Kpss ve 2.üniversite bir arada yürür mü?

Teşekkür ederim Allah razı olsun sevgiler ..

Merhaba eğer lisans diplomaniz var ise kpss lisanstan girmek zorundasınız 2 yillik univ bitirsenizde en yüksek ogrenim dikkate alınır

Merhaba eğer lisans diplomaniz var ise kpss lisanstan girmek zorundasınız 2 yillik univ bitirsenizde en yüksek ogrenim dikkate alınır
Teşekkür ederim ama sorun o değil ben zaten lisansa çalışıyorum :)
2 yıllık Ünv kayıt yaptırdım ve gidip gitmeme konusunda sıkıntı yapıyorum.
Bu aralar kpss çalışmaya başladım ve kafamda deli sorular.
85 üstü alan arkdslrm çoğu kpss çalışırken başka şeyle ugrasman iyi olmaz diyor (

Eger kpss ye lisans düzeyinde girecekseniz bence ona calisin kayit yaptiracaginiz 2 yıllık bölüm hicbir ise yaramaz özel sektör icin evet cift diploma artı sağlar fakat kpss icin degil benim size tavsiyem 2 yillik univ icin derse vereceğiniz emeği kpss icin dolu dolu çalışın basarilar

Teşekkür ederim. .
Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama bu bölümü bır daha yazma ihtimalim de yok.
Konuyu açtığımda demiştim ya tercih yapmak istemiyorum diye.
Şimdi düşünüyorum kpss gerçekten emek zaman isteyen bır şey.
Okulda açılacak yakinda .
Sanırım birinden vazgececegim yine.
Ama bunu yapmak istemiyorum da

Millet bi konuda yardım istiyorum. Lisans mezunuyum. Bu sene açık öğretimden önlisans programına başvursam, kpss de lisans tan mı yoksa önlisans tan mı atama önceliği olur?yoksa boşuna önlisans abaşvurmayayım. Şimdiden sağolun.

Böyle biri değilim ama geçen dönem hem kursa gittim hem açık öğretimde okudum hemde kpss hazırlık sürecindeyim. Eğer istersen neden olmasın. Aöf derslerimde gayet güzel geçti

Lisanstan oluyor canım. Önlisans sadece özel için geçerli sanırım okudugumuz zaman. Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur tabiki ama benim bilgim bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…