kpss ortaöğretime hazırlananlar

Merhabalar.

Ben anadolu lisesi mezunuyum. Su an da aciktan 2 yillik bir bolum okuyorum. 2.sinifa gectim. Kpss hakkinda hicbir fikrim yok. Kpss b sanirim 4 yillik universite mezunlarinin girebildigi. Ben hangi gruba dahil oluyorum? Beni bi bilen bilgilendirebilirse cok mutlu olurum.. Mesela bu sene girmek istesem hangisine girebilirim? Basvuru tarihleri ne zaman? Sinav tarihi ne zaman hic bilmiyorum bunlari.

Tarihim fazla iyi değil acaba rica etsem bana da tarih notlarını paylaşabilirmisiniz

Okul dolayısıyla atanma durumu yok varsada ben bilmiyorum canım.
Ama arkadaşın hemşire olduğu için tayin isteme gibi bi
durumu varsa belki tayin istemiş olabilirimi?
çünkü benim bildiğim eş durumu ( esi memursa aynı şehirde görev için tayin) bide kendi tayin istenirse bekliyor ondan sonra tayin olabiliyor diye biliyorum.

belki de..
bir de bilginiz var mı bilmiyorum aslında ben önlisanstan tercih yapacağım ama düz liseden kpss ye hazırlananlar hangi memurlukları tercih edebiliyorlar bilginiz var mı?

Yani
d
Yani demek istediğim sırf başka bi bölüm okuyor okul dolayısıyla atanma durumu yok bence

belki de..
bir de bilginiz var mı bilmiyorum aslında ben önlisanstan tercih yapacağım ama düz liseden kpss ye hazırlananlar hangi memurlukları tercih edebiliyorlar bilginiz var mı?
Düz liseden çoğunlukla hizmetli , şoför alımları yapılıyor

Iskur memur alımları da yapıyor
Adalet Bakanlığı da alımlar yapıyor
memur alımları nı internetten kontrol edebilirsiniz
alımla olduğu zaman.

Merhaba arkadaşlar bende girmek istiyorum düz lise mezunuyum üniversite hiç başlamadim hizmetli ve şoför dışında başka ne tercih edebilirim türkçe coğrafya iyi matematik idare eder tarih biraz kötü diyebilirim vatandaşlık eh ışte güncel se iyi bu sınavdan da 75 80 falan almış olsam neler tercih edebilirim

Araştırdım 75-80e atanmak zor. 95üstü alıyor, belki bu olaylardan dolayı alım fazla olursa bilemem.
Açıktan atama ile adalet bakanlığı felan alıyormuş. Onları takip etmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…