kpss sonuçları nasıl arkadaşlar?

arkadaşlar habere dikkat çekmek istiyorum
ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, yüzlerce adayın tam puan aldığı KPSS’de soruların çalındığı iddialarıyla ilgili olarak “Üç beş kişiye gittiyse bilemem ama geniş çaplı bir şey olduğuna inanmıyorum” dedi. böle diyen bi zihniyet için ve bulunduğu kurum için ne düşünürsünüz bu kadar emeğimize yazık valla

odtü24 arkadaşım sana katılıyorum facete 2010 kopya iddaaları ile ilgili bi sayfa var orda araştırmışlar tc kimlikleriyle adam bir sene önce 50lerdeyken birden nasıl oluyosa 95 civarı alıyo ve eğitimden full yapıyo haaaa bide karı-koca birlikte yapanlar var ikkiside eğitimden 120de 120 yapıyo sizcede bunlar şaibeli değilmi
bende 3 senedir g,r,yorum ve bundan önce 65 almıştım ve bu sene çalıştım hemde baya bi çalıştım ona rağmen 81 aldım bu insanlar nasıl oluyosa 50lerde 60lardayken birden 95 üzeri alıyolar
evet aralarında çalışarak başarmış insanlarda vardır onlara lafımız yok evet sorularda basitti özellikle gy gk soruları ancak eğitim bilimlerinde hem müfredat değişmiş(sadece söylenenlerden) hemde üni hocalarının bile eğitim soruları aralarında şaibeli konuşmaları varken nasıl oluyoda bu iinsnalar 1 değil iki değil tam 350 kişi bence daha fazlasıda vardır 120 eğitim sorusuna doğru cvp veriyo haaa bide bu seneye kadar hiç kimse 120de 120 yapmamış okadar kolay sorulan senelerde bile şaşırmak elde değil açıkçası

Arkadaşlar ben osym'den sonucuma baktığım gün çıktı falan almadım,bilgisayara da kaydetmedim

şimdi tekrar puanlarıma bakmak istiyorum ama çıkmıyo

"bir işlem kodu sadece bir sonuç sorma işleminde kullanılır" diyo

nasıl bakıcam puanlarıma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…