Kpss ye basladim ama..

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
Arkadaslar merhaba.. kpss ye basladim. Okul acildiginda dershaneye de gidicem ama simdiden bilmedigim konulakr halledeyim dedim 2 ayim var. Gk gy halledeyim diyorum.
.
.
Sorum su, mat turkce tarih dersini YouTubedan izliyorhm ama vatandasliga nasil calisayim. 2019 da giricem ben sinava. Sistem degisti vs. Nasil calisip not tutacagimi bilemedim. Yardimci olur musunuz? Siz nasil calisiyorsunuz

Pdr bölümünden MEB’e atanmak için hangi sınavlara girmeliyim ?

MEB’e atanmak için Genel kültür+ Genel Yetenek+ Eğitim Bilimleri ve ÖABT (öğretmenlik alan bilgisi testi) testlerine girmeniz gerekmektedir.

PDR için böyle yazıyr. Demeki ki tek yıllarda da girebilyorsunuz. O zaman önden gk,gy halledin. Pekçok video var. vatandaşlığı sona bırakın,nankör bir ders. Değişiklikleri içeren pek çok video var daha da çıkar videolar. Siz eğitim ve alan için iyi araştırma yapın. Onlar için de videolar gördüm ama ayrıntı bilmiyorum.

Pdr bölümünden MEB’e atanmak için hangi sınavlara girmeliyim ?

MEB’e atanmak için Genel kültür+ Genel Yetenek+ Eğitim Bilimleri ve ÖABT (öğretmenlik alan bilgisi testi) testlerine girmeniz gerekmektedir.

PDR için böyle yazıyr. Demeki ki tek yıllarda da girebilyorsunuz. O zaman önden gk,gy halledin. Pekçok video var. vatandaşlığı sona bırakın,nankör bir ders. Değişiklikleri içeren pek çok video var daha da çıkar videolar. Siz eğitim ve alan için iyi araştırma yapın. Onlar için de videolar gördüm ama ayrıntı bilmiyorum.

Bende suan gk gy konularina basladim. Okul acilinxa da dershaneye baslicam. Alandan korkuyorum ama gk gy ile de atanabiliyorum bazi bakanliklara. O konuda bilgim yok onu da dershanede sorar ogrenirim. :KK70: teşekkür ederim sizlere

X