bi dahaki sınav eğer öğretmen değilsen 2010 da o zmana kadar 2008 puanı işe alım yapacakalr
tekrar bi KPSS sınavı yapılacağı ve 15 bin memur alınacağı söylendi haberlerde. Başvuru ve sınav ne zaman bilen var mı acaba?
canım başvurular 24 aralıkta başlayacak,5 ocakta bitecek..
kadrolarda bu tarihler arasında belli olacak..
tekrar KPSS 27-28 haziran 2009 da yapılacak ama üst düzey memurluk ve öğretmenlik için..
normal memurluk için ise 2 sene sonra, yani 2010 da yapılacak..
Arkadaşım çok teşekkürler çok faydalı bir bölüm olmuş gerçekten.Ben bu sene eylülde mezun oldum.Çok yakına kadar kamu kurumunda memurluk düşünmüyordum ama KPSS ye girmeyi düşünüyorum artık.Yeni yeni KPSS hakkında bilgilenmeye başladım çok mu geç kaldım acaba:1no2:6ay yeter mi çalışmaya:çok üzgünüm:Ben hukuk mezunuyum A grubundan giricem galiba şimdi 24 aralıkta başvurular başlıyor öyle mi?Bir de en çok yabanci dilden korkuyorum KPSS nin dil sınavı nasıl oluyor:uhm:KPDS denginde mi oluyor?Kursa başlamayı düşünüyorum dil için...Diğerlerini kendim halletmeye çalışıcamsositosositoOkul bitse de dert bitmiyorsenağlamaŞimdiden teşekkürler...
Hanımlar bu sene "b" kadroları için tekrar sınav açılma durumu olabilirmi bilginiz varmı?:uhm:Yılbaşından sonra 15 bin memur alınacak ve bu nedenle tekrar kpss sınavı yapılacak diye haber çıktı ama
Hanımlar bu sene "b" kadroları için tekrar sınav açılma durumu olabilirmi bilginiz varmı?:uhm:
canım tereddüt etme, 6 ay çok uzun bi süre.. planlı programlı bi çalışmayla halledebilirsin.
KPSS yabancı dil ise KPDS den daha kolay, KPDS bayağı zor..eğer biraz dil biliyorsan ya da kurs ile rahatça üstesinden gelebilirsin.. başarılar dilerim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?