kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

bugün dinlen ama yarın mutlaka calıs bak burası sana engelse bana eslik etmek zorunda degilsin tmm olsan benim için ii ama öncelik her zaman insanın kendisine aittir tmm mı canuşşş

tmm canım aynen umudumuz en değerli seyimiz su anda.kazandıgımızdaki mutlulugu düsün ailenin sevdiklerinin olacagı mutlulugu düsün ben dedeme söz vermiştim atanmak için ve henüz tutamadım rüyama girdi yüzüme bile bakmıyordu ölmüş olabilir ama belki de hala bekliyordur atanmam lazım atanmamız lazım

Burası engel değil canım aksine beni sen harekete geçirdin. Sadece bi uyuşukluk var üstümde. Eğer bugün dinlenirsem yarına da sarkar. Dinlenmiycem mutlaaka iki sayfa da olsa çalışıcam canım. Ben rahatı bırakamam o yüzden dördüncü gün böyle oldum. Ama düzelmeliyim

galiba aynıyız o konuda ben de rahatı seviyorum :))) o zaman hep destek olalım bitirelim su işi seneye de kazandıgımızda forumda güzel sohbet konuları acarız seninle olma mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…