- 26 Şubat 2017
- 124
- 76
-
- Konu Sahibi Sirinprensess
İlyas güneşin di miKara kutuyu tavsiye ederim.Basitten karmaşığa çünkü. Benim Hocamınkini alma sınavda matematikten 3Y 3B oldugu halde ben bile çok zorlanıyorum çözerken.
Evetİlyas güneşin di mi
Bende çözemiyorum . Her konunun 3.testi zor oluyor.
Karakutu ya arkadaş İlyas Güneş demiş ama tam olarak hangi kitap bilgin var mı senin?İlyas güneşin di mi
İlyas güneşin di mi
İlyas güneşin di mi
Bende diğer konuda arıyorumArkadaş karakutu' yu önermiş matematik için, sen de İlyas Güneş'im değil mi demişsin ama baktım internette bulamadım
Bende diğer konuda arıyorumbenim hocam yayını ilyas güneşten bahsetmiş arkadaş. O kitabı aldım ve pişman oldum matematiği iyi olmayanların zorlanacağı bi kitap çünkü
Dgs kitabından ilerleyeceğim bende uzun süredir matematiğe bakmıyorum... Bende de antrenmanlarla matematik var. 2.cisi. memnunum
Bence dee bakınn ihmale gelmez. İyi olsa bile çalışınDgs kitabından ilerleyeceğim bende uzun süredir matematiğe bakmıyorum
90Bence dee bakınn ihmale gelmez. İyi olsa bile çalışınsizin hedefiniz kaç? Benim 85 almam lazım. O bile kurtarır mı meçhul
Bölümünde son iki atamada en düşük, en yüksek puan ne kadar oynama yapmışBence dee bakınn ihmale gelmez. İyi olsa bile çalışınsizin hedefiniz kaç? Benim 85 almam lazım. O bile kurtarır mı meçhul
Şöyle, en yüksek 87 küsür, en düşük 82. Ama o 87 muhtemelen bekledi. Bikaç atamadır 87 pek kalmamıştı çünkü. Bazen biliyosunuz yülsek almasına rağmen istediği yer açılsın diye bekleyenler oluyoBölümünde son iki atamada en düşük, en yüksek puan ne kadar oynama yapmış
Düzenli çalışmayla rahat alırsında çalışıyor olmak sorun işte. Eve gelince direk dersin başınada oturamazsın yemek, ev işleri falan :/ ne zaman bitiyor izin?Şöyle, en yüksek 87 küsür, en düşük 82. Ama o 87 muhtemelen bekledi. Bikaç atamadır 87 pek kalmamıştı çünkü. Bazen biliyosunuz yülsek almasına rağmen istediği yer açılsın diye bekleyenler oluyo
Düzenli çalışmayla rahat alırsında çalışıyor olmak sorun işte. Eve gelince direk dersin başınada oturamazsın yemek, ev işleri falan :/ ne zaman bitiyor izin?
Evliyim evdeyim :)Şöyle ki, şu an ücretsizdeyim evet. İşim de öyle çok yoğun yorucu değil çok şükür. İşyerinde video izleme ve test çözümü yaparım 2 saat falan. Eve gelince de 3 4 saat diye düşünüyorum ama bakalım işler nasıl gidicek. Aynen yemek derdi de oluyo. Esnek çalışmaya devam edersek yine sorun olmaz ama tüm gün... bakalım. Hayırlısı olsun..
Sen evde misin hep? Sen de evlisin galiba