KPSS ve Kağıt Para

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
İyi geceler, yarın kpss'ye gireceğim de, gireceğim okula gitmek için otobüse binmem gerekiyor. Dönmek için de aynı şekilde. Otobüs için ulaşım kartına falan gerek yok, 1 TL veriyorum sadece. Sorum şu ki, sınava metal para ile girmeyeceğim ama kağıt para taşımak zorundayım. 10 ya da 20 tl falan. Kağıt paraya da sıkıntı çıkarıyorlar mı? Gizleyeceğim zaten dedektörde ötmez ama yanında kağıt para olduğu için sorun yaşayan oldu mu hiç? Sınav belgesinde eşyaların emanete bırakılması da yasaktır yazıyor mesela. Kimsem de olmayacak beni dışarıda bekleyen.

Kağıt paraya bişey demiyorlar ben ygs ye girerken götürmüştüm.
Mantıken dememeleri lazım zaten millet geri nasıl dönecek? Bütün arkadaşlarım sınav esnasında sınava giriyor olacaklar, beni bekleyen de olmayacak. Kime emanet edeyim yani. :)

Kimisi almıyor, neyse ki sütyenimiz var. Tıkıştırın içine, sonra müsait bir köşede çıkartırsınız. Alyansı bile kabul etmiyorlar.

Kimisi almıyor, neyse ki sütyenimiz var. Tıkıştırın içine, sonra müsait bir köşede çıkartırsınız. Alyansı bile kabul etmiyorlar.
Ya sütyene ya da çorabıma sıkıştırırım zaten. Sütyene atarsam sınavdan çıkışta lavaboya gider orada çıkarırırım. 30 tl falan almayı düşünüyorum, çıkışta karnımı doyururum bir de almam gereken bir iki şey var.

X