rica edeirm :)Çok sağolun yinede teşekkürler
bu arada sana tarih notları atayım birde site ismi vereyim ben ordan ders dinliyorum . am atarihi yarıda kestim çünkü video çok zaman alıyor . arkadasım videoları bitirdi onun notlardan kendime not çıkartıyorum . çok iyi bilgiler var her kiatpta yok atayımm mı
Arkadaşlar liseden atanıp okul dolayısı ile okudugumuz şehre atanma şansımız var mı?
Arkadaşım hemşire. Ama önlisanstan başka bölüm okuyor. Atanıp okuyorum diye buraya gelcem dediÖyle birşeyi ilk kez duydum yoktur diye tahmin ediyorum.
belki de..Okul dolayısıyla atanma durumu yok varsada ben bilmiyorum canım.
Ama arkadaşın hemşire olduğu için tayin isteme gibi bi
durumu varsa belki tayin istemiş olabilirimi?
çünkü benim bildiğim eş durumu ( esi memursa aynı şehirde görev için tayin) bide kendi tayin istenirse bekliyor ondan sonra tayin olabiliyor diye biliyorum.
dOkul dolayısıyla atanma durumu yok varsada ben bilmiyorum canım.
Ama arkadaşın hemşire olduğu için tayin isteme gibi bi
durumu varsa belki tayin istemiş olabilirimi?
çünkü benim bildiğim eş durumu ( esi memursa aynı şehirde görev için tayin) bide kendi tayin istenirse bekliyor ondan sonra tayin olabiliyor diye biliyorum.
Düz liseden çoğunlukla hizmetli , şoför alımları yapılıyorbelki de..
bir de bilginiz var mı bilmiyorum aslında ben önlisanstan tercih yapacağım ama düz liseden kpss ye hazırlananlar hangi memurlukları tercih edebiliyorlar bilginiz var mı?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için:)Düz liseden çoğunlukla hizmetli , şoför alımları yapılıyor
Araştırdım 75-80e atanmak zor. 95üstü alıyor, belki bu olaylardan dolayı alım fazla olursa bilemem.Merhaba arkadaşlar bende girmek istiyorum düz lise mezunuyum üniversite hiç başlamadim hizmetli ve şoför dışında başka ne tercih edebilirim türkçe coğrafya iyi matematik idare eder tarih biraz kötü diyebilirim vatandaşlık eh ışte güncel se iyi bu sınavdan da 75 80 falan almış olsam neler tercih edebilirim