- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi ucukgenclik
Yok. Lisans mezunu olmak yetiyor. Fakat sınav 18 Eylül yetişmezkiYok ben sadece gy gk çalışıyordum kpss ye düz memurluk için kurum sınavlarını kaymakamligi senin topiginde gördümkaymakamlık için başka şartlar var mi yüksek lisans mezuniyeti vs gibisinden birde başvuruları bitti mi
Şimdilik bunlardan bilgim olsun bu yil girersem öylesine girerim seneye için donanımlı hazirlanirim teşekkür ediyorum bilgiler içinYok. Lisans mezunu olmak yetiyor. Fakat sınav 18 Eylül yetişmezki
Yok hayır ben memnunum istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ben sadece çalıştığım için hızlı cevap yazamıyorumŞimdilik bunlardan bilgim olsun bu yil girersem öylesine girerim seneye için donanımlı hazirlanirim teşekkür ediyorum bilgiler içinSizin de topiginizi meşgul ediyorum kusura bakmayın son kez bir şey sorabilir miyim yaş sınırı var mi?
Nasıl bi sınav olacak muallakta,ins saçma birşey çıkmaz ortaya canimKpss'ye 37 gün kaldı.
Soru havuzu komple değiştirilcekmiş. Umarım sorular zor olmaz.
İnşallah. Hergün yeni bir haber çıkıyor. Nasıl bir girdaba girdik anlamıyorum. Zaten yaşlılarla başım belada. Dün gece dedem hastaneye kaldırıldı. Şuan refakatçi olarak yanında duruyorum babamla.Nasıl bi sınav olacak muallakta,ins saçma birşey çıkmaz ortaya canim
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorumİnşallah. Hergün yeni bir haber çıkıyor. Nasıl bir girdaba girdik anlamıyorum. Zaten yaşlılarla başım belada. Dün gece dedem hastaneye kaldırıldı. Şuan refakatçi olarak yanında duruyorum babamla.
Canım vazgeçme, en azından denemiş olsan olmaz miO değilde kaymakamlık sınavı ile kpss arası zaman çok sıkıştı moralim bozuldu diye girmekten vazgeçtim. Onada pişmanımASSOSyal .
Tekrar konsantre sağlamaya çalışıyorum canımSenin çalışmaların nasıl gidiyor.
Sağol canım benim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum
Başvuru günü en son 9'muş. Ben bir günle kaçırdım.Canım vazgeçme, en azından denemiş olsan olmaz mi
Ben sana güveniyorum. Bu son kpss sınavına girişimiz olacakTekrar konsantre sağlamaya çalışıyorum canım
Kısmet canimBaşvuru günü en son 9'muş. Ben bir günle kaçırdım.
İna öyle olur canım, elimizden geleni yapalım insBen sana güveniyorum. Bu son kpss sınavına girişimiz olacak
Aynen seneye artıkKısmet canim
Yapalım. Bir aydan fazla varİna öyle olur canım, elimizden geleni yapalım ins