Kpss matematik

Sirinprensess

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
124
76
Lisans kpssye hazırlanıyorum. Temelim çok güçlü değil ama antrenmanlara matematik seviyesinde de değilim. Orta düzey kpss matematiğimi geliştirebileceğim bir kitap arıyorum. Kitap ve diğer tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Kara kutuyu tavsiye ederim.Basitten karmaşığa çünkü. Benim Hocamınkini alma sınavda matematikten 3Y 3B oldugu halde ben bile çok zorlanıyorum çözerken.

Arkadaş karakutu' yu önermiş matematik için, sen de İlyas Güneş'im değil mi demişsin ama baktım internette bulamadım
Bende diğer konuda arıyorum benim hocam yayını ilyas güneşten bahsetmiş arkadaş. O kitabı aldım ve pişman oldum matematiği iyi olmayanların zorlanacağı bi kitap çünkü

Bölümünde son iki atamada en düşük, en yüksek puan ne kadar oynama yapmış
Şöyle, en yüksek 87 küsür, en düşük 82. Ama o 87 muhtemelen bekledi. Bikaç atamadır 87 pek kalmamıştı çünkü. Bazen biliyosunuz yülsek almasına rağmen istediği yer açılsın diye bekleyenler oluyo

Düzenli çalışmayla rahat alırsında çalışıyor olmak sorun işte. Eve gelince direk dersin başınada oturamazsın yemek, ev işleri falan :/ ne zaman bitiyor izin?

Düzenli çalışmayla rahat alırsında çalışıyor olmak sorun işte. Eve gelince direk dersin başınada oturamazsın yemek, ev işleri falan :/ ne zaman bitiyor izin?

Şöyle ki, şu an ücretsizdeyim evet. İşim de öyle çok yoğun yorucu değil çok şükür. İşyerinde video izleme ve test çözümü yaparım 2 saat falan. Eve gelince de 3 4 saat diye düşünüyorum ama bakalım işler nasıl gidicek. Aynen yemek derdi de oluyo. Esnek çalışmaya devam edersek yine sorun olmaz ama tüm gün... bakalım. Hayırlısı olsun..

Sen evde misin hep? Sen de evlisin galiba

Evliyim evdeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…