KPSS ÖNLİSANS BİLGİSAYAR İŞLETMENİ OLARAK KİMLER ATANABİLİYOR ACİL YARDIM!

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
merhaba kızlar ben önlisan olarak mimari ve dekoratif sanatlar mezunuyum kpss de tapu ve kadastro genel müdürlüğüne kimler atanabilir bilgisayar işletmeni olarak falan kimler atanablir mezun olunan bölüm önemli mi yoksa puanı tutan herkees atanabiiliyor mu kesin olarak bilen varsa yardım ederseniz çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler

alan atamalarında okuldan mezun olmak gerekiyor canım malesef yüksek puan alsan bile atanamıyosun.

ben işletme mezunu olarak girdim lisanstan 84 puanla 2010 da , tapu memuruyum. 2 yıllık olarak tapu mezunları var .

bilgisayar işletmeni için iktisadi bilimler tapu kadastro için ise harita bölümü canım ama önlisans da sanırım 3001 herhangi bir bölümden mezun olmak kodu tercih klavuzunda seçtiğinyerin yanında nitelikler kısmında bu kod veya senin bölümünün kodu yoksa kazansan da alınmassın 3001 de çok zor ve yüksek kapatır kendi alanın çok alım yapmıyor anlaşılan iki yıllık açıktan oku seneye tercih yaparsın canım

bilgisayar işletmenliği özel nitelik kodu gerektiren bir tercih, 6225 kodu vardır ve bu niteliği sağlayabilmek için bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak ya da örgün olarak bu dersi almış olmak gerekir.

hepinizede cok teşekkür ederim evet malesef bolumum hiç alımı yok dediginiz gibi duz memur olmakta artik hayal gibi birşey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…