Kpss ve 2.üniversite bir arada yürür mü?

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
33
Merhabalar.
Ben öğretmen adayiyim. Ve Türkiye geneli çok az bır atama oluyor .

Atanabilmem için 87 ve üstü almam gerek. Çalışırsam neden olmasın yaparım diyorum.

Hiç kpss temelim yok okul yeni bitti. Kpss oturup adam akıllı çalışmam gerek öğretmen olarak atanamasam bile düz memur olmak bile yeter.

Ve su an 2 yıllık çok istediğim bır bölümü kazandım kayıt yaptırdım.

Sorun ne diyeceksiniz .
Sorun şu ki kpss hazırlanmam gerek ve bu okulu okumak istiyorum.

Başka uni hazırlanma şansım yok. Belki de 2 yoldan 1 ini tercih etmeliyim. Fakat bu beni rahatsız ediyor. Hayatım boyunca hep tercih yapmak zorunda kaldım.

Hem üniversiteye gidip hem kpss hazırlansam sizce 85 ve üstü alabilir miyim ?

Var mı içinizde iki işi bır arada yapıp kpss kazanan .....

Önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. ...

Okulda gordugunuz dersleri gunu gunune okuyup tekrar ederseniz kpss calismaya da zaman kalir en azindan vizelerde finallerde cok zorlanmazsiniz kpssyle birlikte

Okulda gordugunuz dersleri gunu gunune okuyup tekrar ederseniz kpss calismaya da zaman kalir en azindan vizelerde finallerde cok zorlanmazsiniz kpssyle birlikte
Okulda ki dersler çok zorlayacagini sanmıyorum bircogundan da muaf olurum büyük ihtimal.
Günlük 3 saat kpss calisabilsem sizce 80 üstü almaya yeter mi ?

Bence gider, bende öğretmenim hazırlanıyorum kpss ye. Bende çok istediğim bir bölüme kayıt yaptıracağım. Düzenli çalışırsanız gider. Ders sayısı ve yoğunluğuna göre her gün 1 saat, bazen de 2 3 saat ayırırsınoz sınav haftası gelince de bölüm derslerine zaman ayırırsınız başarılar dilerim

Okulda ki dersler çok zorlayacagini sanmıyorum bircogundan da muaf olurum büyük ihtimal.
Günlük 3 saat kpss calisabilsem sizce 80 üstü almaya yeter mi ?
Ayrı bi işte çalışmıyor ve hasta ya da çocuk bakımı yoksa günde 3 saatle riske atmamanızı öneririm. Aralıklarla 5 6 saat çalışabilir ek olarak bölüm derslerine zaman ayırabilirsiniz. Diğer türlü kendinize göre zaman ayırmak için fırsat kollamaktan başka bir şey yok önerebileceğim

Teşekkür ederim. . Size de başarılar diliyorum inş gönlünüzce olur her şey :)
Kayıt yaptırdınız mi siz ?

Şimdi şöyle bölüm biraz zamanimi alır gibi 3 saatin üstüne çıkacağımı sanmıyorum.
Hala düşünüyorum ve bır yolunu bulamıyorum.
Stres oldum.
Sadece kpss versem kendimi hayallerimden vazgecmis olacağım.
Bakalım nolacak okul açılsın da bi

Teşekkür ederim. . Size de başarılar diliyorum inş gönlünüzce olur her şey :)
Kayıt yaptırdınız mi siz ?
Henüz yaptırmadım
ilk dönemi verip dondursanız sonra devam etseniz olmaz mı

Henüz yaptırmadım
ilk dönemi verip dondursanız sonra devam etseniz olmaz mı
Malesef .
Okulu dondurmam demem süreci daha da uzatmam demek ..
Yani 2 yılda bitti bitti .
Kafam öyle karışık ki tercih yapmam gerekiyorsa bile yapamıyorum .
Kpss belası atama belası ona da guvenemiyorum.
Okul başlasın bi gideyim göreyim hocalarla konuşayım öyle onumu daha iyi görürüm diyorum.

Bence yapabilirsin

İkinci unv hangi bolum hayırlı olsun.

Teşekkür ederim grafik tasarım

Bölüm çok Zaman almazsa rahat rahat yürür

Alan sınavı var mı öğretmenlikte

40 A yakın yaşım var

Evli çocuklu çalışan birisi olarak 2016 da 88 aldım benimkinde eğitim vs yok tabii ama üni biteli çok uzun yıllar geçmişti

Matematik görmeyeli 18 yıl olmuştu

Olmaz diye bir şey yok lakin 3 saat az

Yani okulda 30 kredilik ders olsa bir sürü boş Zaman eder her boşlukta kütüphane yolunu tutsanız akşamları da düzenli çalışırsanız olur biter

Maşallah size..
Siz atandiniz mi ?
Eğitim yok dediniz düz memur olarak mı atandiniz eğer atandiysaniz? ?
Evli çocuklu çalışan olarak nasıl çalıştiniz size bu puanı almanizdaki en önemli unsur nedir?
Yardımcı olursaniz çok memnun olurum
Alan yok bende .

Atanmadım

B grubu ama düz memur değil meslek var yani mühendis psikolog gibi

Son atamada İstanbul vs olurdu ama tercih etmedim

Temel'im var dershaneye de gittim zira ben öyle video vs izleyemiyorum daha eski usul öğreniyorum

Ne buldu isen çözdüm vs vs

Yani ay şu kaynak çok iyi onu çözmeliyim deyip takılıp kalmadım

Haftasonu hiç ders çalışmadım çalışamadım

Hatta akşam 4 ten sonra da diğer Zaman'larda bulduğum ger anda ya kursa gittim ya soru çözdüm konu okudum

Örneğin ben yazarak öğrenmem tabi derste aldığım notları temizle çekmem kimisi de yazarak öğrenir onları yeri ile ezberler

Sen Nasıl öğreniyorsan karar ver ve çalışmaya başla

İkinci bir meşgale hem kaytarma imkanını azaltır zira süre kısıtlı hem de beyninin daha az yorulmasını sağlar

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…