- 21 Mart 2014
- 423
- 219
-
- Konu Sahibi guselolurdu
Atanıcaksııın:) ben biraz temizlij yapıcam geceye anca başlarım. Sen neden burdasın hemen dersinin başına geç:)amin amin canım ikimiz için de çok çoook amin :) atanaydık iyiydi
hayatıma günes gibi dogdun seviyorum seni yaaa bu arada atanacaksın yanlıs cümle atanacagız veya kazanacagıııızzzAtanıcaksııın:) ben biraz temizlij yapıcam geceye anca başlarım. Sen neden burdasın hemen dersinin başına geç:)
Hahah sen de beni harekete geçirdin. Sen de benim hayatıma güneş gibi doğdun:))) senle başladım üç gündür çalışıyorum:)hayatıma günes gibi dogdun seviyorum seni yaaa bu arada atanacaksın yanlıs cümle atanacagız veya kazanacagıııızzz
Hahah sen de beni harekete geçirdin. Sen de benim hayatıma güneş gibi doğdun:))) senle başladım üç gündür çalışıyorum:)
Tamam canım hadi iyi geceler ben daha başlamadım nedense gelmiyo içimden...kuzucum ben yatıcam birazdan kolay gelsin canıma hayırlı geceler
Burası engel değil canım aksine beni sen harekete geçirdin. Sadece bi uyuşukluk var üstümde. Eğer bugün dinlenirsem yarına da sarkar. Dinlenmiycem mutlaaka iki sayfa da olsa çalışıcam canım. Ben rahatı bırakamam o yüzden dördüncü gün böyle oldum. Ama düzelmeliyimtmm canım aynen umudumuz en değerli seyimiz su anda.kazandıgımızdaki mutlulugu düsün ailenin sevdiklerinin olacagı mutlulugu düsün ben dedeme söz vermiştim atanmak için ve henüz tutamadım rüyama girdi yüzüme bile bakmıyordu ölmüş olabilir ama belki de hala bekliyordur atanmam lazım atanmamız lazım
Valla ben hep rahatlıktan kaybettim kendimi sıkamıyorumgaliba aynıyız o konuda ben de rahatı seviyorum :))) o zaman hep destek olalım bitirelim su işi seneye de kazandıgımızda forumda güzel sohbet konuları acarız seninle olma mı