Kpss ve 2.üniversite bir arada yürür mü?

Atanmadım

B grubu ama düz memur değil meslek var yani mühendis psikolog gibi

Son atamada İstanbul vs olurdu ama tercih etmedim

Temel'im var dershaneye de gittim zira ben öyle video vs izleyemiyorum daha eski usul öğreniyorum

Ne buldu isen çözdüm vs vs

Yani ay şu kaynak çok iyi onu çözmeliyim deyip takılıp kalmadım

Haftasonu hiç ders çalışmadım çalışamadım

Hatta akşam 4 ten sonra da diğer Zaman'larda bulduğum ger anda ya kursa gittim ya soru çözdüm konu okudum

Örneğin ben yazarak öğrenmem tabi derste aldığım notları temizle çekmem kimisi de yazarak öğrenir onları yeri ile ezberler

Sen Nasıl öğreniyorsan karar ver ve çalışmaya başla

İkinci bir meşgale hem kaytarma imkanını azaltır zira süre kısıtlı hem de beyninin daha az yorulmasını sağlar

Kolay gelsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun sevgiler ..

Merhaba eğer lisans diplomaniz var ise kpss lisanstan girmek zorundasınız 2 yillik univ bitirsenizde en yüksek ogrenim dikkate alınır

Merhaba eğer lisans diplomaniz var ise kpss lisanstan girmek zorundasınız 2 yillik univ bitirsenizde en yüksek ogrenim dikkate alınır
Teşekkür ederim ama sorun o değil ben zaten lisansa çalışıyorum :)
2 yıllık Ünv kayıt yaptırdım ve gidip gitmeme konusunda sıkıntı yapıyorum.
Bu aralar kpss çalışmaya başladım ve kafamda deli sorular.
85 üstü alan arkdslrm çoğu kpss çalışırken başka şeyle ugrasman iyi olmaz diyor :KK43:(

Teşekkür ederim ama sorun o değil ben zaten lisansa çalışıyorum :)
2 yıllık Ünv kayıt yaptırdım ve gidip gitmeme konusunda sıkıntı yapıyorum.
Bu aralar kpss çalışmaya başladım ve kafamda deli sorular.
85 üstü alan arkdslrm çoğu kpss çalışırken başka şeyle ugrasman iyi olmaz diyor :KK43:(
Eger kpss ye lisans düzeyinde girecekseniz bence ona calisin kayit yaptiracaginiz 2 yıllık bölüm hicbir ise yaramaz özel sektör icin evet cift diploma artı sağlar fakat kpss icin degil benim size tavsiyem 2 yillik univ icin derse vereceğiniz emeği kpss icin dolu dolu çalışın basarilar :KK66:

Eger kpss ye lisans düzeyinde girecekseniz bence ona calisin kayit yaptiracaginiz 2 yıllık bölüm hicbir ise yaramaz özel sektör icin evet cift diploma artı sağlar fakat kpss icin degil benim size tavsiyem 2 yillik univ icin derse vereceğiniz emeği kpss icin dolu dolu çalışın basarilar :KK66:

Teşekkür ederim. .
Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama bu bölümü bır daha yazma ihtimalim de yok.
Konuyu açtığımda demiştim ya tercih yapmak istemiyorum diye.
Şimdi düşünüyorum kpss gerçekten emek zaman isteyen bır şey.
Okulda açılacak yakinda .
Sanırım birinden vazgececegim yine.
Ama bunu yapmak istemiyorum da :KK43:

Millet bi konuda yardım istiyorum. Lisans mezunuyum. Bu sene açık öğretimden önlisans programına başvursam, kpss de lisans tan mı yoksa önlisans tan mı atama önceliği olur?yoksa boşuna önlisans abaşvurmayayım. Şimdiden sağolun.

Merhabalar.
Ben öğretmen adayiyim. Ve Türkiye geneli çok az bır atama oluyor .

Atanabilmem için 87 ve üstü almam gerek. Çalışırsam neden olmasın yaparım diyorum.

Hiç kpss temelim yok okul yeni bitti. Kpss oturup adam akıllı çalışmam gerek öğretmen olarak atanamasam bile düz memur olmak bile yeter.

Ve su an 2 yıllık çok istediğim bır bölümü kazandım kayıt yaptırdım.

Sorun ne diyeceksiniz .
Sorun şu ki kpss hazırlanmam gerek ve bu okulu okumak istiyorum.

Başka uni hazırlanma şansım yok. Belki de 2 yoldan 1 ini tercih etmeliyim. Fakat bu beni rahatsız ediyor. Hayatım boyunca hep tercih yapmak zorunda kaldım.

Hem üniversiteye gidip hem kpss hazırlansam sizce 85 ve üstü alabilir miyim ?

Var mı içinizde iki işi bır arada yapıp kpss kazanan .....

Önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. ...

Böyle biri değilim ama geçen dönem hem kursa gittim hem açık öğretimde okudum hemde kpss hazırlık sürecindeyim. Eğer istersen neden olmasın. Aöf derslerimde gayet güzel geçti

Millet bi konuda yardım istiyorum. Lisans mezunuyum. Bu sene açık öğretimden önlisans programına başvursam, kpss de lisans tan mı yoksa önlisans tan mı atama önceliği olur?yoksa boşuna önlisans abaşvurmayayım. Şimdiden sağolun.

Lisanstan oluyor canım. Önlisans sadece özel için geçerli sanırım okudugumuz zaman. Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur tabiki ama benim bilgim bu şekilde

X