kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

Eveet brn bi başlarken bi de bittiğinde gircem böyle çok dağılıyo dikkatim sen de öyle yap. Bi başlarken bi yatarken yazalım telefonu elime alınca kaytarıyorum vakit kaybı

tmm cnm bnm sen öyle yap ben kendim için yazmam gerekiyo cnk bünyem alısık dgl gec yatmalara alısmaya calısıyorum bir yandan da... ama senin de calısıyor oldugunu bilsem yeter ki zaten benim için her sey için tekrar ve tekrardan tesekkürler

agnesim ben sabah 7 de kalkıyorum da 3 te yatınca 4 saat uyumus oluyorum ve cok uykum oluyor 2 de yatsam sana ayıp olur mu canım derse aksam 7.30 da baslarım öne cekerim biraz

agnesim ben sabah 7 de kalkıyorum da 3 te yatınca 4 saat uyumus oluyorum ve cok uykum oluyor 2 de yatsam sana ayıp olur mu canım derse aksam 7.30 da baslarım öne cekerim biraz
Kıyamam ya 7 de mi

Canım ben evdeyin hep sen beni düşünme:) ben ara sıra haberleşsek de olur sen uyu uyuman gerekiyosa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…