- 25 Temmuz 2012
- 164
- 54
- 98
- Konu Sahibi papatya8688
kesinlikle katılıyorum beni kurtaran türkçe oldutürkçe baya puan getirmiş cidden.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle katılıyorum beni kurtaran türkçe oldutürkçe baya puan getirmiş cidden.
kesinlikle katılıyorum beni kurtaran türkçe oldu![]()
hatalı soru sadece türkçede değil diğer derslerde de vardı bence.
hatalı soru sadece türkçede değil diğer derslerde de vardı bence.
matematik de öyle etkilemiş.
evet eğitim bilimlerinde de varmış onu da yayımladılar . kpds ye gircem ondan da korkuyorum bi de onda kopyayı kaldırmam(
yeni kpds sınavı yapılana kadar eski kpds sonuçları geçerli olacak girmeyenlerde tercihlerini yapamayacak sanırım bende kpds ye hazırlnamayı düşünüyorum ama çok zor bir sınav :44:bu arada arkadaşlar uzmanlık falan düşünenler kpds ye gireceksiniz değil mi? şimdi benim aklıma takılan şu. bazı kurumlar ingilizce istiyor ama kpds ye daha var ne olacak bu durumda?
caba matematik mühendislik kimya biyoloji matematik gibi fen bilimleri dışındaki dallarda mı etkilli daha çok? sanki bizi çok etkilememiş. daha çok türkçe etkilemiş gibi görünüyor bu alanları :S
canım sen de edebıyat okumussun sımdı baktım gecmıs yorumlara. benım netlerımde senın gıbı ıste sadece egıtım boyle. hatta gk aynı yapmısız
puanın kaçtı canım ve eğitim netin. önceki sayfalara baktım da göremedim
[Byazmadım zaten canım ama yazmakta ıstemıyorum egıtımden 18 yanlısım vardı ama ıste 38 cıkmıs 6 tane bosum vardı[/B]
[Byazmadım zaten canım ama yazmakta ıstemıyorum egıtımden 18 yanlısım vardı ama ıste 38 cıkmıs 6 tane bosum vardı[/B]
82 aldım. olacak inşallah