• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss sonuçları nasıl arkadaşlar?

Kimseyi inandırmak zorunda değilim, haftalarca çalışıp 70 puanın altında alanların zekasından şüphe ederim, bir kere genel yetenek çok kolaydı bu yıl, gerçi her yıl kolay ya orası ayrı, neyse inanmayan gelsin Bakırköye çayımı içsin sonucu görsün, neden yalan söyliyim canım 1 hafta baktım genel kültüre sonuç fena değil 92, aslında 95 civarı bekliyordum...

hangi branş?

Kimseyi inandırmak zorunda değilim, haftalarca çalışıp 70 puanın altında alanların zekasından şüphe ederim, bir kere genel yetenek çok kolaydı bu yıl, gerçi her yıl kolay ya orası ayrı, neyse inanmayan gelsin Bakırköye çayımı içsin sonucu görsün, neden yalan söyliyim canım 1 hafta baktım genel kültüre sonuç fena değil 92, aslında 95 civarı bekliyordum...

yavru zaten kimse inanmadı ki sana niye hala dert anlatma paşindesin acaba anlamış değilim :))) komik duruma düşüyorsun.... haa gerçekten almışsan tebrik ederim ne diyeyim...... ama o kadar çalışıp emeğinin karşılığını alamayan insanlar hakkında böyle konuşman hiç hoş değil..... çünkü herkes bir çaba veriyor uğraşıyor umut bağlıyor...haa sen çok zekisindir ona da lafım yok.... madem bu akdar zekisin ekan süper neden kpss gibi bi sınavla kendini harcıyorsun git başka yerde harca zekanı değil mi bu bana göre çooook daha mantıklı :))) neyse yavru.... ne demişler istersen 100 tam puan al adam olamadıktan sonra neye yarar o puan :)))))

92 aldım diyen arkadaş eğer odtü mezunuysa almış olabilir
ama odtü mezunu ve bir haftalık çalışmayla bu puanı alabilen biri de en fazla 1500 tl maaşla neden devlet memuru olmak istesin bilemiyorum yani
almışsa da tebrikler,hayırlı olsun

ilk önce tebrik ederim...yalnız kimsenin zekasından şüphe etme arkadaşım demekki zekaları varki üniversiteyi kazanmışlar değilmi???birde şu konu var matematik kısaca sayısal bölümle okuyanla müzik,resim okuyanı kısaca sözel okuyanı kıyaslamanız yanlış...çok çalışıpta heyecandan yapamayan olabilir...sonuçta önemli olan yerleşmek çok yüksek olupta puanı atanamayan çok kişi gördüm...yerimseniben

Arkadaşlar ben ilk defa bu yıl girdim Kpss'ye
yardımcı olur musunuz
sonuçlarıma baktım
bi sürü puanlama var
hangisine göre tercih yapıcam
KPPSP1,......KPSSP119
bunlar ne ifade ediyo

KPSSP1 puanım 61
sizce de çok düşük mü?

ben de bu sene ilk defa girdim işletme mezunuyum 83 beklerken 77 aldım epey morelim bozuldu bilmiorum atanma şansım war mı sizcemafoldumben

valla ben sadece bır hafta calısarak 92 alan görmedım sımdıye kadar, 80 cıvarı alınır ama 92 almak ıcın cok ıı genel kultur yapmak lazım, demekkı salladıkları da tutmus arkadasın, puanında gözümüz yok ama demekkı daha fazla calıssam 98 99 alırdım demek dalga gecmek degıl de nedir

ayrıca 1 sene calısıp 70 altı alan ınsanlar var cunku matematık yapamıyolarlar, of of bu ösym ömrümüzü yedi, bana da 81.6 geldı ama benım bölümde herkes cok ıı yapmıs benım atanmam ımkansız:(:(

bende 71 aldım işletme.:(( ama bu işte bi tuhaflık var sanki ,geçen sınavdada 73 nete 71 almıştım.bu senede 80 nete 71,uğraşsan denk getiremezsin.

Son düzenleme:

hangi soruları yanlış yapmışsın veya boş bırakmışsın merak ettim açıkçası :uhm:

bence türkçe kastırdı bu sene matematik kolaydı ama zamanım yetmedi...tarih coğrafya çeldiriciydi iki şık arasında çok kaldım zaten sözelim liseden beri berbattır..o sınavın akabinde uzun paragraf soruları alınca ingilizcede yordu tabii..sınavı geçemiyor olmanın gerizekalılıkla alakası ne çözemedim...

Arkadaşlar lütfen soruma cevap verebilir misiniz?

KPSSP1, .......KPSSP119 ne anlama geliyo
hangi puanımı dikkate alıcam,hangisine göre tercih yapıcam

ben sınavdan bi kaç ay önce doğum yaptığım için hiç çalışamadım
70 üstü puan alanlara çok özendim valla

Ben iktisat mezunuyum
alan derslerimle ilgili sınavlara da girdim Pazar sabahı

bana açıklama yapacak var mı?

Arkadaşlar lütfen soruma cevap verebilir misiniz?

KPSSP1, .......KPSSP119 ne anlama geliyo
hangi puanımı dikkate alıcam,hangisine göre tercih yapıcam

ben sınavdan bi kaç ay önce doğum yaptığım için hiç çalışamadım
70 üstü puan alanlara çok özendim valla

Ben iktisat mezunuyum
alan derslerimle ilgili sınavlara da girdim Pazar sabahı

bana açıklama yapacak var mı?

B grubu memur atamalarında kpssp3 puanı geçerli diğerleri müfettişlik,uzmanlık gibi A grubu kadrolar için canım.yani kasım atamalarında kpssp3 puanı kullanılacak.

ben 81 almışım kızlar branşımım ingilizce.... önemli olan puan değil sıralama, hepimiz için hayırlısı olsun...

canım ingilizce alımı fazla puanın da gayet iyi kesin atanırsın. deneimliyim 3. kez girdim bu sene o yüzden emn konuşuyorum sana.ç hayırlı olsun

kızlar merhaba ben kimyagerim 81.7 aldım bu puanla kimyagerlik olmıcak kesin ama normal memurluklar düşermi sizce bu puanlara kadar alım çok olucak deniyo bu sene inş bizimde şansımız güler
üzüldüğüm nokta bu sene çok ii hazırlanmıştım ve daha ii bi puan bekliyodum açıkcası ama nediyelim hayırlısı artık dua etmekten başka bi alternatifimiz yok

herkese selam bende puanzedeyim hemde baya bir puanzedeyim 83 beklerken en kötü sapmasyla filan 78 gelir derken 73 geldi kamu yön. mezunuuyum fazladan 5 tane soru işaretlemiş çıktım birde 5 de yanlış sanırım yanlışlarımda artmış yıllardır giriyorum bu tarz sınavlara kayydırma ihtimalim çok düşük nerden geldi bu 5 soru ve bununn yanında fazladan yanlış bilmiyorumkismile

bence kendinden eminsen itiraz et canım bu yıl pek cok hata yaıpldığı iddia ediliyor sendede olmus olabilir

Back