- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi papatya8688
-
aynen arkadaslar tek care dılekce verecegım işte
fazla zaman kaybetmeyin dilekçe verecekler. tercihler açıklanırsa oldu bittiye geliverir.
Benim doğru ve yanlışlarımsa şöyle:
GY; 56 d, 3 y
GK; 45 d, 9 y
EB; 87 d, 29 y
p3 puanım; 90,4
p10 puanım; 87,6
Netlerime hatırlayabildiğim kadarıyla baktığımda üç aşağı beş yukarı aynıydı. Çoğunu hatırlamayıp en kötü ihtimali hesaplamak için de yanlış kabul etmiştim. Bölümüm sınıf öğretmenliği, atama için iyi bir puanım var ama şimdi de eşime yakın olabilsem keşke diye düşünüyorum. İnsanoğlu nankör gerçekten (kendi adıma), sınavdan sonra atanmama yetsin derken şimdi de... Gerçi sınava bebeğimin şansına girmiştim, hayli şanslı olacağa benziyor kerata.Bundan sonra da annesini üzmez inşallah.
GY; 56 d, 3 y
GK; 45 d, 9 y
EB; 87 d, 29 y
p3 puanım; 90,4
p10 puanım; 87,6
Netlerime hatırlayabildiğim kadarıyla baktığımda üç aşağı beş yukarı aynıydı. Çoğunu hatırlamayıp en kötü ihtimali hesaplamak için de yanlış kabul etmiştim. Bölümüm sınıf öğretmenliği, atama için iyi bir puanım var ama şimdi de eşime yakın olabilsem keşke diye düşünüyorum. İnsanoğlu nankör gerçekten (kendi adıma), sınavdan sonra atanmama yetsin derken şimdi de... Gerçi sınava bebeğimin şansına girmiştim, hayli şanslı olacağa benziyor kerata.Bundan sonra da annesini üzmez inşallah.
GY; 56 d, 3 y
GK; 45 d, 9 y
EB; 87 d, 29 y
p3 puanım; 90,4
p10 puanım; 87,6
maasallahRabbım kazanmak nasıp etsın
hayırlı olsun canım. olmazsa eş durumu tayini yaparsın hayırlısıyla.
ayy inşallah olur...hele şu şanslı bebiş adına daha çok sevindimm ve diledim ....
kızlar alakasız olacak ama formasyon alacağım formasyonlu öğretmenlerin atanma durumu nedir? eskiden 2.öncelik gibi şeyler duyuyordum boşa formasyon almayım atanma şansım yoksa babamı zora sokmak istemiyorum da
bu arada puanım p3 55 :26: birde 108 var ne işe yarıyor bilmiyorum ama 67
2. oncelık dıye bır sey yok canım. formasyon aldıysan dırekt ogretmensın zaten. tabi iibfler dısında
daha almadım cnm ing dili ve ede. mezunuyum
ıngılızce mezunuysan baska memurluklar dusun canım. zaten daha once soylemıstım ya sana nacızane fıkrımı. ama alırsan ogretmensın dırekt
p10 ..90
p3.. 91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?