Kpss tercihi

smsm__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
191
1
26
Konya
merhaba arkadaşlar. ben kpss önlisans sınavına giriceğim lise düzeyinde. geçen sene mezun oldum liseden. hangi meslekleri tercih edebilirim yada hangi meslek alt dallarında çalışabilirim yardım edermisinz.

Bende şansımı denemek istiyorum önlisans kpss'de
Tercihler bitti mi ?
Ne zaman bitecek yada ?

Tercih demişim başvurular diyecektim
Kaçırdım mı,ben daha var diye biliyodum

18 ile 27 barasındaydı 2 gün daha uzatıldı 29una kadardı bitti bende tercih yaptım bekliyorum. belki kpss başvurularıyla karıştırıyosundur 11 temmuzda sınav başvuruları bitiyor

Bende şansımı denemek istiyorum önlisans kpss'de
Tercihler bitti mi ?
Ne zaman bitecek yada ?

canım hayır bitmedi lisans için bitti başvurular ama orta öğretim ve önlisans için 11 temmuza kadar tatlım 35 lira yatırıyorsun bankaya sonra başvuru yapabileceğin bi okula gidip kaydını yaptırıyorsun 3 tl istiyorlar korkma kaçırmadın:) ama bilei almak için ösym nin sitesinden sınav takvimi var bak ordan kpss tıkladığın zaman bütün herşeyini açıklıyor ayrınıtısıyla kafana takılana bakabilirsin ordan:)

Baktım ösym'nin sitesine ama hiçbişey anlamadım
Diyelimki barajı aştık,iyi bi puan yaptık ne olarak atanabiliriz ki ?

Baktım ösym'nin sitesine ama hiçbişey anlamadım
Diyelimki barajı aştık,iyi bi puan yaptık ne olarak atanabiliriz ki ?

canım ösym nin sitesinde zaten bununla ilgili bi açıklama bende görmedim ama normal olarak okduğun bölümü falan nete yazarsan belki orda çıkanları araştırarak fikir sahibi olabilirsin yada burda konu aç kk nın güzel bayanlarından bilgi alabilirsin canım mutlaka vardır bilen bende bilmiyorum hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…