kpss önlisans ve ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı

dulcinaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
130
0
46
Bursa
evet kpss önlisans ve ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlar nasıl kızlar ben yoğunlukdan açamıyorum sizde durumlar nasıl?

inşallah canım. istanbulda tekniker kadrolu bi yer düşünüyorum. ama belediye mi bakanlık mı bilmiyorum. bakalım kısmet

kızlar puanlarınız çok düşük değil neden üzülüyosunuz

Canım ben düz lise mezunuyum.Şuanda bir yandan da üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum.Bu sene bir yandan da çalışmam lazımdı.Artık ne yapalım ,ziraat bankası sınavından birşey çıksa bari..

Son düzenleme:
evet niye üzülüyosunuz kı kızlar gayet güzel. bugu_su doğru söylüyo 4. atamalara kalan 90lıklar var yani. önemli olan stratejik tercih

:)selamm..illere göre değişiyor sanırımatama puanları 80 almişim ben ünide okuyorum 2.öğretm.Sabah çalışmayı düşündğmden girdm. sizce sansım nedir? rize ve çevrresini yazıcam

:)selamm..illere göre değişiyor sanırımatama puanları 80 almişim ben ünide okuyorum 2.öğretm.Sabah çalışmayı düşündğmden girdm. sizce sansım nedir? rize ve çevrresini yazıcam

Ortaöğretime girmişsin sanırım.Son atamada bile 90 altına inmiyor.

Puanım 86 ve umudum yok. Maşallah sen yer bile belirlemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…