Kpss yoldaşları <3

ben dershaneye gitmiyorum denemelere giremiyorum o yüzden canım bi- iki kere dışardan girdim bi dershanenin
oda vasattı zaten sormaa şuan ne durumdayım merak ediyorum aslında dışardan yine girerim belki ya
test çözmek gibisi yok zaten nerde eksiğin var şak görüyosun valla
bende sabahtan 90 coğrafya sorusu çözdüm işim yokken şimdi yemekten sonra türkçe çözücem
coğrafya çözmeyeli baya olmuştu çok yanlışım çıktı ya ben çabuk unutyorm bide :26:

bibimmmmm benmmm hoşgeldinnn
ben 2012 çözmedimm aldım ama bütün çıkmış soruları duruyo hep en son aylar bakıcam ona
sabahtan çözdüm bende cografya 90 tane öf yemek yicem şimdi sonra türkçe öptümm çok

kuzum inan mevsim geçişinden kaynaklanıyor..şu an iş yerindeyim vatandaş işlemi yaparken uyuya kalcam (

kahve içiyorum şimdi açılırım birazdan :))

aslında dışarıyada çıktığım pek olmuyor mevsimden etkileniyor muyumdur sence

hoşbuldum canımın içiiiiii
keşke bende en sonalara doğru baksaydım dedim kendime yaa
afiyet olsun dicem ama sen çoktandır yemişsindir yarasın güzelime diyeyim bari
bende çok öpüyorum meleiğimi

kızlarrr ben size yarın başlayacağım programımdan bahsedeyim benim tarih hariç diğer derslerim bitti benim haftanın 4 günü boş cumaları vatandaşlık cumartesi tarih pazar coğrafya pazartesi türkçe şeklinde ayarladım kendimi ayrıca matematikten sürekli soru çözcem en baştan alcam 2 ay içinde bitircem tekrarı ve haziranda full denemeye ayarlıcam kendimi . Eğer geç kaldım çalışmaya diyen varsa hiçte böyle düşünmesin şuan sıkarsanız en az 80 alırsınız çevremden gözlemledigim insanlar var... şimdi hepimize kolay gelsin cancaaaaaaaazlarım

arkadaşlar , herkesin çalışma biçimi , öğrenme şekli farklıdır ama lütfen lütfeeeen dershanelerin deneme sıvalarına mutlaka girin ayda bir defa..mutlaka

fatoşum kolay gelsin canım kesinlikle haklısın şuan itibariyle bile 6 ay var neredeyse inşallah hepimiz başarcaz çok öpüyorum
arkadaşlar , herkesin çalışma biçimi , öğrenme şekli farklıdır ama lütfen lütfeeeen dershanelerin deneme sıvalarına mutlaka girin ayda bir defa..mutlaka

tavsiye için çok sağol canım ben dershaneye gitmiyorum

Günaydınlarrrrr
yine bi cumartesi ve çalışmaktan nefret ediyorum cumartesileri
sabahtan coğrafya tekrar yaptım çok eksiğim vardı birazdan devam edicem bi bakimmmm dedimmmm sizee
akşamda tarihle devam

Cnm hic KPSS ye calismak istemiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm hic KPSS ye calismak istemiyor

kimin istiyor kiii hele akşamlarıııı işten gidip yatıp keyif yapmak + gezmek varkennn zamanla yarışıp derse oturmaktan bıktımmm

kimin istiyor kiii hele akşamlarıııı işten gidip yatıp keyif yapmak + gezmek varkennn zamanla yarışıp derse oturmaktan bıktımmm

Şuan beni sarstin.bliomusun..ben bütün GÜn evdeolan biriyim ve cnm istemio...
Kimiyse işte snn gbi isten gelip KPSS için derse cabalio... Bana ders olmali aslinda bu ama yok.iste anlamiorm

Günaydınlarrrrr
yine bi cumartesi ve çalışmaktan nefret ediyorum cumartesileri
sabahtan coğrafya tekrar yaptım çok eksiğim vardı birazdan devam edicem bi bakimmmm dedimmmm sizee
akşamda tarihle devam

günaydın balım hoşgeldin
ah ah kıyamam ben sana, hayranım valla sana yine iyi götürüyorsun işi seni aklıma getirdikçe bir sürü maşallah çekiyorum
bende bugün coğrafya madenler tekrar edıcem
kolay gelsin sibelim çok öpüyorum seni

aynen bende senin gibiyim canım zaten sibelime ayrı bir özeniyorum bu konuda kayacansımda öyle

heyyy güzellerim
kim var kim yok bugün sayfamda inler cinler top oynadı

neyse bende derse devam edeyim bari

lanet vatandaşlığın konusu elimde sünger gibi sündü
bir türlü bitmiyor yaa:120::84:

sünger gibi sündü ne yaa o nasıl bir cümle oldu.:44:
sünger sünmez ki suyu çeker ahahaha

böyle de kendi kendime de konuşuyormuşum gibi oldum

Selamlar yoldaşlar sabah bahceye gttm bugun pek bisi yapmadm.vatandaslk yasama konu tekrari ve de turkce120soru cozdum. ..bbazen umutsuzluga kapilio insan.
Hm buarada haftasonu olan dersanemi haftaici aksama aldim.haftasonu benm olsn rrahatca calisayim die.
Bi de diyet yapiorum
Bakalim nasil olcak. Konuları bitrmek ve testlerden boool cozmek istiyorum

canım ya şu vata sen nasıl çalışıyosun tekniği falan yok mu sende yeminle kaç gündür adam gibi çalışamıyorum yaa
tarihte not çıkarmaya başladım çok iyi valla inşallah hep çıkarırım genelde not çıkarma işlemini pek devam ettiremiyorum

kimsecikler gelmiyor bu aralar
sanırım herkes ders çalışıyor

kuzucummmm :)) ben bu topiğe girmiyorsam bilin ki ders çlaışmıyorumdur..(
haftasonu çok verimsiz heçti..bahçeye gittim..misafirim geldi yatılı annemler de şehirdışındaydı
yani hiç çalışamadım maalesef

hiç çalışamadım pazar günü

günaydın kuzuklar:))
umarım bugün çok verimli geçer de başarılı ilerlemeler kaydederiz :)))

benim artık şu tarih ve vatandaşlık problemimi halletmem gerekiyor::::::

bitirmem gereken bi sürü konu;soru;kitap var ....

evde annemler yok...şimdi işteyim... çıkışta evi toparlicam temizlicem..bi tanıdığın kızına ders çalıştıracam ...ne ara ben başlicam bilemedim ki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…