesut bahtiyar etsin yavrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…