2016 da 83 aldım ama bu sene 90 almam lazım . özelde çalışıyorum sıkıntılı olcak ama çalışmam lazım mecbur. ben de yeni başlicam haberdar ederim . 25 inden itibaren başlıyorumCografya kesinlikle bayram meral tarih ramazan yetgin ama eksik anlattigi yerler var onuda konu anlatimlarindan soru bankalarindan halledebilirsin matematik orta duzeydeyse cozumlu soru bankalari uzerinden gidebilirsin zaman sikintin yoksa gunde 50 turkce sorusu cozsen yeterli olur benm cocuk oldugundan ben ders ders ilerliyorum daha hic turkce matematik cozemedm
Benim hedefim de 90 üstü. Bende özel sektörde çalışıyorum. Akşamları bir iki saat çalışabiliyorum. Ben başlayalı 2-3 hafta kadar oldu sanırım. Bende ilk ünitelerdeyim daha benim hocamın videolarını izleyip sonra 2 konu anlatımlıdan çalışıp 3 soru bankası çözüyorum. Bu şekilde her dersten birer ünite ilerleyerek çalışıyorum. Her dersin ilk ünitelerini bitirdim. Şimdi ikinci ünitelerdeyim. Bugün islam tarihi çalışcam.
Ben öğretmen değilim kpss b ye hazırlanıyorum o yüzden beş derse çalışıyorum. O yüzden hızlı gidiyor. Eğitim bilimleri yok bizde. Ama yine koskoca bir günde bir ünite çok yavaş geldi çünkü 2 test çözüyorum demişsiniz. Ben tüm gün evde olsam bir üniteyi bitirip üstüne 300-400 soru çözebilirdim. Tabi sabahtan akşama kadar çalıştığımı farz ediyorum. Ben konuları bir kere okuyarak çalışıyorum. Okuma anında gerekli kodlamaları yapıp öğreniyorum. En son konu bitince 10 dk tekrar yapıyorum hızlıca çalıştıklarımı. Sonra da test çözümü. Zaten 2 kaynaktan konu çalıştı mı konular oturuyor. Soru çözümü de çok hızlı oluyor.Ben ilk eğitim bilimleri ve alanı halletmem gerektiğini düşündüm. Sınav temmuzda malum ve ilk zor olanları halletmek aradan çıkarmak lazım. Ünite ünite gitmiyorum. Bir kitaptan iki üç ünite, bütünlük sağlanıyor kafamda, ardından tekrar. Şİmdilik soru çözme işini yavaştan alıyorum. konu sonu iki test falan, pekiştireç olarak. Alanda Benim Hocam her akşam bir ünite kadar, sonra tekrar.
Bir de hocam günde iki saat çalışıp üniteleri nasıl bu kadar hızlı bitiriyorsunuz? Üstüne test çözüyorsunuz, helal olsun doğrusu. Sırrını bize de söylerseniz çok sevinirim. Ben çalışmıyorum ama bir ünite bir tekrarı anca bitiriyorum günde.
bende çalışıyorum valla yorgunum. ama hergün az ya da çok çalışıyorum. kızlae bişeyde kararsız kaldım. video izlemek çok mu zaman kaybı ne dersiniz korkuyorum
kuesge bende onda kararsız kalıyordum ama şunu farkettim video izleyince daha çok aklımda kalıyor. Kitaptan okumaktansa video daha kalıcı gibi geliyor. Tabi ki kitaptan da okuyorum daha iyi oluyor ikisi birliktebende çalışıyorum valla yorgunum. ama hergün az ya da çok çalışıyorum. kızlae bişeyde kararsız kaldım. video izlemek çok mu zaman kaybı ne dersiniz korkuyorum
Daha once hazırladınız miBen bir kaç gün oldu başladım ama çok geç mi kaldım bilmiyorum nereden başlamak daha doğru olur bir türlü karar veremediğim için sürekli bölük bölük oluyor sanki ama inşallah bu sefer olur hepimize başarılar
Daha önce hazırlandım 85 puan yeterli olabilir şuan için Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği daha önce çok çalışmıştım stres oldum ve sağlayarak sınav yaptım 70 puan anca çıkarabildim sonrada çalışmadım korktuğun için aynısı olacak diye ama keşke bir yıl ara vermeseydim çalışmaya şimdi nasıl olacak bilmiyorumDaha once hazırladınız mi
Bölüm nedir kaç puan almanız gerekiyor
hocam edebiyat için 85 bu sene yeterli olur mu? Karamsar olmak istemem ama geçen sene 83 ile atandı, mülakat puanı 87 ile. Bence 88 aşağısı zor, malum sınavda ertelendi. Ama inşallah sizin dediğiniz gibi daha düşük olur.Daha önce hazırlandım 85 puan yeterli olabilir şuan için Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği daha önce çok çalışmıştım stres oldum ve sağlayarak sınav yaptım 70 puan anca çıkarabildim sonrada çalışmadım korktuğun için aynısı olacak diye ama keşke bir yıl ara vermeseydim çalışmaya şimdi nasıl olacak bilmiyorum
Henüz atama yapılmadığı için öyle düşündüm hocam ama dediğiniz gibi yeterli olmayabilir biraz daha iyi düşünmek lazım dedim şuan kendimi kötü hissetmemek için dedim ama yeterli olmayabilir dediğiniz gibihocam edebiyat için 85 bu sene yeterli olur mu? Karamsar olmak istemem ama geçen sene 83 ile atandı, mülakat puanı 87 ile. Bence 88 aşağısı zor, malum sınavda ertelendi. Ama inşallah sizin dediğiniz gibi daha düşük olur.