kızlar toplanalım dertleşelim yardımcı olalım birbrimize , düz liseden girecekler var mı
düz lise çıkıslı mısın pekiBen gireceğim Allah nasip ederse.
düz lise çıkıslı mısın peki
düz memurluk , hizmetli , birde açıktan atamalar var işte . yine memurluk için zabıt katipliği icra katipli mübaşirlik vsEvet düz lise çıkışlıyım. Hangi memuriyetler olur?
düz memurluk , hizmetli , birde açıktan atamalar var işte . yine memurluk için zabıt katipliği icra katipli mübaşirlik vs
açıktan atama da devlet kadrolarına oluyor, kurumda açık varsa o kurum ilan veriyor ama düz lise için çok az sey var katiplik mesela .. düz memurluk için kurumlarda memur oluyorsunuz işte , masa başı bilgisayar karşısı .. siz çalışıyor musunuz ders çok az kaldı malum . memur personel alımı 2016 sitesinde ilanlar veriliyor açıktan aölımlar için ancak şu aralar pek ilan yok tercihler yapıldı çünkü . ama onumuzdeki kpssden sonra ilanlar devam eder . ordan takip edin . hatta o sitei inceleyin hangi kurumlar ilan veriyor bakın , ben oradan bilgi sahiibi oldum çoğu kez . ve şunu söyleyim 90 üstü yapmamız lazım yoksa işimiz zorAçıktan atama ne oluyor? Hizmetli olmak istemiyorum. Aslında aklımda Katiplik var en çok ama torpilin çok olduğu söyleniyor. Düz memurluk için hangi meslekler var? Bilgi verir misiniz?
açıktan atama da devlet kadrolarına oluyor, kurumda açık varsa o kurum ilan veriyor ama düz lise için çok az sey var katiplik mesela .. düz memurluk için kurumlarda memur oluyorsunuz işte , masa başı bilgisayar karşısı .. siz çalışıyor musunuz ders çok az kaldı malum . memur personel alımı 2016 sitesinde ilanlar veriliyor açıktan aölımlar için ancak şu aralar pek ilan yok tercihler yapıldı çünkü . ama onumuzdeki kpssden sonra ilanlar devam eder . ordan takip edin . hatta o sitei inceleyin hangi kurumlar ilan veriyor bakın , ben oradan bilgi sahiibi oldum çoğu kez . ve şunu söyleyim 90 üstü yapmamız lazım yoksa işimiz zor
bende korkuyorum ama çok az kaldı sıkı çalışmamız lazım . kitap deneme al . her konunun ardına test çöz bende yeni başladım sayılır . bankalarda alıyor ama şöyle sen kapı kapı geziyorsun millete kredi kartı veriyorsun küfür yiyosun vs . hedefini düz memuruk olarak koy . bende ankara istiyorum . bilgi durumun nedir peki yani iyi mi derslerin falan kendine güveniyor musun , üni okuyor musunKitaplarımı çıkardım gece. Başlayacağım bugün Allah nasip ederse. Mesela Ziraat Bankası falan açıktan mı ilan veriyor? Çünkü ben bankaları da düşünüyorum. İlk hedefim katiplik ama. Çok istiyorum. Bir de Ankara'ya atanmak istiyorum. 90 üstü yaparsak olur mu? Çok endişeliyim.
bu arada konu açmıssın okudum senınle aynı duyguları paylasıyorum . bölümümü çok şsteyerek kazandım . ama şuan çok zor geliyor bıktım ve istemiyorum . bu yuzden memurluğu istiyorum . katipliği bende düşündüm ama klavyeden 90 üstü yapmak lazım ve çok falza torpil var , bu yüzden 90 üstü alıp memuruyiet düşünüyorum . 2 sene puan gecerli oluyor elbbet bir kontenjan açılır bu 2 senede . kazanırsam bir yandan da okulu bit,irmeye çalısacağım . nefret ediyorum artık okuldan .Kitaplarımı çıkardım gece. Başlayacağım bugün Allah nasip ederse. Mesela Ziraat Bankası falan açıktan mı ilan veriyor? Çünkü ben bankaları da düşünüyorum. İlk hedefim katiplik ama. Çok istiyorum. Bir de Ankara'ya atanmak istiyorum. 90 üstü yaparsak olur mu? Çok endişeliyim.
bu arada konu açmıssın okudum senınle aynı duyguları paylasıyorum . bölümümü çok şsteyerek kazandım . ama şuan çok zor geliyor bıktım ve istemiyorum . bu yuzden memurluğu istiyorum . katipliği bende düşündüm ama klavyeden 90 üstü yapmak lazım ve çok falza torpil var , bu yüzden 90 üstü alıp memuruyiet düşünüyorum . 2 sene puan gecerli oluyor elbbet bir kontenjan açılır bu 2 senede . kazanırsam bir yandan da okulu bit,irmeye çalısacağım . nefret ediyorum artık okuldan .
bende korkuyorum ama çok az kaldı sıkı çalışmamız lazım . kitap deneme al . her konunun ardına test çöz bende yeni başladım sayılır . bankalarda alıyor ama şöyle sen kapı kapı geziyorsun millete kredi kartı veriyorsun küfür yiyosun vs . hedefini düz memuruk olarak koy . bende ankara istiyorum . bilgi durumun nedir peki yani iyi mi derslerin falan kendine güveniyor musun , üni okuyor musun
bende ders çalısıyorum ama sıkıla sıkıla . olmalı kazanmalıyım yoksa okulu zor bitircem uzadı okulum . vezneci olabilmen için önce bankaya dedğim şekilde girmelisin ayak işleri falan filan çok zor yani . ya da dil falan bilcen , onu arastırırız artık . konu açmıssın gördüm . okulu bitir falan yazmıslar onlarda kendilerince yardımcı olmaya çalısıyorlar ama ben anlıyorum seni .. çok zor .. karmasıklık içerisindeyiz . ve kurtulmamız lazım . hedefini sen merkezi atama tut yani devletin atadığı düz memurluk .. olamzsa diğer seylere bakalım . en garantisi bu çünkü ,Ben de bıktım inan ki. O kadar yoruldum ki. Bir adım ileri gidemiyorum. Tükendim. Anneme ve babama bir şey söylemeye utanır oldum. Onların çabalarını gördükçe çok üzülüyorum. Bu yıl atanabilmeyi istiyorum artık. 23 yaşında kocaman kız oldum ve annemin ve babamın eline bakıyorum. O kadar üzülüyorum ki. Annemin 10 parmak bilgisi var. Çalıştıracak beni. Onları belki bir şekilde hallederim de torpile gelince iş, tıkanır. O yüzden çok yüksek puan yapmamız lazım. Bizim bir tanıdığımız Ziraat Bankası'nda veznede başlamıştı ve eminim KPSS'ye girdikten sonra olmuştu. Lise mezunu bir bayandı kendisi. Coğrafya, Türkçe ve Tarih bilgim çok iyi. Matematiği hatırlamıyorum. Bu yüzden çalışmam lazım. Vatandaşlıkla ilgili de bilgim az. İkisini sıkmalıyım. Ankara'da değilim ama o kadar seviyorum ki, çok istiyorum Ankara'da çalışabilmeyi. Düz memurluk olsun olsun da. Üniversite'yi bir şekilde hallederim. Hukuk istiyorum zaten. Hep hayalimdi, babam istememişti. :) Katipliği de ona yakın olduğu için düşünüyorum açıkcası.
bu arada sana tarih notları atayım birde site ismi vereyim ben ordan ders dinliyorum . am atarihi yarıda kestim çünkü video çok zaman alıyor . arkadasım videoları bitirdi onun notlardan kendime not çıkartıyorum . çok iyi bilgiler var her kiatpta yok atayımm mıBen de bıktım inan ki. O kadar yoruldum ki. Bir adım ileri gidemiyorum. Tükendim. Anneme ve babama bir şey söylemeye utanır oldum. Onların çabalarını gördükçe çok üzülüyorum. Bu yıl atanabilmeyi istiyorum artık. 23 yaşında kocaman kız oldum ve annemin ve babamın eline bakıyorum. O kadar üzülüyorum ki. Annemin 10 parmak bilgisi var. Çalıştıracak beni. Onları belki bir şekilde hallederim de torpile gelince iş, tıkanır. O yüzden çok yüksek puan yapmamız lazım. Bizim bir tanıdığımız Ziraat Bankası'nda veznede başlamıştı ve eminim KPSS'ye girdikten sonra olmuştu. Lise mezunu bir bayandı kendisi. Coğrafya, Türkçe ve Tarih bilgim çok iyi. Matematiği hatırlamıyorum. Bu yüzden çalışmam lazım. Vatandaşlıkla ilgili de bilgim az. İkisini sıkmalıyım. Ankara'da değilim ama o kadar seviyorum ki, çok istiyorum Ankara'da çalışabilmeyi. Düz memurluk olsun olsun da. Üniversite'yi bir şekilde hallederim. Hukuk istiyorum zaten. Hep hayalimdi, babam istememişti. :) Katipliği de ona yakın olduğu için düşünüyorum açıkcası.
bende ders çalısıyorum ama sıkıla sıkıla . olmalı kazanmalıyım yoksa okulu zor bitircem uzadı okulum . vezneci olabilmen için önce bankaya dedğim şekilde girmelisin ayak işleri falan filan çok zor yani . ya da dil falan bilcen , onu arastırırız artık . konu açmıssın gördüm . okulu bitir falan yazmıslar onlarda kendilerince yardımcı olmaya çalısıyorlar ama ben anlıyorum seni .. çok zor .. karmasıklık içerisindeyiz . ve kurtulmamız lazım . hedefini sen merkezi atama tut yani devletin atadığı düz memurluk .. olamzsa diğer seylere bakalım . en garantisi bu çünkü ,
bu arada sana tarih notları atayım birde site ismi vereyim ben ordan ders dinliyorum . am atarihi yarıda kestim çünkü video çok zaman alıyor . arkadasım videoları bitirdi onun notlardan kendime not çıkartıyorum . çok iyi bilgiler var her kiatpta yok atayımm mı
numaralandırdım tarihi atacağım birazdan :)Atarsan çok mutlu olurum. :) Ben de çıkartacağım notları sana atarım. :)
numaralandırdım tarihi atacağım birazdan :)
hayır tarih bayağı uzun . ygs lys gibi yorumda değil full ezberÇok teşekkür ederim. :) Ben de başlayayım bugün, buradan atarım notları. :) Yalnız konular çok az değil mi?
atamıyorum notnumaralandırdım tarihi atacağım birazdan :)