kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

guselolurdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
423
219
Arkadaslar evliyim ve gündüzleri ders çalısmak zor oluyor ev işleri derken gün bitiveriyor.benimle beraber saatte bir haberlesmek üzere aksam 8 den gece 3 e kadar ders calısacak arkadas varsa cok memnun olurum valla cok da dua ederim ama sınava kadar burayı terk etmemek şartıyla :) motive edelim ve kazanalım atanalım cok sıkıldım artık her yıl sınav sınav depresyona girecem bu yıl da olmazsa ve de cok da zor cıkarım bosuna ünversite okumus olacagım :KK43:(( ihtiyacım olan sey destek gercekten cok bıraktım kendimi umarım istedigim gibi arkadaslar hemen bulur beni haberlerinizi bekliyorum.hayırlı aksamlar diliyorum...

Bende evliyim ve kac defa hazirlandim bu sinava en son 81 aldim atanamadim suan hamileyim ve kendime guvenim hic kalmadi dersaneye gidiyomusunuz?

hos geldiniz zehrus hanım sesimi duyanın olmasına cok sevindim :) gidiyorum ama cok aksattım cok koptum dolayısı ile ne yazık ki sizin adınıza da cok uzuldum ama belki de subatta atanırsınız bölümünüz nedir

hos geldiniz zehrus hanım sesimi duyanın olmasına cok sevindim :) gidiyorum ama cok aksattım cok koptum dolayısı ile ne yazık ki sizin adınıza da cok uzuldum ama belki de subatta atanırsınız bölümünüz nedir

Buro yonetimi sizin bolumunuz kacinci girisiniz sinava nerde oturuyosunuz bebis var mi siİn de?

bölümüm okul öncesi öğretmenliği 72 aldm ne yazıkkı.. bebiş yok benim sizinde insallah saglıklı sıhhatlı dogar bebeginiz

ayyyy olmaz mı agnes hanım cooook mutlu olurum hem de hos geldiniz :) sizin bölümünüz nedir
Ben önlisanstan giricem:) bir de ygs ye hazırlanıcam aslında:) yani asıl amaç ygs lys benim:) motive ve disiplin açısından geldim gece çalışacağınız için saatlerimizi belirleriz diye:) sınav ne zaman sizin? Ben 2016 ygsde bişey yapamam sanırım ama 2017 ye zehir gibi olasım var..

benim sınavım mayıs 22 de cok az kaldı insallah yetiştirebilirim :KK43: insallah basarılı olursunuz sizde..saat olarak aksam 8 gece 3 diyorum ben ama 2 ye kadar da olabilir yorgun oldugumuz günler her saat bası herkes toplansın ve calıstıgını yatmadıgını ne calıstıgını yazsın diyorum ben saatte bir olursa daha iyi olur calıstıgımızın verimli olması için :))

gündüz de calısmak istiyorum ama bir türlü motive olamıyorum ev işi yemek derken bir bakıyoruım aksam olmus esimde gec yatan birisi problem degil o yuzden.gelecek ay gündüzleri deneme cözecem insallah aksamları konu soru bankası

yanlıs anlamayın da yer olarak yazmak istemiyorum ksr bkmayın ben zaten aksamları kadınlar klubünden bu sekilde saat bası bana calısmamda destek arkadas istiyorum.tkr ksr bkmayın.

X